Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DevTool v1.6c by fredaikis - Bezpieczny injector.

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako że wiele osób pyta się na pw jakiego injectora używam oto on stworzony przez Fredaikisa ze strony Unknown cheats.

Link do pliku :
http://speedy.sh/zZ78q/DevTool-v1.6c-www.unknowncheats.me.rar
Skan pliku :
https://www.virustotal.com/pl/file/a4e85bc633c5d9f4188f4158201303c9e0a258ff2858ca1671f9378da8556d78/analysis/1402171044/

Obsługa jest prosta , wymagany angielski na poziomie podstawówki.

Działa na każdym serwerze bez ac "HackShield" czyli serwery takie jak :
WarZombie
StarGateZ - sprawdzone 100% gram już 6 dzień ^^
Deadzone
DeathZ

Aby poprawnie działało wymagane jest włączenie tego pliku jako administrator . Gra musi być włączona w oknie !

Program nie jest mój , ja go tylko udostępniam.

Opublikowano

E Żadne okienko z plikiem do wstrzyknięcia się nie odpaliło tylko tam gdzie jest godzina to pokazało się jakieś okienko i jak klikam prawym to pisze exit albo lock. Może rozpisz się ? 

@Edit 

Ok znalazłem po prawej stronie . Troche zajeło.

xxx

Opublikowano

Mi nie działa jak włączam pisze "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zokończyć aplikację". Odpalam jako administrator.

Opublikowano

Mi nie działa jak włączam pisze "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zokończyć aplikację". Odpalam jako administrator.

Microsoft Visual C++ (2005, 2008, 2010), Masz to ?

­

Opublikowano

E Żadne okienko z plikiem do wstrzyknięcia się nie odpaliło tylko tam gdzie jest godzina to pokazało się jakieś okienko i jak klikam prawym to pisze exit albo lock. Może rozpisz się ? 

@Edit 

Ok znalazłem po prawej stronie . Troche zajeło.

Zapomniałem dodać mój błąd.

PS to jest po lewej stronie ekranu .

10322717_605863112842187_225022363443288

Opublikowano

Tak mam wszystko

W konsoli (cmd w "Uruchom") należy  przeskanować integralność plików komendą sfc /scannow. Sprawdź to trochę potrwa

­

Opublikowano

Działa wszystko ... 

Btw. Ziomal powiedz czemu gra się crashuje po kilku minutach gry ? Czasem jest out of memory a czasem poprostu wysyła report i wyłacza gre

xxx

Opublikowano

Działa wszystko ... 

Btw. Ziomal powiedz czemu gra się crashuje po kilku minutach gry ? Czasem jest out of memory a czasem poprostu wysyła report i wyłacza gre

Jaki serwer/emulator ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...