Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2moons] TzPhQy Bot v1.71

Bleach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, przetlumacze full guide z angielskiego na polski tego bota, ja na nim gram i moge go ocenic ze jest w miare, ale widze troche osob ma problemy z nim.. wiec zabieram sie..

Nie ten ostatni punk to przegiąłeś...

Z innymi się w kilku procentach zgodze ale ostatni punkt to żeś się nie popisał...

Po pierwsze ja się wręcz brzydze ludźmi którzy nadmiernie poprawiają ortografię na forum, ja się czepiam jak błąd kole w oczy jak już Ci ktoś powiedział, że robisz błędy to zmień na Mozillę ja ją mam i nie robie tak dużo błędów...

Po drugie jak widzę natrafiłeś na niezbyt godne nazwy Rock'owe kawałki, jednak darcie mordy występuje ale jednak nie tylko w muzyce Rockowej, to, że słucham muzyki bardziej ambitnej niż hip-hop i tehcno to nie znaczy, że zapuszczam brodę nosze skórzana kurtkę... to co mam w sygnie to to co myślę i nikt tego nie zmieni. A już przegiąłeś w przypadku mówienia, że się ludzie na wzór Jezusa "stylizują", a satanistyczne znaki to raczej w muzyce typu Dath metal a raczej u fanatyków którzy za dużo się naćpali i zaraz wykitują na scenie... Chcesz mogę Ci przesłać na pm pare kawałków takich naprawde rockowych jak np Metallica albo chociaż Nickelback...

Nie widzę więc słuszności co do mojej sygny... A że ludzi poprawiam to znaczy, że dbam o polski język, nie muszę mieć moda żeby pomóc w poprawnej polszczyźnie, jak uważasz, że tylko mod takie prawa ma to Ty nie powinieneś się wogóle odzywać a twój post jest raczej do kosza :\

a twoj nadaje sie w sam raz..

2006-2010

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na wysokich lvl jeśli idziesz tylko w lvl to bardziej się opłaca bo nie musisz ciągle klikać takie jest moje zdanie

Opublikowano
Mam pytanko. Na lvlu 70+ oplaca sie jeszcze botowac??

wysokie lvlele lubią raportowac więc się nieopyla.

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

K dzieki za bota kiedys juz go dalem w temacie hacki ale byl na starsza wersje.

Poboce sobie bagiego na hlvl ^^

Lol ktos dal mi warna za to ze dalem tego bota i keylogger o.O

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

A co to byl moj plik??? Tylko dalem linka do tego bota -.- a incorrect id u kolesia moze byc przez buga ja tak mam czesto...

budynsz1.jpg

Opublikowano

No cos nie dziala logowanie wpisuje passy i login oraz dokladny nick postaci (duze i male litery).

I program pisze ze sie loguje i dalej wznawia po minucie bez zadnej reakcji.

Edit: Co do tego lvlowania na bocie to mozna chodzic na duna od 34 do 50 o ile to mozliwe zeby bot chodzil na duna.

Edit2:Juz dziala po prostu zapomnialem ze na koncie nie mam chara xD

budynsz1.jpg

Opublikowano

niestety bot niemoze chodzic na dunga

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Eee to szkoda bo widzialem ostatnio kolesia-bota co wchodzil na notice dunga i go przechodzil.

budynsz1.jpg

Opublikowano

Nie potrzebujesz potow na tym bocie bo ma juz wbudowanego vac hacka wiec moby cie nie tkna.

Tylko dosyc czesto bot sie zacina na 1 mobie ktory sie teleportuje. Wbilem juz 21 lvl xD

budynsz1.jpg

Opublikowano

u kogo sprzedajecie itemy ????

Opublikowano

Ja tam takie boty jeb## przez takiego bota stracilem wszystko z konta :/ Więc ja juz sie botami nie bawie

Opublikowano
Ja tam takie boty jeb## przez takiego bota stracilem wszystko z konta :/ Więc ja juz sie botami nie bawie

niekapuje po co piszesz takiego posta jak on nic nie wnosi do tematu.... swoje przezycia zachowaj dla siebie ;)

Opublikowano

Dobra zaraz sie udusi przez ciebie. Kurde nie moge bocic bo komp sie przegrzewa i wylacza co chwile ;///

budynsz1.jpg

Opublikowano

przeczytaj to jeszcze raz ze zrozumieniem do skutku

budynsz1.jpg

Opublikowano

@offtopic

ale mi chodzilo o to ze ten post i ten twoj nastepny nic niewnosi do tematu ;/

Opublikowano

Nie polecam tego bota bardzo bardzo często zacina się na jednym mobie czyli idzie do niego i wraca i tak ciągle i dupa z botowania

bcb.jpg

Opublikowano

nom mowilem juz o tym troche blizej i to chyba nawet tobie

budynsz1.jpg

Opublikowano

mi sie wogule niezacina caly czas chodzi i szuka mobow a dodaliscie jakies wspolrzedne bo chyba jak ma sie wpisane wsporzedne 000x000 to wtedy tak jest

Opublikowano

Mi tam sie czasami zacina a mam dobrze cordy rozlozone. A sie blokuje gdy mob sie teleportuje.

budynsz1.jpg

Opublikowano

tyy a jak zrobić żeby bot używał skili bo ustawiłem w pasku favorite attck te skile i start i patrze w zakładce general, że exp leci a mana full(czyli nie używa skili)....

A wie ktoś co trzeba wpisać obok skili jakąś liczbę?? po wszędzie mam 5

kto wie co zrobić?

bcb.jpg

Opublikowano

ten bot nie do konca pracuje tak jak powinien, i skille niedzialaja poprawnie wiec bot raczej dla postaci co maja duzy dmg i leja normalnie (bagi, summoner z mieczami, segita z crossbow, azurek) tylko nasza kochana incarka zostala poszkodowana i niewiem jak jest z segnale zalezy od buildu..

2006-2010

Opublikowano

Incar to wogole nie ma co tutaj szukac z tym botem chyba ze jest full str

budynsz1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...