Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze informacje o Battlefield Hardline.

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem, czy 8 miesięcy po premierze, ja gram regularnie i mówie jak jest, już wcześniej poczułem poprawe, ale nie wiem konkretnie kiedy, bo się przyzwyczaiłem do gry i czuje z niej radość. Grę NIE kupiłem odrazu po premierze, więc nie moge ocenić jaki był netcode wcześniej. Jak nie wierzysz, to odpal gre i sie przekonaj, jak jest teraz, a jak było wcześniej, bo moim zdaniem gra jest już w pełni grywalna.

Dali patcha, który niby poprawił, ale postanowiłem to sprawdzić, włączyłem w opcjach i szczerze mówiąc nic się nie zmieniło.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A ile pograłeś? Przyznaj się :P 20 minut?

Dwa miesiące temu w ogóle wywaliłem bfa, a parę dni temu znowu zainstalowałem.

Nie liczyłem, ale parę godzin pograłem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A ile pograłeś? Przyznaj się :P 20 minut?

Tyle powinno starczyć, żeby zobaczyć że netcode jest zjebany. 

On nie odpala się po przegraniu 20 godzinnego maratonu... 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Tylko ja mam wrażenie że seria battlefield to maszynka do kasy? Pomimo tego i tak ją lubię, bezkonkurencyjna sieciowa gra FPS.

Opublikowano

Tylko ja mam wrażenie że seria battlefield to maszynka do kasy? Pomimo tego i tak ją lubię, bezkonkurencyjna sieciowa gra FPS.

Nie tylko Ty.

Od Battlefielda 4 prawie każdy tak mówi i to prawda.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Może po prostu zatrudnili więcej programistów, za niedługo będą wydawać co pół roku :) i potem pewnie na początku 2015 znów dadzą ale tym razem BF4 za free do pobrania.. :D

Opublikowano

Może po prostu zatrudnili więcej programistów, za niedługo będą wydawać co pół roku :) i potem pewnie na początku 2015 znów dadzą ale tym razem BF4 za free do pobrania.. :D

Nie, po prostu zaczęli robić słabe, podobne gry na tym samym silniku co poprzednia część.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Pomimo tego i tak ją lubię, bezkonkurencyjna sieciowa gra FPS.

BEZKONKURENCYJNA? 

no padłem. 

Daleko szukać nie musisz. 

Steam > Free to play > Planetside 2

Rozmach mapy - większy niż mapy w BF4 Wojna toczy się 24/7 pomiędzy 3 frakcjami, które nie różnią się jedynie wyglądem.

Freemium (grasz za free, wszystko możesz mieć za free albo kupić) > P2P

Graficznie podobnie.

Wydawcą jest Sony, a nie skąpe na kasę ĘĄ. 

Jedyne co różni obie gry, to w sumie realia. 

BF kręci się przy "realnych ramach czasowych" A Planetside jest duuuużym skokiem w przyszłość. 

Proszę Cię, zanim zaczniesz pisać głupoty, zdobądź jakiekolwiek informacje...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@Lenart wyrażam swoją opinię a jeśli Ci się nie podoba to musisz się z tym pogodzić, i tak wolę BF'a od twojej gierki, moim zdaniem jest za bardzo SCI-FI.

Opublikowano

Jak na betę to bardzo dobrze im wyszła, mi nic się nie tnie na ultra, i bardzo mało błędów jest, gra w ogóle się nie wyłącza. Mam HD7950

Opublikowano

@Lenart wyrażam swoją opinię a jeśli Ci się nie podoba to musisz się z tym pogodzić, i tak wolę BF'a od twojej gierki, moim zdaniem jest za bardzo SCI-FI.

Nie zrozumiałeś. 

Mi nie chodziło o to, że lubisz BF'a a ja próbuję wcisnąć Ci jakiś inny chłam (bo tego nigdy nie robię). Doczepiłem się samego słowa "Bezkonkurencyjny", wyraziłeś się w taki sposób, jakby nie było innej gry, a ludzie grali w BF'a bo niema konkurencji, albo jest ona tak słaba, że szkoda miejsca na dysku.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie zrozumiałeś. 

Mi nie chodziło o to, że lubisz BF'a a ja próbuję wcisnąć Ci jakiś inny chłam (bo tego nigdy nie robię). Doczepiłem się samego słowa "Bezkonkurencyjny", wyraziłeś się w taki sposób, jakby nie było innej gry, a ludzie grali w BF'a bo niema konkurencji, albo jest ona tak słaba, że szkoda miejsca na dysku.

A jest jakiś lepszy fps z czołgami, samolotami, wielkimi mapami, rozwiniętym EQ itp? Chyba nie.

Opublikowano

A jest jakiś lepszy fps z czołgami, samolotami, wielkimi mapami, rozwiniętym EQ itp? Chyba nie.

ARMA 3 chociaż. fps, czołgi, samoloty, wielkie mapy, przy tym eq bf wymięka.

Ale problemem jest realizm ARMY.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@RADTOR Właśnie, chociaż grafa nie jest słaba

Tak czy siak z pewnością EA nie pozwoliłaby się rozwinąć jakiejś grze małego studia lepszej od Battlefielda.

A sami tylko zbierają kasę, bo ludzie muszą kupować tylko ich produkt, który jest gówno wart.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wspomniany wcześniej Planetside. 

FPS, czołgi, samoloty (kamuflaż możesz modyfikować), mapy, EQ które nie kończy się tylko na borniach.

Tak czy siak z pewnością EA nie pozwoliłaby się rozwinąć jakiejś grze małego studia lepszej od Battlefielda.

Dlatego podpieralają pomysł z Payday :)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Graficznie podobnie.

Graficznie podobne? Planetside wcale nie jest podobny do BF3 czy 4 :P Battlefield wygląda lepiej niż Planetside 2... taki jest fakt :P

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Trochę pograłem, i wiecie co? Zrobiłbym z tego F2P. Najlepiej by się sprawdziło i nie musieliby bardzo rozwijać. 

RADTOR, w 14 Cze 2014 - 16:05, powiedział:

5 fpsów ;) .

Na ultra mam więcej, odezwał się ten co na bestii gra...

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...