Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze informacje o Battlefield Hardline.

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rMdUNM0.png

W internecie pojawily sie informacje o nowym battlefieldzie i ma miec on nazywac sie battlefield hardline.
cimy.

Na ten moment produkcja nosi nazwę kodową Omaha i będzie grywalny na targach E3 w trybach Heist i Blood Money na mapie High Tension. W produkcji mają znaleźć się takie tryby gry jak Team DeathMatch, Turf War, Blood Money i Heist. Gracze mają być dzieleni na jedną z 4 drużyn - oddział SWAT, Złodziei i coś nazwane CR i LW. I tak, będzie tryb Dowódcy, znany z Battlefield 4.
Wiecej info

www.pssite.com/news-33345-wyciekly_informacje_na_temat_nowej_odslony_serii_battlefield.html

NonekPL.png

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szykuje się całkowite odejście od klimatów serii, choć i tak nie spodziewam się niczego innego niż zapychadła przed kolejną główną odsłoną, nieważne czy BFBC3, czy BF5.

Coś wiadomo, czy będzie na PC?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Szykuje się całkowite odejście od klimatów serii, choć i tak nie spodziewam się niczego innego niż zapychadła przed kolejną główną odsłoną, nieważne czy BFBC3, czy BF5.

Coś wiadomo, czy będzie na PC?

Na PC na pewno będzie.W tym linku sa pokazane ikonki battleog bfh na pc :>

NonekPL.png

Opublikowano

choć i tak nie spodziewam się niczego innego niż zapychadła przed kolejną główną odsłoną, nieważne czy BFBC3, czy BF5.

Nie wiem czy mogą sobie pozwolić na wypuszczenie kolejnej słabej gry po Battlefield 4.

A w sumie co im tam. Przecież ludzie będą kupować, bo "Battlefield".

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wcale nie jak BF4. Po pierwsze wątpię, żeby to było na Frostbite 3, skoro nie od DICE, po drugie ma parę ciekawych nowości. Już tak nie psioczcie, jest o wiele lepiej niż w odgrzewanych kotletach z Call of Buty.

I wiem co powiecie - Battlefieldów się nie kupuje dla kampanii - ale z tego co widzę, jest parę ciekawych charakterów i pomysł na fabułę.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie powiedziałbym. Bardziej otwarte tereny, coś jak połączenie FPS-a z Sandboxem.

Cofam to co mówiłem o silniku, to jest albo Frostbite 3, albo jego ulepszona wersja ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ludzie to jest robione po to że nie będzie tak szybko BF5 jak mogłoby się wydawać już dlc do 4 są opóźnione bo gra jest zbugowana i trzeba ja naprawić. Nie mogą zostawić całego rynku dla nowego call of duty dlatego robią coś nowego co zupełnie odbiega od całej serii battlefield dlatego żeby zwrócić na siebie uwagę. Gdyby znowu zrobili BF'a z dużymi mapami i normalnymi żołnierzami nikt by po to nie sięgnął bo wszyscy graliby w 4.

Wcale nie jak BF4. Po pierwsze wątpię, żeby to było na Frostbite 3, skoro nie od DICE, po drugie ma parę ciekawych nowości. Już tak nie psioczcie, jest o wiele lepiej niż w odgrzewanych kotletach z Call of Buty.

I wiem co powiecie - Battlefieldów się nie kupuje dla kampanii - ale z tego co widzę, jest parę ciekawych charakterów i pomysł na fabułę.

Frostbite to silnik EA nie dice. Mam nadzieję że będzie to na nowym silniku (nie frostbite).

@Edit

Ale to chyba jednak będzie frostbite przynajmniej tak wygląda, szkoda.

To będzie w stylu CS GO.

Nie.

1. Zagraj w CS GO

2. Obejrzyj gameplay

3. Pomyśl co piszesz.

@up

Mapy może i będą duże ale myślę że cel gry będzie nas zmuszał do bycia mniej więcej w jednym miejscu. 

Opublikowano

Ludzie to jest robione po to że nie będzie tak szybko BF5 jak mogłoby się wydawać już dlc do 4 są opóźnione bo gra jest zbugowana i trzeba ja naprawić. Nie mogą zostawić całego rynku dla nowego call of duty dlatego robią coś nowego co zupełnie odbiega od całej serii battlefield dlatego żeby zwrócić na siebie uwagę. Gdyby znowu zrobili BF'a z dużymi mapami i normalnymi żołnierzami nikt by po to nie sięgnął bo wszyscy graliby w 4.

Frostbite to silnik EA nie dice. Mam nadzieję że będzie to na nowym silniku (nie frostbite).

Nie.

1. Zagraj w CS GO

2. Obejrzyj gameplay

3. Pomyśl co piszesz.

Mam cs go, nie chodzi mi dosłownie że to będzie kopia, ale pewnie będą takie rzeczy jak w cs go, typu gówniane skiny na broń, naklejki, skrzynki etc.

Opublikowano

@up

Mapy może i będą duże ale myślę że cel gry będzie nas zmuszał do bycia mniej więcej w jednym miejscu. 

W niektórych misjach na pewno, ale liczę na coś więcej w tym trybie z pojazdami. Ciekawe w jaki sposób wymuszą ciągły ruch ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Według mnie to wygląda dość interesująco.Tylko nie podoba mi sie ten typowo cs'owy pomysł na kupowanie broni.Ja tam wole je odblokowywać :D

NonekPL.png

Opublikowano

Mam cs go, nie chodzi mi dosłownie że to będzie kopia, ale pewnie będą takie rzeczy jak w cs go, typu gówniane skiny na broń, naklejki, skrzynki etc.

Ale to zupełnie nie przeszkadza w grze jeśli nie chcesz nawet nie musisz zakładać tych skinów one nic nie dają oprócz wyglądu. Pomijam fakt że to fajna sprawa żeby sobie zarobić. Myślę że to nie będzie główną atrakcja tej gry a jednynie dodatkiem który może się podobać graczom którzy lubią takie bajery.

W niektórych misjach na pewno, ale liczę na coś więcej w tym trybie z pojazdami. Ciekawe w jaki sposób wymuszą ciągły ruch ;)

Ja to widzę tak: np. w tym trybie "skok na kase", tak to nazwijmy, najpierw mamy ileś czasu żeby ukraść siano a potem przez określony czas uciekać "policji" po tej otwartej mapie - oj to mogłoby być dobre :D

@Edit

A no i liczę na to że będą tryby gry gdzie jest 1 życie a jak padniesz to czekasz do końca rundy. Takie tryby gry wymuszają odrobinę myślenia a nie bezmyślnego rashu. W BF4 jest taki tryb, neutralizacja chyba o ile się nie mylę, ale niestety spora większość graczy battlefield właśnie nie potrafi się przestawić na to 1 życie w rundzie co sprawia że gra w ten tryb gry jest poprostu beznadziejna.

Opublikowano

Nie powiedziałbym. Bardziej otwarte tereny, coś jak połączenie FPS-a z Sandboxem.

Cofam to co mówiłem o silniku, to jest albo Frostbite 3, albo jego ulepszona wersja ;)

No właśnie. To jest na pewno Frosbite 3 albo coś w chuj podobnego. Wszystko takie same.

To wygląda tak: Battlefield 4 = porażka, Call of Duty: Ghost = jeszcze większa porażka.

Jeśli nie od Dice to może coś i będzie, ale tak czy siak kampanie w Battlefieldach robią tylko po to, żeby dać efektowne fragmenty do trailerów.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No właśnie. To jest na pewno Frosbite 3 albo coś w chuj podobnego. Wszystko takie same.

Nie takie same, tylko podobne. Jakie ma być, skoro dążą do realizmu?

Efektownych cut-scenek nie było aż tyle, to nie CoD. Mi się spodobały postacie, są dość naturalne.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Całe szczęście, że kolejny CoD nie będzie z II Wojny Światowej, bo zyskaliby masę graczy. Gra by pewnie nie była fajna, ale na same hasło II Wojna Światowa rzesze graczy zasiliłyby ich konto, a tak nadzieja w BC3.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Podobno multi będzie od DICE a single od Viceral (tych od Dead Space) :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Podobno multi będzie od DICE a single od Viceral (tych od Dead Space) :D

DICE chyba zajęte 4. Myślę, że wszystkim zajmie się Viceral.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

DICE chyba zajęte 4. Myślę, że wszystkim zajmie się Viceral.

Ktoś z DICE kiedyś powiedział, że czwórka ich przerosła, więc za dużo pewnie nie zdziałają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...