Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2moons] TzPhQy Bot v1.71

Bleach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eeee wy gracie na tym bocie na 2moons czy dekaronie?? Jesli na 2moons to jak skoro wszystkie poza polnocnoamerykansie ip sa zablokowane?? (No chyba ze przez proxy). A jak gracie na dekaronie to bądzcie łaskawi napisać jak zrobic, żeby latać na dek a nie 2moons

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proxy jest potrzebne tylko do rejestracji (swoja droga ja sie zarejestrowalem sie bez zmiany proxy). A ten bot jest do 2moons. I nie wiem jak przerobic bota na dekarona (slyszalem ze trzeba zmienic jakies pliki, ale jakie to juz nie wiem).

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

zalezy od buildu ktory ma segnale, ogolnie polecam pierw prowadzic postacie pod PVM na 40lvlu wyciagnoc 2,5k hp bo quest na 39-40 z firzkan lordem gdzie dostaniemy argate warte 1m niejest latwy..

2006-2010

Opublikowano

Ja pod koniec rejestracji mialem ze ip europy jest zablokowane ale jednak z konta moge kozystac.

budynsz1.jpg

Opublikowano

Corinarh nie piszesz na temat

niedlugo chyba powinien byc update wiec jestem ciekaw czy ten bot jest pod nowego rev. (GG)

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Oto cytat od Energy jak odpalic tego bota na dekaronie (dokładniej jakie pliki trzeba popodmieniać)

potrzeba zdobyc 3 adresy ip dekarona, server ip , login ip i game server ip wtedy w plikach bota gdzie pisze game server , login server i server pozmieniac adresy ip i nazwy.

Dobrze by było jakby ktoś wykombinował te 3 czy 4 adresy ip (energy powiedział, że są 3 ale jak licze to za cholere wychodzi mi 4 xD)

Opublikowano
Corinarh nie piszesz na temat

niedlugo chyba powinien byc update wiec jestem ciekaw czy ten bot jest pod nowego rev. (GG)

Chcialem mu odpowiedziec na pytanie wiec to nie jest offtop.

budynsz1.jpg

Opublikowano

Hmm moze ktos napisac co trzeba zrobic aby dzialalo na Dekaronie czy nikt tego nie dokonal?: > Albo czy macie jakies boty na Dekaron: )

Opublikowano

Jeszcze trzeba zmienic nazwy serverow i podserverow

budynsz1.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema wszystkim mam takie pytanie odpalam bota później grę wpisuje wszystkie dane i w trakcie logowania wyskakuje błąd w grze i się wyłącza o co biega??!! a dokładniej wyskakuje taki błąd:

Fatal Error

<<error>> File is not opened. at Write Method

FileName : D:\2moons\Data\ad\cache\.csv

Opublikowano

no właśnie obczaiłem sprawę xD myślałem tylko ze będę mógł obserwować wyczyny bota w grze widziałem takiego w youtube.

Opublikowano

No jak ktos chodzil za botem...

budynsz1.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...