Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AIMBOT+ESP i wiele innych do EMULATORÓW.

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@topic

Po 1, co z tego że grasz na tym cheacie jak nie masz bypasa czyli obejścia do Anticheata i nadal może Cię zbanować? Ogólnie SGZ nie polecam. :P

Emm twoje pytanie to masło maślane.

Każdy cheat jest wykrywalny , i przez każdego cheata możesz dostać bana , raczej każdy o tym wie , jednak ja już gram na tym tydzień i nic ;)

Opublikowano

Wykrywalny .

Dostałem bana za to że nikogo nawet nie zabiłem na tym cheacie ... Tylko chciałem żeby nikt mnie nie zabił.

Do Zamknięcia

xxx

Opublikowano

Wykrywalny .

Dostałem bana za to że nikogo nawet nie zabiłem na tym cheacie ... Tylko chciałem żeby nikt mnie nie zabił.

Do Zamknięcia

Nikt nie zamknie tematu dlatego że jest wykryty tylko na jednym emu , na tym na którym grałeś , wystarczy że używałeś item esp i zbierałeś tylko te lepsze itemy.

Tak czy inaczej , działa nadal na emulatorach ^.^

PS.KAŻDY CHEAT JEST WYKRYWALNY , no chyba że kupisz płatnego , za którego też możesz dostać bana ^^

Opublikowano

Nie ? Ten od Sajjuka nie jest wykrywalny ..

Każdy jest wykrywalny , tak jak już mówiłem i prędzej czy później dostaniesz za niego bana , więc nie ciągnij bezsensownego tematu.

Opublikowano

Podaj Link i skan do Injectora jak możesz :) A co do banów up

Słuchajcie każdy czit tak czy siak w  końcu zostanie wykryty to kwestia czasu

Trzeba  z głową używać tych Hakców żeby nie dostać bana od razu  

A nie że lecicie do Clearview  i na full AIM BOT z 500 metrów zabijacie bez przesady 

Opublikowano

Podaj Link i skan do Injectora jak możesz :) A co do banów up

Słuchajcie każdy czit tak czy siak w  końcu zostanie wykryty to kwestia czasu

Trzeba  z głową używać tych Hakców żeby nie dostać bana od razu  

A nie że lecicie do Clearview  i na full AIM BOT z 500 metrów zabijacie bez przesady

Tak na marginesie. Ten cały aim bot to shit .. Jak celowałem w gościa to celownik mi w niebo wywalało...

xxx

Opublikowano

Emm twoje pytanie to masło maślane.

Każdy cheat jest wykrywalny , i przez każdego cheata możesz dostać bana , raczej każdy o tym wie , jednak ja już gram na tym tydzień i nic ;)

Emm to nie było pytanie, ale nie masz racji, mogę zrobić Ci nakładkę na grę (oddzielny proces) której po prostu prawie nie da się wykryć bo nie jest ona wstrzyknięta w grę, jest to coś takiego jak PlayBreak na Infestation, pewien ktoś udostępnił kod źródłowy cheata i można robić z nim to co się chce, znajdź mi tylko Offsety i programie IDA Pro do SGZ. :]

PS: Nie wiem jakiego oni Anti-Cheata używają bo nie grałem tam z 4 miesiące, ale jeśli zrobi się samego cheata a nie zrobi obejścia to ban będzie na pewno. :]

RedPow33r_eune_7_2_text.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cheat jeszcze działa? Włączam grę włączam injector (DevTool) wstrzykuje i nic sie nie pojawia ... Mam coś jeszcze kliknąć? Gra jest włączona w oknie.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...