Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Essenia.pl

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobre rozwiązanie z wartościami bonusów, w końcu itemy perfect będą miały jakąś wartość a pojedynki i wojny gildii będą ciekawsze.

Polecam ;)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedy start nie dodawaj wbudowanego bsa 

Przewidywany start serwera : 13/06/14

I tak każdy by używał bs-a.

oLqzgYC.png

Opublikowano

co tu taki mały ruch.. będzie jakaś open beta do tego 13.06?

Byłem dziś na tsie i gadałem z adminami powiedzieli że starą się ogarniać jakąś reklamę ale jest ciężko bo dużo youtuberow ma już serie itp.

A co do bety to nie wiem ;c

Miejmy nadzieję że jakoś to ogarną ja na pewno będę grał na tym serwie bo wygląda na zajebisty ;d

oLqzgYC.png

Opublikowano

Wszystko już było, a ten system zbroi, broni się przejadł już, tak samo jak "dungeony" oraz wiele innych bossów.

Nie zagram.

Opublikowano

Aktualizacja.

-poprawiono troszkę zapowiedź;

• estetyka
  • dodanie drobnostek

Na domiar tego, 06.06.2014 planujemy wystartować z OTWARTYMI TESTAMI BETA.

Do tego czasu postaramy się dopiąć wszystko na ostatni guzik.

Pozdrawiam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Prezentacja dosyć 'smaczna' cokolwiek mogło by to znaczyć. Fajnie się nią ogląda, aby później również się fajnie grało na serwerze.

Co do pomysłu z otrzymywaniem expa na mapach. To dobra nie ma przepustek można się będzie tepać buffem itp. ale czy w PT exp nie będzie leciał drugiej osobie ? Pomysł według mnie genialny bo nie każdy ma kompana do gry aby expił drugą postać np. buffa. Jeżeli exp byłby zablokowany w PT to również można znieść granicę zakładania PT +/- 30lvl, żeby można było chodzić samemu na dunegon'y.  

Opublikowano

Super prezka. Taki typ serwera jak najbardziej mi odpowiada, aczkolwiek ta nimfa jest trochę myląca... :D

Opublikowano

Mega przypomina mi diamonda, nawet chyba te same pliki. :) Wbiję na start i być może zostanę na dłużej.

Opublikowano

Pliki nie są te same, bo diamond nie dałby Ci plików. Ty korzystasz z gotowców. No nic. NIe polecam

Kolejny złodziej. Czemu kradniesz czyjeś pliki serwerowe?

NIe polecam

hahaha. No to przejebałeś już sobie. Grałeś na Batiosie? Bo słyszałem, że nie.

A pisałeś, że tak. Tak myślałem, jesteś kolejnym idiotą.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nic ciekawego ten Wasz serwer, wszystko można znaleźć na innych privach, ogrzewany kotlet tyle że macie Pustynia Zguby ktorej wczesniej nie widzialem, i bonusy nie sa max co jest duzym bledem. Nie zawitam, mysle ze to posklejane gotowce lub kogos pliki (chociaz co 2 priv ma to samo co wy wiec...).

Opublikowano

Serwer widzę się rozwija i bardzo przypomina mi diamonda :) jak wystartuje chętnie wbije i pogram :) Polecam !

ddz8gi.png

Opublikowano

Dziś w nocy ewentualnie jutro włączymy serwer by przeprowadzić na nim beta testy.Mają one na celu nie tyle co wyłapać bugi bo żadnych bardziej poważnych bugów nie znajdziecie ( mam nadzieję :) ). Bardziej chcemy zobaczyć jak się to wam podoba i co trzeba będzie dodać/zmienić przed startem.

Każdy uczestnik bety zostanie zapisany w naszej "Hali Sław" jako pomocnik ta lista będzie dostępna na forum oraz w grze. Na domiar tego pomyślimy o jakimś skromnym upominku.

Clienta można pobrać z tego linku :

https://mega.co.nz/l#!EplgyChZ!GF1H71BCHixnfP2ONQNtW2nVpuo77jwfBOASo39YgFc

Do clienta z bety będzie potrzeba łatka żeby używać go na oficjalnej wersji.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wszyscy piszecie, że nie ma wielu nowości, ale to chyba i nawet lepiej, bo patrzcie co się dzieje z serwerami które są opychane wręcz nowościami. Start mega, lecz potem balonik się pompuje i wybucha. Jeśli nie będzie wiele rzeczy pod IS'a na pewno zawitam. Powodzenia i mam nadzieje, że to będzie serwer na dłuższą mete.

Na jakich serwerach byłeś jeszcze GM'em? Kojarzę Cię troszkę.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Dziś w nocy ewentualnie jutro włączymy serwer by przeprowadzić na nim beta testy.Mają one na celu nie tyle co wyłapać bugi bo żadnych bardziej poważnych bugów nie znajdziecie ( mam nadzieję :) ). Bardziej chcemy zobaczyć jak się to wam podoba i co trzeba będzie dodać/zmienić przed startem.

Każdy uczestnik bety zostanie zapisany w naszej "Hali Sław" jako pomocnik ta lista będzie dostępna na forum oraz w grze. Na domiar tego pomyślimy o jakimś skromnym upominku.

Clienta można pobrać z tego linku :

https://mega.co.nz/l#!EplgyChZ!GF1H71BCHixnfP2ONQNtW2nVpuo77jwfBOASo39YgFc

Do clienta z bety będzie potrzeba łatka żeby używać go na oficjalnej wersji.

Link z mega nie działa.

System ulepszeń jest w miare ok, ale ten biały hwang strasznie odrzuca. Jeśli już jest to powinien być na nizszym poziomie, a nie na przedostatnim.

Opublikowano

Link z mega nie działa.

System ulepszeń jest w miare ok, ale ten biały hwang strasznie odrzuca. Jeśli już jest to powinien być na nizszym poziomie, a nie na przedostatnim.

Spróbuj ten

chrome://mega/content/secure.html#!EplgyChZ!GF1H71BCHixnfP2ONQNtW2nVpuo77jwfBOASo39YgFc

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Spróbuj ten

chrome://mega/content/secure.html#!EplgyChZ!GF1H71BCHixnfP2ONQNtW2nVpuo77jwfBOASo39YgFc

podajesz link do pliku do ktorego ma dostep tylko twoje konto

musisz kliknac get url i wtedy udostepnic link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...