Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze informacje o Battlefield Hardline.

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DICE ma kilka siedzib :P LA i inne... z tego co wiemy to jedno studio pracuje nad BF4, inne nad Mirror's Edge a inne nad Battlefront'em :P Visceral podobno robi Single w BF Hardline a DICE robi Multi :P

Gra jest na Frostbite 3.0 więc netcode będzie jak z BF4 :P

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co, myślisz, że przez pół roku zrobią frosbite 4??

Nie, ale wspólny silnik gier nie znaczy, że muszą być one identyczne.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Pożyjemy, zobaczymy, jak ujawnią więcej to się przekonamy, czy to odgrzany burger z mcdonalda xD

Racja, nie ma co oceniać gry przed premierą, ale po tym co widziałem na gameplayu jest 90% szans, że to będzie DLC do Battlefield 4.

btw. Obecnie większe nadzieje pokładam w CoD: Advanced Warfare.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Haha, uważam, że świetna nazwa tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1223415-battlefield-4-hardline/#entry10454957

Gra powinna się nazywać Battlefield 4 Hardline.

Oficjalna premiera została ogłoszona na 23 października.

Udało mi się wstąpić do grona beta-testerów:

jyO4Fqn.png

Wiesz może kiedy ruszają testy beta?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wczoraj na konferencji można było się sporo dowiedzieć. Gra będzie na platformę PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 oraz PS4.
Minusem przy X360 jest to, że na serwerze będą mogły grać max 24 osoby, a na pozostałych platformach 64.

Wiesz może kiedy ruszają testy beta?

Już ruszyły, grę mam pobraną. Waży trochę ponad 6,5 GB. 

Pierwsza premiera odbędzie się 21 października, natomiast w Polsce 23.

Opublikowano

Moim zdaniem po co tworzyć dwie takie same gry. To jest to samo co BF3, BF4 i starsze wersjie tylko tu akcja bedzie sie rozgrywała pomiędzy dwoma sporami (Złodzieje i policjanci), ale z chęcią sobie pogram, zapowiada sie fajnie

Opublikowano

Powiem wam, że gdyby Battlefield 4 nie istniało uznałbym Hardline za zajebistą grę, ale widać, że wszystko jest identyczne jak w Battlefield 4.

Ogólnie przyjemniej będzie mi się w to grało niż w 4.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Grałem w Payday. 
Po co mi kolejny zbugowany i zerżnięty BF? 
Yebać

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano
Opublikowano

60 klatek na ultra w Full HD? Jeśli tak, to mniej wymaga od BF4 (z jednej strony mniejsze mapki (chyba), z drugiej to dopiero beta).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

60 klatek na ultra w Full HD? Jeśli tak, to mniej wymaga od BF4 (z jednej strony mniejsze mapki (chyba), z drugiej to dopiero beta).

Mam od 45 do 55 FPS na takich ustawieniach, czasem wskoczy 60 jak stoję w miejscu.

Nawet zbytnio nie odczuwam różnicy w płynności między ustawieniami ultra, a niskimi (od 120 do 135 FPS).

Opublikowano

To beta, pewne dlatego.

Powiem wam, że gdyby Battlefield 4 nie istniało uznałbym Hardline za zajebistą grę, ale widać, że wszystko jest identyczne jak w Battlefield 4.

Ogólnie przyjemniej będzie mi się w to grało niż w 4.

Bo ty to cały czas traktujesz jak osobny, pełnoprawny tytuł, a to przecież zwykły spin-off jest, żeby BF5/BC3 opóźnić.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...