Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U nas nie miało by to najmniejszego sensu. Na serwerze gracze nie potrafią wycraftować kilofa bo gregtech zmienił receptę, pomimo tego, że mają ową receptę w nei nie potrafią sobie poradzić idąc non stop na łatwiznę i żebrając na chacie.

Dziwisz się jak gracze pierwszy raz widzieli na oczy takie coś jak gregtech ? 

Ja tam pograłem chwilę chciałem stworzyć autonomousa(maszyna która zachowuje się jak gracz któremu dajemu kilof i kopie) niestety zablokowane i zrezygnowałem z rozgrywki nie chciało mi się stać i kopać cobla dłużej niż 20 min a drop tragedia.

PS. "No i jeszcze jedna rada, weź tą paczkę i na jej podstawie uruchom serwer dla graczy  :) Długo nie postoi."

- Po co ma brać waszą paczkę ? jak może skorzystać z agrarian skies, factory sky które są idealnie przystosowane pod rozgrywkę skyblock ;) 

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwisz się jak gracze pierwszy raz widzieli na oczy takie coś jak gregtech ? 

Ja tam pograłem chwilę chciałem stworzyć autonomousa(maszyna która zachowuje się jak gracz któremu dajemu kilof i kopie) niestety zablokowane i zrezygnowałem z rozgrywki nie chciało mi się stać i kopać cobla dłużej niż 20 min a drop tragedia.

PS. "No i jeszcze jedna rada, weź tą paczkę i na jej podstawie uruchom serwer dla graczy  :) Długo nie postoi."

- Po co ma brać waszą paczkę ? jak może skorzystać z agrarian skies, factory sky które są idealnie przystosowane pod rozgrywkę skyblock ;) 

1. Tak dziwię się bo jest NEI.

2. Kłania się czytanie ze zrozumieniem, przeczytaj jeszcze raz mój post. Ja nie pisałem o swojej paczce. :)

Jeśli nie chce Ci się kopać to nie graj w minecrafta. Drop jest ok o czym świadczy stan konta graczy na serwerze, po prostu nie którzy nie dają rady grać na poziomie większym niż easy :) jeśli pasują Wam serwery gdzie drop osiąga poziom 15%  wzwyż to miłej zabawy na tak owych serwerach.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

1. Tak dziwię się bo jest NEI.

2. Kłania się czytanie ze zrozumieniem, przeczytaj jeszcze raz mój post. Ja nie pisałem o swojej paczce. :)

Jeśli nie chce Ci się kopać to nie graj w minecrafta. Drop jest ok o czym świadczy stan konta graczy na serwerze, po prostu nie którzy nie dają rady grać na poziomie większym niż easy :) jeśli pasują Wam serwery gdzie drop osiąga poziom 15%  wzwyż to miłej zabawy na tak owych serwerach.

"nie dają rady" szkoda, że na serwerach hardcore jakoś daje rade sobie z kopaniem itd. i nie nudzi mi się po 20 minutach gry, wczoraj zacząłem także rozgrywkę na skyblocku bez modów i ku mojemu ździwieniu bardziej mnie wciągnął niż twój gdzie jest więcej do roboty gdyż są mody. Serwery easy to sobie wsadź w d*** :) bo takie serwery nudzą się po dniu gry gdyż ma się wszystko w dzień. Kończę z tobą dyskusję bo z tobą każda dyskusja nie ma sensu ponieważ uważasz, że twój serwer jest najlepszy i nie ma lepszych, jeśli występuje jakiś błąd według cb jest lepiej zablokować dany item. 

Dobra pozdrawiam Cie i nawet tu nie wchodzę :) 

Opublikowano

"nie dają rady" szkoda, że na serwerach hardcore jakoś daje rade sobie z kopaniem itd. i nie nudzi mi się po 20 minutach gry, wczoraj zacząłem także rozgrywkę na skyblocku bez modów i ku mojemu ździwieniu bardziej mnie wciągnął niż twój gdzie jest więcej do roboty gdyż są mody. Serwery easy to sobie wsadź w d*** :) bo takie serwery nudzą się po dniu gry gdyż ma się wszystko w dzień. Kończę z tobą dyskusję bo z tobą każda dyskusja nie ma sensu ponieważ uważasz, że twój serwer jest najlepszy i nie ma lepszych, jeśli występuje jakiś błąd według cb jest lepiej zablokować dany item. 

Dobra pozdrawiam Cie i nawet tu nie wchodzę :)

Nie wiem skąd Twoja agresja? Masz problemy wyżyj się gdzie indziej :)

Ja nigdzie nie napisałem,że mój serwer jest zajebisty. 

jeśli występuje jakiś błąd według cb jest lepiej zablokować dany item. 

Za nim coś napiszesz rusz mózgiem .

No i małe info. Jakoś moje serwery istnieją od prawie 4 lat, mieliśmy tylko 2msc przerwę, inne padają. Może jak zrobisz to co napisałem wyżej odkryjesz tajemnice jak nie zamknąć i nie zrezygnować z prowadzenia serwera po miesiącu :) 

Dla osób chcących grać nowy launcher, wygodniejszy, pobierający tylko brakujące pliki w danej paczce przy aktualizacji paczki.

Link do nowego launchera 

Od razu informuje, że jest to launcher na system windows tylko i wyłącznie.

Jestem wesoły Tomek

Znawca
Opublikowano

Żeby ściągnąć paczkę modów muszę się zarejestrować na forum.... haha, to jest śmieszne co wy robicie...

Opublikowano

Żeby ściągnąć paczkę modów muszę się zarejestrować na forum.... haha, to jest śmieszne co wy robicie...

Nie trzeba się rejestrować na forum :) Widać nie ogarniasz podstaw :P

Jakoś nasz launcher bez problemu pobrało 8tys osób i nikt takiego problemu nie miał.

Co nie zmienia faktu, że grając na serwerze masz obowiązek mieć konto na forum by przeczytać regulamin serwera.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Nie musisz...

Nwm czemu ale jak wbije na serwer pogram 1-2 min i mam crasha... a jave najnowsza pobrałem i zainstalowałem.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Nie musisz...

Nwm czemu ale jak wbije na serwer pogram 1-2 min i mam crasha... a jave najnowsza pobrałem i zainstalowałem.

Sorka, że tak póżno odpisuję ale nie miałem dostępu do pc ;)

Jeżeli masz mało ramu, musisz poeksperymentować z zakładką ustawienia. Nie długo będzie nowa wersja serwera i bedzie mniej modów. 

W launcherze przy otwartej konsoli masz zakładkę wyslij log ;) możesz wysłać link do pastebin np. na PM

Jestem wesoły Tomek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę wstawić poprawny skan.

1h

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Po cholerę mam dawać skan do tematu który raportowałem do zamknięcia? Czy Wam się z racji na upały już w głowach poprzewracało?

Moderacja i administracja forum nie powinny się zajmować osoby które nie ukończyły 18 roku życia bo jak widać ciężko podołać zadaniu a działanie jak marionetka -bez wyobraźni dobrze Wam na przyszłość nie zrobi.

Jestem wesoły Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...