Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej bezużyteczny champ

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki waszym zdaniem jest najbardziej bezużyteczny champ w TF . Moim zdaniem URGOT . A waszym ?

urgot ma sens, w early ma dobre wymiany, w late jego q i e sieje postrach, tylko mana costy sa niesprzyjajace dla niego

nowy graggas jest bezuzyteczny, nie jest tankowaty, a musi podejsc  by cos zrobic, nie ma  na niego buildu na ktorym bo cos zrobil

Opublikowano

LB useless :D Śmiech na sali...
Najgorszą postacią wg mnie jest urgot i gragas - czasami mi sie zdaje, ze te postacie nie maja wplywu na grę

Opublikowano

@Vobek Kassadin bez uzyteczny ? Idealny do wbicia na przeciwne adc. Gragas w tej chwili jest bardzo dobry pod supp z powodu swojego passiva.

Co do bez uzytecznych to wedlug mnie urgot jak i poppy

Opublikowano

1.useLEEsin - bo jest bezużyteczny kopnie jakiegoś tanka i się kończy jego TF.

2.nidalee - enemy team malphite nocturn lub jakaś inna inicjacja i bez poke nic nią nie zrobisz

3.ezreal - ma dmg tylko z Q i nie trafi w ten target który chce

4.shen - to kpina a nie postać jego ulti = barriera więc nie widzę sensu aby ktoś potrzebował drugiej tauntem o ile trafi zabierze te 50 hp z Q na buildzie pod DMG te 100 hp zabierze.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

1.useLEEsin - bo jest bezużyteczny kopnie jakiegoś tanka i się kończy jego TF.

2.nidalee - enemy team malphite nocturn lub jakaś inna inicjacja i bez poke nic nią nie zrobisz

3.ezreal - ma dmg tylko z Q i nie trafi w ten target który chce

4.shen - to kpina a nie postać jego ulti = barriera więc nie widzę sensu aby ktoś potrzebował drugiej tauntem o ile trafi zabierze te 50 hp z Q na buildzie pod DMG te 100 hp zabierze.

śmiechłem w chuj

1jeżeli grasz w bronzie to może i wykopują tanka ;O, ma mega potencjał w early .

2)Ona jest po to aby społkować team przeciwny i wtedy zrobić wbite jak ich np adc ma 50% życia. ma jeszcze panterke która zadaje dmg

3) ma dmg tylko z q? kurwa jebłem to jest adc wiec jak by na to nie patrzeć może pokarać aa, i ma dobrego ulta do tf

4)dash w carry i wp. można nim fajnie split pushować i dołączyć do tf ultując swojego carry czy też inicjatora

Kalekie argumenty

Opublikowano

urgot ma sens, w early ma dobre wymiany, w late jego q i e sieje postrach, tylko mana costy sa niesprzyjajace dla niego

nowy graggas jest bezuzyteczny, nie jest tankowaty, a musi podejsc  by cos zrobic, nie ma  na niego buildu na ktorym bo cos zrobil

Urgot to tam Urgot. Dopóki nie dostanie many z manamune, ma bardzo, bardzo ciężko.

Ale uważacie, że Gragas jest bezużyteczny? Nie jest już silnym AP, ale zamienił się w potężnego tanka i bruisera.

Dobrze radzi sobie w jungli, całkiem dobry na supporcie,nie sprawdzałem jak na topie.

Nie oszukujmy się, ma tyle CC, że zwyczajnie musi być użyteczny (ranged slow, stun + knock oraz "rozrzucenie"). Przestańcie go budować pod AP to się przekonacie.

A co do najbardziej bezużytecznej postaci......

Chyba takiej nie ma - ech, może poza Poppy.

Każdy działa lepiej lub gorzej w danej sytuacji.

wikmk9.jpg

Opublikowano

LeeSin-Wedlug mnie, totalny useless champ.

Nidalee-W Tf duzo nie zrobi, co najwyzej ucieknie, nie trafi dzida i tyle.

Caitlyn-Duzy range-0 dmg, slaby laning phase latwy do skontrowania. 

Jest to moj opis na temat tych postaci, jesli sie z tym nie zgadzasz, nie musisz mi tego pisac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

śmiechłem w chuj

1jeżeli grasz w bronzie to może i wykopują tanka ;O, ma mega potencjał w early .

2)Ona jest po to aby społkować team przeciwny i wtedy zrobić wbite jak ich np adc ma 50% życia. ma jeszcze panterke która zadaje dmg

3) ma dmg tylko z q? kurwa jebłem to jest adc wiec jak by na to nie patrzeć może pokarać aa, i ma dobrego ulta do tf

4)dash w carry i wp. można nim fajnie split pushować i dołączyć do tf ultując swojego carry czy też inicjatora

Kalekie argumenty

goldzie milcz, ja mam diament i jak widzę jeden z tych picków u mnie to wiem że 20ff 100%

nidale najpierw poke a poźniej wbita masz rację, ktoś z enemy teamu poczeka aż zabierze po pół hp i dopiero się wbiją... nie wypowiadaj się bo nie masz pojęcia o lolu

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Sion

To gówniany champion ze skillami, które nie mają praktycznie ze sobą żadnego powiązania.. Wydawał mi się op jak miałem 20 lvl bo dzięki lifestealowi mógł robić penty 1v5, ale teraz kiedy wiem jak łatwo go wykajtować to jednak jest słaby :s

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

W obecnej mecie zdecydowanie Ez jest jedną z najsłabszych postaci. Na początku sezonu wraz z Corkim dominował na blue buildzie, ale teraz stracił na mocy. Nawet Urgot jest od niego mocniejszy :)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Singet mojim zdaniem najgorsza postać w TF i w całym lolu tylko biegasz po całej mapie z q i tak gówno robisz a zwłaszcza* na tanka. I nikt nim nie gra.

Opublikowano

Dziwne że tak mało osób pisze o Poppy czy Sionie, Skarnerze.

Ludzie, useless to znaczy bezużyteczny, a nie tak że raz czy dwa zagraliście kimś, słabo wam poszło i przegraliście to jest useless.

Poppy co robi? Nic, troche dmg (w late nic) i ten ult który nic nie zmienia oprócz tego że nie można jej bić.

Sion, gówno słaby stun, łatwy do kite'owania, mały dmg.

Skarner, tyle że złapie kogoś, brak dmg. Tylko na URFie dobry był.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...