Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Kerunis.pl ~ Era Oldschool powraca!

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak.

Beta zacznie się o godzinie 17-tej, żeby kazdy miał czas pobrać clienta.

Będzie włączony jedynie CH1, żeby w miarę trochę ludzi się zabrało.

Beta będzie trwała jeden dzień, później postacie zostaną usunięte.

Teraz wstawiam prezentację do publikacji.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widzę że hwangi co niektórych przerażają, ale nie jest źle. Lecz proponowałbym aby złoty Hwang był pierwszy, pożniej srebrny, a na końcu te podstawowe. 
Bo odkąd pamiętam to ZWYKŁE ZBROJE HWANG były najlepsze :>
I ładniej wyglądają niż te blado zżółknięte 

Opublikowano

Nie polecasz, bo...? Podaj jakies konkretne argumenty. Nie podoba ci sie typ serwera? - szukaj czegos innego, a nie wyskakuj odrazu z "nie polecam". Serwer jest typem pod bardziej konkretne grono graczy, nie kazdemu moze on przypasc do gustu i to juz indywidualna sprawa kazdego z nas. I tak, adminstracja placi mi za pozytywna reklame!; ]

"I tak, administracja placi mi za pozytywn reklame!; ]" #śmiechłem

Serwer jako że jest "taki zajebisty" sam nie przyciąga graczy ? Nie pozdrawiam ;)

Nie polecam, chujowy technik, który przyczynił się do upadku Reventiala, do tego pozniej sprzedawał jego pliki wykradzione Administracji. Pewnie skonczy jak kazdy jego poprzedni serwer ;)

W skrócie ;_:

r3ePj8E.png

Opublikowano

Jak już pisaliśmy system jest inspirowany CSYT2 dlatego też tak zrobiliśmy. Na serwerze na pewno zobaczycie nowe bronie po update.

@up

Najwyraźniej nie umiesz wyczuć czegoś takiego jak sarkazm, poza tym skoro Cię ten serwer nie interesuje, to po co tu siedzisz?

Opublikowano

fajnie że trzymacie się założonego planu od początku, ale przełożenie zwyczajneg hwanga jako ostatnia zbroja to chyba nie problem, w m1 aż przyjemnie się będzie stać jak każdy będzie śmigał w takim hwangu ;d 
ale to tylko moje zdanie. Zrobicie jak chcecie 

Opublikowano

po jakimś czasie? 

A troszkę dokładniej?

jeśli znajdą się te bronie to będzie wyśmienicie. 

Już zaczynam reklamować wasz serwer gdzie tylko się da. 

Pozdrawiam ;)

Uwierz mi nie będzie Ci spieszno do nowych mapek, ponieważ exp nie jest taki łatwy, lecz jest strasznie przyjemny, stosunkowo szybki z początku i w środkowej rozgrywce, lecz te wysokie poziomy będą jednak coś znaczyły ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...