Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Kerunis.pl ~ Era Oldschool powraca!

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

revential to byli złodzieje ... wiekszość ludzi którzy grali na tym serwie zostali okradzeni na rav*i/bal*orze i innych większych serverach, bardzo sie cieszyłem jak sie dowiedziałem ze revential upadł

a na tym serwie z chęcią zagram , jest info skąd dropią te ulepki na epiki ? bo nie doczytałem

Ulepki są w sklepie.

A ekipą Hinca i spółki nie ma się co przejmować, zarzucają mi kradzież nie podając żadnych dowodów czy argumentów, tylko wolą zlecać administracji banowanie konta po znajomości i rozwiewanie prywatnych spraw na forum publicznym.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no idealny serwer dla tych co nie mają czasu na hardy :D Super pomysł,wpadam :) Bronie 75 z ?:D

2i29cae.png

Opublikowano

No no idealny serwer dla tych co nie mają czasu na hardy :D Super pomysł,wpadam :) Bronie 75 z ? :D

Szkatułka Rippera.

Opublikowano

Na taki serwer czekałem!

Powrót na stare śmieci, mrr. Tylko, żeby troche ludzi było ;).

Wbiję z ekipą ;3, Kilu przejmuje ten serwer 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Na taki serwer czekałem!

Powrót na stare śmieci, mrr. Tylko, żeby troche ludzi było ;).

Wbiję z ekipą ;3, Kilu przejmuje ten serwer 

Na ten moment wstawiło zapowiedź dwóch youtuberów po 4k subskrypcji (żywych) a to dopiero początek. Dziękujemy i zapraszamy wszystkich na ts:

xxx
Opublikowano

Jako zamknięty beta tester, mogę wypowiedzieć się na temat servera miodnie. Brak lagów, raty idealne, jest to server tak jak cytował wyżej, na początku szybciej, a później schodki. Stare czasy chińskich metinów nadchodzą, a administracja naprawdę jest ogarnięta, każdy drobny błąd zgłoszony przeze mnie był momentalnie poprawiany. 

Z chęcią zapraszam i polecam.

Opublikowano

Dzisiaj startuje beta. Trwają ostateczne prace wykończeniowe nad clientem i zaczniemy go uploadować. Dodam, że do Waszej dyspozycji będzie również patcher, co ułatwi szybką naprawę ewentualnych błędów.

Opublikowano

o której godzinie dokładniej jest przewidywany start serwera ? wydaje się być miły i przyjemny ;) i o której Start Bety ?

Opublikowano

Powiem wam że serwer jest naprawdę kozacki, z wielką chęcią będę na nim spędzał dużo czasu ;)
Wbijam z kumplami, i zaczynamy grać zaraz po starcie, to pewne.
Czegoś takiego szukałem od dawna! 
Lecz mam propozycję, otóż grałem na niejednym takim swererze, i myślę że jak jest kilka zbrojek, to powinno być też z 2 sety więcej broni otóż : 

po śmiercionośnym mogło by być --> 87585006729529163898.png (jakoś nie wyobrażam sobie tej broni na takim serwie, jak pewnie i większość)

ostrze boga smoków powinno być na końcu zamiast pogromcy : pogromca --> 55346068880249852353.png --> ostrze boga smoków. mental pięknie z tymi setami wygląda. Serio!

surka obowiązkowo powinien mieć : miecz szponu ducha --> brzegowe ostrze --> Święty miecz

dla ninji można byłoby dodać zabkowane noże czy ostrze (nie pamiętam nazwy) 

do wachlarzy i dzwonków po jednym też można dodać, tak samo z łukami. 

Oczywiście nie mam nic do powiedzenia, ale to tylko moja sugestia.
Myślę że dodanie dwóch czy jednej broni urozmaici grę, i napewno bardzo poprawi wygląd postaci. 
Może zrobicie ankiete, lub komu się podoba mój pomysł niech zlajkuje posta. Dziekówka za uwage.
I proszę o rozważenie mojej propozycji, myślę że serwer nie ucierpi, wręcz przeciwnie :)

I małe pytanko : 
prócz standardowych expowisk, bossów, map, bedą jakieś nowe?
Dzieki

Opublikowano

Start bety +- godzina 19:00, serwera podobnie.

Powiem wam że serwer jest naprawdę kozacki, z wielką chęcią będę na nim spędzał dużo czasu ;)
Wbijam z kumplami, i zaczynamy grać zaraz po starcie, to pewne.
Czegoś takiego szukałem od dawna! 
Lecz mam propozycję, otóż grałem na niejednym takim swererze, i myślę że jak jest kilka zbrojek, to powinno być też z 2 sety więcej broni otóż : 

po śmiercionośnym mogło by być --> 87585006729529163898.png (jakoś nie wyobrażam sobie tej broni na takim serwie, jak pewnie i większość)

ostrze boga smoków powinno być na końcu zamiast pogromcy : pogromca --> 55346068880249852353.png --> ostrze boga smoków. mental pięknie z tymi setami wygląda. Serio!

surka obowiązkowo powinien mieć : miecz szponu ducha --> brzegowe ostrze --> Święty miecz

dla ninji można byłoby dodać zabkowane noże czy ostrze (nie pamiętam nazwy) 

do wachlarzy i dzwonków po jednym też można dodać, tak samo z łukami. 

Oczywiście nie mam nic do powiedzenia, ale to tylko moja sugestia.
Myślę że dodanie dwóch czy jednej broni urozmaici grę, i napewno bardzo poprawi wygląd postaci. 
Może zrobicie ankiete, lub komu się podoba mój pomysł niech zlajkuje posta. Dziekówka za uwage.
I proszę o rozważenie mojej propozycji, myślę że serwer nie ucierpi, wręcz przeciwnie :)

I małe pytanko : 
prócz standardowych expowisk, bossów, map, bedą jakieś nowe?
Dzieki

Po jakimś czasie dodajemy update a w nim nowy set broni(m.in ten), Atlantyda i Komnata Smoka. Dziękujemy.

Opublikowano

po jakimś czasie? 
A troszkę dokładniej?
jeśli znajdą się te bronie to będzie wyśmienicie. 
Już zaczynam reklamować wasz serwer gdzie tylko się da. 
Pozdrawiam ;)

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja rzygam tymi hwangami.... To jest BRZYDKIE ! 

Widze, że nie tylko mi się one nie podobają, Więc zróbmy "petycję" :) Kto jest zza zmianą hwanga na coś lepszego chociażby "zerżniętego z innego serwera" to zagłosujcie tutaj : 

http://strawpoll.me/1785851

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja rzygam tymi hwangami.... To jest BRZYDKIE ! 

Widze, że nie tylko mi się one nie podobają, Więc zróbmy "petycję" :) Kto jest zza zmianą hwanga na coś lepszego chociażby "zerżniętego z innego serwera" to zagłosujcie tutaj : 

http://strawpoll.me/1785851

hgwangi są w sam raz są klasyczne a nie jakieś zbroje z tyłka smoka z xenoxów ;)

Pasjonat
Opublikowano

Akurat z xenoxa nie lubie, ale np. z metina 2 Polsiego? Są piękne wg. mnie :P ALE TO TYLKO MOJE ZDANIE :D

Opublikowano

Trochę się pobawiłem na serwerze i muszę przyznać, że jest to coś naprawdę fajnego i ciekawego. Raty - exp, drop, yang, ceny itd. bardzo fajnie dobrane, czuć ten klimat chinoli. Jeszcze co do klimatu - nie tylko serwer tworzy klimat, tworzą go też ludzie, liczę na to, że na serwerze z większością będzie szło pograć fajnie i na poziomie. Administracja każdą niedogodność/buga, których i tak była znikoma ilość, naprawiała odrazu. Polecam wbijać, czy to dziś na betę czy dopiero jutro na oficjala, ale wbijać, napaleni metinowcy! ; ] 

Hwangi powinny zostać, na chińcach nie było tych nowych dupereli, którę są naprawdę nie ładne i psują metina, hwangi robiły ten klimat. Chinole biegały w Hwangach a ty nie wiedziałeś co to jest  ^_^

Opublikowano

Trochę się pobawiłem na serwerze i muszę przyznać, że jest to coś naprawdę fajnego i ciekawego. Raty - exp, drop, yang, ceny itd. bardzo fajnie dobrane, czuć ten klimat chinoli. Jeszcze co do klimatu - nie tylko serwer tworzy klimat, tworzą go też ludzie, liczę na to, że na serwerze z większością będzie szło pograć fajnie i na poziomie. Administracja każdą niedogodność/buga, których i tak była znikoma ilość, naprawiała odrazu. Polecam wbijać, czy to dziś na betę czy dopiero jutro na oficjala, ale wbijać, napaleni metinowcy! ; ] 

Hwangi powinny zostać, na chińcach nie było tych nowych dupereli, którę są naprawdę nie ładne i psują metina, hwangi robiły ten klimat. Chinole biegały w Hwangach a ty nie wiedziałeś co to jest  ^_^

na takim serwerze pewnie expi sie troche ciężej niż na takim typowym easy wiec nie bój sie będzie z kim pogadać.... najwięcej gówna które nawet nie potrafi pisać po polsku zlatuje sie na typowe easy.

21025763467572689828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...