Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze informacje o Battlefield Hardline.

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To beta, pewne dlatego.

Bo ty to cały czas traktujesz jak osobny, pełnoprawny tytuł, a to przecież zwykły spin-off jest, żeby BF5/BC3 opóźnić.

Mogliby dać jako DLC do Battlefield 4 i tyle.

Jak zwykle przesadzają z ceną. 180zł to jednak za dużo za nowe mapki i wygląd do Battlefield 4. Pre-order Wiedźmina 3 kosztuje 140zł.

graphic.pnggraphic.png

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zwykle przesadzają z ceną. 180zł to jednak za dużo za nowe mapki i wygląd do Battlefield 4. Pre-order Wiedźmina 3 kosztuje 140zł.

4'ka jest o tematyce typowo wojennej (czołgi itd.), a oni chcieli zrobić coś dla miłośników wojny w takiej postaci, jaką prezentuje nam Hardline. Nie widziałbym tego jako DLC.

Co do ceny, zgodzę się, przesadzają. Pre-order BF4 był tańszy. 

Opublikowano

Zbyt rozbudowane jak na DLC. 

DLC w BF, to 3 pseudo nowe mapy i tyle. Nie wiem czemu oczekujesz aż tak ambitnego DLC od ĘĄ

a oni chcieli zrobić coś dla miłośników wojny w takiej postaci, jaką prezentuje nam Hardline. 

A jaką wojnę prezentuje Hardline? 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Małe pytanko :P Jeżeli wyraziliście chęć udziału w becie to po jakim czasie dostaliście odp?

Jeżeli zostaniesz wylosowany, to Cie powiadomią. Nikt nie powiedział, że na 100% będziesz beta testerem.

Opublikowano

Czuję, że niedługo EA zacznie brać kasę za odblokowywanie kolejnych broni.

Szkoda, że trzymają łapę na dalszym rozwoju Battlefielda.

Jak zwykle sprawdza się fakt, że nim więcej części ma gra tym są one gorsze.

EA zawiodło mnie, że miała być II Wojna Światowa, a otrzymaliśmy jakąś śmieszną kopię Battlefield 4 w nowym wystroju. Nawet bez wojny by się obyło, ale niech coś nowego dadzą.

Jeśli nie byłoby Battlefield 4 to bym zaakceptował Battlefield Hardline jako grę godną wcześniejszych części.

A jak Battlefield 4 okazał się porażką, a Battlefield Hardline lepszą wersją 4...

Zniszczyli serię. Szkoda, że mają monopol na tytuły typu Battlefield, bo chętnie zagrałbym w coś lepszego od innego studia, ale wątpię, że pozwolą rozwinąć się jakiemuś projektowi.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wiem że są nikłe szanse tylko chciałem wiedzieć po jakim czasie odp się dostaje:P

Jeżeli zarejstruje się 2 razy na inne konta orgin to wieksza szansa wylosowanie?

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Czuję, że niedługo EA zacznie brać kasę za odblokowywanie kolejnych broni.

Szkoda, że trzymają łapę na dalszym rozwoju Battlefielda.

Jak zwykle sprawdza się fakt, że nim więcej części ma gra tym są one gorsze.

EA zawiodło mnie, że miała być II Wojna Światowa, a otrzymaliśmy jakąś śmieszną kopię Battlefield 4 w nowym wystroju. Nawet bez wojny by się obyło, ale niech coś nowego dadzą.

Jeśli nie byłoby Battlefield 4 to bym zaakceptował Battlefield Hardline jako grę godną wcześniejszych części.

A jak Battlefield 4 okazał się porażką, a Battlefield Hardline lepszą wersją 4...

Zniszczyli serię. Szkoda, że mają monopol na tytuły typu Battlefield, bo chętnie zagrałbym w coś lepszego od innego studia, ale wątpię, że pozwolą rozwinąć się jakiemuś projektowi.

Ale jaka IIWŚ, mówię przecież, że to spin-off xD Chciałeś pełnoprawną część parę miesięcy po premierze BF4? Hardline to niespodzianka, nic nie obiecywali. Wojna jeszcze może być, chociażby w BC3.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ale jaka IIWŚ, mówię przecież, że to spin-off xD Chciałeś pełnoprawną część parę miesięcy po premierze BF4? Hardline to niespodzianka, nic nie obiecywali. Wojna jeszcze może być, chociażby w BC3.

Zapomnij o wojnie. Niech inni się tym zajmą (chociaż wątpię, że EA pozwoli mimo porzucenia tej tematyki). Nie jest ważne. Może Battlefield zostać tam gdzie jest.

Tak, chciałem. Mogli sobie odpuścić do kolejnej części i pracować przy kolejnej, żeby nie czekało nas coś w stylu 4. Hajsów mają tyle, że wytrzymaliby bez tych z Hardline, a fani by poczekali jakby to było wreszcie coś nowego.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tu jest o tyle fajnie, że w rozgrywce nie zdobywa się punktów, tylko pieniądze, za które możemy kupić bronie/dodatki do nich itd. Nie ma czegoś takiego jak automatyczne odblokowywanie przedmiotów wraz ze wzrostem punktów, tak jak to było w poprzednich odsłonach.

Opublikowano

Tu jest o tyle fajnie, że w rozgrywce nie zdobywa się punktów, tylko pieniądze, za które możemy kupić bronie/dodatki do nich itd. Nie ma czegoś takiego jak automatyczne odblokowywanie przedmiotów wraz ze wzrostem punktów, tak jak to było w poprzednich odsłonach.

Więc mówisz, że jest tak samo jak w Payday? :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Zapomnij o wojnie. Niech inni się tym zajmą (chociaż wątpię, że EA pozwoli mimo porzucenia tej tematyki). Nie jest ważne. Może Battlefield zostać tam gdzie jest.

Tak, chciałem. Mogli sobie odpuścić do kolejnej części i pracować przy kolejnej, żeby nie czekało nas coś w stylu 4. Hajsów mają tyle, że wytrzymaliby bez tych z Hardline, a fani by poczekali jakby to było wreszcie coś nowego.

Co ty tak to przeżywasz ;o daj se na luz, przecież ta gra jest na przeczekanie bf5/bc3, co w niej złego? Jak komuś sie spodoba, to sobie popyka.. Gdyby była rzeczywiście next - gen odsłona, to bym rozumiał, dlaczego tak narzekasz ;o

Opublikowano

Może i tak, ale nie widzę przeszkód.

Wiesz, mnie osobiście boli, że wielka "marka" po prostu podpierdala pomysł za pomysłem od małego studia, które wydało zaledwie 2/3 gry... (te bardziej znane)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czyżby Battlefield zmieniał się w CODa? ^^ ( mam na myśli częste wydawanie gier)
BF4 ssie ( mam i "próbuje" grać) i coś mi sie zdaje że będzie już tylko gorzej.

Opublikowano

Dziwne by było, gdyby wypuszczali do tego dodatki, ale kto wie...

lol. 

Czemu niby nie? 

W payday są dodawane nowe napady, na różne instytucje, nowe banki, pojazdy opancerzone etc. To czemu tutaj nie mogą być "nowe mapy" 

(Już czuję "Back to Karkand" w wersji wypad po kanistry z ropą)

btw. 

a884ee0e0897cd015e2081a257d9ec2a_origina

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czyżby Battlefield zmieniał się w CODa? ^^ ( mam na myśli częste wydawanie gier)

BF4 ssie ( mam i "próbuje" grać) i coś mi sie zdaje że będzie już tylko gorzej.

Bo nie umiesz grać? W bf4 jest znacznie łatwiej ogarnąć odrzut niż w bf3. Nie masz skilla i tyle.

Opublikowano

Bo nie umiesz grać? W bf4 jest znacznie łatwiej ogarnąć odrzut niż w bf3. Nie masz skilla i tyle.

Jemu nie chodziło o to, że gra się ciężko, bo tak nie jest. Tylko raczej o to, że gra go nie przyciągnęła (tak jak i mnie).

@down.

Albo i to 

1394725204-U719057.png

Opublikowano

W Battlefield 4 zachowanie broni jest ogólnie dziwne.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Netcode jest już w pewnym sensie naprawiony

Buahahaahhahahahahahahahahahhahahaha

8 miesięcy po premierze? 

Proszę Cie...

Wyobraź sobie, że takie problemy miałby jakikolwiek darmowy shooter. Dawno zamknąłby serwery,  a Twórcy więcej nie wydaliby gry. 

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie wiem, czy 8 miesięcy po premierze, ja gram regularnie i mówie jak jest, już wcześniej poczułem poprawe, ale nie wiem konkretnie kiedy, bo się przyzwyczaiłem do gry i czuje z niej radość. Grę NIE kupiłem odrazu po premierze, więc nie moge ocenić jaki był netcode wcześniej. Jak nie wierzysz, to odpal gre i sie przekonaj, jak jest teraz, a jak było wcześniej, bo moim zdaniem gra jest już w pełni grywalna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...