Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwani YouTuberzy - Essenia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Team Essenia.pl poszukuję :

1/2 Głównych Youtuberów

Wymagania

•  Spora liczba subów
  •  Spora liczba wyświetleń w niekrótkim czasie
  •  Kreatywność

Oferujemy

•  Pomoc przy organizowaniu jakiś konkursów ( więcej info po skontaktowaniu się z nami ).
  •  Inne wynagrodzenia.
  •  Rangi na Forum/Ts3
  •  Dostęp do naszego serwera testowego na którym będziemy przygotowywać aktualizacje.
  •  Można się jakoś inaczej dogadać , jesteśmy otwarci na propozycje byle w granicach zdrowego rozsądku.

Innych mniejszych youtuberów

Nie ważna jest liczba subów czy wyświetleń

Oferujemy

• Wynagrodzenie w postaci SM (liczone na podstawie wyświetleń pod filmikami przynajmniej 3 , więcej info po skontaktowaniu się z nami )
  • Ranga na TS3
  • Dla tych bardziej zapalonych którzy się wykażą dostęp do serwera testowego.

Link do zapowiedzi: http://www.mpcforum.pl/topic/1216396-zapowiedzesseniapl-to-za-co-cenisz-metina/

Kontakt

•  Prywatna wiadomość
  •  GG :  4780286
  •  TeamSpeak 3 : ( nie można podawać IP , ale wystarczy napisać na jedno z powyższych i poprosić o przeniesienie rozmowy na TS3 )

Pozdrawiam

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jak mam 4 suby i 9 wyświetleń pod filmem to mnie przyjmiecie :D ?

@"Diablo!"

---------------------

Polecam.

Ogarnięty serwer będzie na 100%.

Cięzko Wam będzie znaleźć jutuberuf teraz bo większość robi / ma wlasne serwery ;p

Opublikowano

Jak mam 4 suby i 9 wyświetleń pod filmem to mnie przyjmiecie :D ?

@"Diablo!"

---------------------

Polecam.

Ogarnięty serwer będzie na 100%.

Cięzko Wam będzie znaleźć jutuberuf teraz bo większość robi / ma wlasne serwery ;p

Oczywiście że tak opcja druga jest właśnie dla mniejszych youtuberów. Którzy szukają jakiegoś serwera na którym będą mogli zacząć nagrywać i powoli rozbudowywać swój kanał.

Nawet jak masz te 10 wyświetleń(co wiadomo nie jest prawdą bo wrzucisz filmik do Medii na MPC i masz z 30 jak wygląda zachęcająco ) to nagrasz z 8/9 takich filmików podliczymy Ci wszystko i dostaniesz tyle SM na ile Ci wyjdzie według naszego systemu.

Dziękuje za ciepłe słowa

I postaramy się zrobić co w naszej mocy żeby serwer był przyjemny do gry i było z kim na nim grać !

Serdecznie pozdrawiam.

XJHIavu.png

Opublikowano

Aktualnie prowadzimy rozmowy z 3 YouTuber'ami, ale nie wiem co z tego wyniknie, dlatego czekamy na dalszy rozwój sytuacji.

Co do małych "filmowców", którzy nie mają dużą ilość subskrypcji, nie muszą się martwić. Mogą się u nas sprawdzić, po nagraniu jakiegoś filmu ocenimy stan wyświetleń (po jakiś 7 dniach) i wypłacamy daną ilość SM.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Oczywiście że tak opcja druga jest właśnie dla mniejszych youtuberów. Którzy szukają jakiegoś serwera na którym będą mogli zacząć nagrywać i powoli rozbudowywać swój kanał.

Nawet jak masz te 10 wyświetleń(co wiadomo nie jest prawdą bo wrzucisz filmik do Medii na MPC i masz z 30 jak wygląda zachęcająco ) to nagrasz z 8/9 takich filmików podliczymy Ci wszystko i dostaniesz tyle SM na ile Ci wyjdzie według naszego systemu.

Dziękuje za ciepłe słowa

I postaramy się zrobić co w naszej mocy żeby serwer był przyjemny do gry i było z kim na nim grać !

Serdecznie pozdrawiam.

Ja tylko żartowałem :)

Mam troche więcej widzów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...