Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Essenia.pl

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napiszę może co i jak żeby każdy wiedział.

- Co do bety

Dziś(no już wczoraj) cały dzień pracowaliśmy nad przygotowaniem serwera.Chodzi tutaj bardziej o same zabezpieczenia.Jeszcze nie skończyliśmy wgrywać fixów do strony dlatego nie daliśmy rady dziś dać wam rejestracji.Serwer już jest włączony i gotowy do beta testów , łatka która będzie potrzebna żeby się zalogować jest już gotowa. Do rana powinniśmy już w 100% zabezpieczyć wszystko i spokojnie ruszyć z beta testami. Tak jak wspomniałem wyżej ,

każdy uczestnik bety dostanie :

- Plakietkę na forum

- Range na Ts-ie.

- Zostanie wymieniony w specjalnym temacie na forum gdzie będą opisane wszystkie osoby które zaangażowały się w powstanie tego serwera. ( oraz na tablicy informacyjnej w grze.)

- Może mały upominek

- W przyszłości dostęp do serwera testowego gdzie będą testowane i wymyślane wszystkie nowości które mamy zamiar wprowadzić kiedy maksymalny level zostanie osiągnięty.

Clienta można pobrać z tego linku

https://mega.co.nz/#!EplgyChZ!GF1H71BCHixnfP2ONQNtW2nVpuo77jwfBOASo39YgFc

-- Clienta będzie zdatny do użytku na oficjalnej wersji projektu , będzie potrzebna łatka.

- Co do reklamy

To tak rozmawialiśmy z paroma większymi youtubera którzy kręcą z metina. Ciężko jest załatwić coś ponieważ większość ma już wykupione parę serii do przodu lub nagrywają ze swoich "prywatnych serwerów".

Jednak udało nam się coś załatwić i jutro/pojutrze już powinno się pojawiać to i owo.

Jeżeli chcesz zostać "naszym" youtuber odsyłam do tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/1216947-poszukiwani-youtuberzy-esseniapl/#entry10397433

Serdecznie pozdrawiam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Napiszę może co i jak żeby każdy wiedział.

- Co do bety

Dziś(no już wczoraj) cały dzień pracowaliśmy nad przygotowaniem serwera.Chodzi tutaj bardziej o same zabezpieczenia.Jeszcze nie skończyliśmy wgrywać fixów do strony dlatego nie daliśmy rady dziś dać wam rejestracji.Serwer już jest włączony i gotowy do beta testów , łatka która będzie potrzebna żeby się zalogować jest już gotowa. Do rana powinniśmy już w 100% zabezpieczyć wszystko i spokojnie ruszyć z beta testami. Tak jak wspomniałem wyżej ,

każdy uczestnik bety dostanie :

- Plakietkę na forum

- Range na Ts-ie.

- Zostanie wymieniony w specjalnym temacie na forum gdzie będą opisane wszystkie osoby które zaangażowały się w powstanie tego serwera. ( oraz na tablicy informacyjnej w grze.)

- Może mały upominek

- W przyszłości dostęp do serwera testowego gdzie będą testowane i wymyślane wszystkie nowości które mamy zamiar wprowadzić kiedy maksymalny level zostanie osiągnięty.

Clienta można pobrać z tego linku

https://mega.co.nz/#!EplgyChZ!GF1H71BCHixnfP2ONQNtW2nVpuo77jwfBOASo39YgFc

-- Clienta będzie zdatny do użytku na oficjalnej wersji projektu , będzie potrzebna łatka.

- Co do reklamy

To tak rozmawialiśmy z paroma większymi youtubera którzy kręcą z metina. Ciężko jest załatwić coś ponieważ większość ma już wykupione parę serii do przodu lub nagrywają ze swoich "prywatnych serwerów".

Jednak udało nam się coś załatwić i jutro/pojutrze już powinno się pojawiać to i owo.

Jeżeli chcesz zostać "naszym" youtuber odsyłam do tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/1216947-poszukiwani-youtuberzy-esseniapl/#entry10397433

Serdecznie pozdrawiam.

Tak o której wystartuje beta ? 

Opublikowano

Skad obrony boga smokow itp ?

I czy jest antyu exp ?

Z bossów wszystkich od ripera w górę dropi ich bardzo dużo.

Tak jest anty exp

Tak o której wystartuje beta ? 

Beta wystartuję jak webmaster skończy poprawiać stronę i napiszę mi że jest gotowa i bezpieczna do użytku.

Mam nadzieję że rozumiecie bezpieczeństwo przede wszystkim :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

serwer mi się podoba oby grało dużo ludzi.

skąd stalki i bronie 75lvl i kiedy start bo nie widziałem w prezentacji

Opublikowano

serwer mi się podoba oby grało dużo ludzi.

skąd stalki i bronie 75lvl i kiedy start bo nie widziałem w prezentacji

Stalki podstawowo metiny 85+ / wszystkie bossy od ripera w górę.

Bronie 75 tylko riper/nieb. smierć - szansa na drop została podkręcona na dodatek tego dt robi się dużo szybciej możemy dropnać wszystkie pieczątki z jednego spota. Tak samo na WW.

Oficjalny start 13 w piątek :D

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Czekamy, czekamy.

A ulepki do epików będą dropić podczas expienia z mobów czy bossy/metki?

I tak i tak. Te "gorsze" czyli do +6 dropia przeważnie z moobów a reszta z bossów/metków/dungeonów.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Czy tylko mi nie działa forum i strona?

Nie strona i forum nie jest jeszcze dostępna ( poprawiamy zabezpieczenia ) cierpliwości.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie strona i forum nie jest jeszcze dostępna ( poprawiamy zabezpieczenia ) cierpliwości.

Dobrze, po prostu po niektórych postach uważałem, że jest online. Myślałem w tej sytuacji, że tylko mi nie działa - więc zapytałem.

Dzieki za odpowiedz no i czekam :)

Opublikowano

Serwer na prawdę przypadł mi do gustu :D

Nie ma napchanych tych nowości i to bardzo dobrze, bo jak to mówi przysłowie, że co za dużo to i Fubu nie ukradnie :)

Podoba mi się bardzo :) Polecam kazdemu maniakowi oldschool'a  i czekam z niecierpliwością :)

Opublikowano

Strona już działa ! Można się rejestrować konta z bety będzie można używać na oficjalnej wersji serwera. Zostaną usunięte postacie/itemy/depo itp itd. Jednak konta zostaną ! Zapraszamy do rejestracji.

Za parę chwil pojawi się prezentacja w publikacjach oraz łatka do wejścia na betę i będziemy ruszać :)

Pozdrawiam

Strona główna

http://essenia.pl/index.php

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Strona już działa ! Można się rejestrować konta z bety będzie można używać na oficjalnej wersji serwera. Zostaną usunięte postacie/itemy/depo itp itd. Jednak konta zostaną ! Zapraszamy do rejestracji.

Za parę chwil pojawi się prezentacja w publikacjach oraz łatka do wejścia na betę i będziemy ruszać :)

Pozdrawiam

Strona główna

http://essenia.pl/index.php

przydaloby sie zmienic czcionke na tej stronie, jest strasznie nieczytelna. No kurde, zielona czcionka do zielonego tla?

Opublikowano

przydaloby sie zmienic czcionke na tej stronie, jest strasznie nieczytelna. No kurde, zielona czcionka do zielonego tla?

To nie zależy ode mnie :) przekaże to dalej.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Serwer całkiem spoko sie zapowiada. Osobiście, pozmieniałbym troche te bronie na 180lv, bo takie są na każdym serwerze... Zbroje są cudeńka, też możnaby je kolejnością pozamieniać ale to już rzecz gustu. Odwiedze serwer jak znajdę czas.

Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...