Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2moons] TzPhQy Bot v1.71

Bleach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TzPhQy Bot v1.71

Odswierzony download: http://www.speedyshare.com/489921223.html

Nowy skan:

Antivir: Nothing found

ArcaVir: Nothing found

Avast: Nothing found

AVG: Nothing found

BitDefender: Nothing found

F-Prot: Nothing found

Norman: Nothing found

Rising: Nothing found

VirusBlokAda32: Nothing found

VirusBuster: Nothing found

Report overview

Scanned by viruschief.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TzPhQy Bot v1.71 Opis Programu Przetlumaczony Na Polski Przez energy z mpcforum.pl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bot jest zrobiony pod gre 2moons, prawdopodobnie jest mozliwosc odpalenia go na Dekaronie ale potrzeba miec odpowiednie adresy IP Dekarona i pozamieniac je z 2moons.

1. Wlacz gre 2moons i ustaw swoja postac na miejscu gdzie chcesz aby byla afk.

2. Pobierz program z.. -linki na samej gorze postu-

3. Wypakuj pliki obojetnie gdzie i kliknij na usmiechnieta buzke w ciemnych okularach.

4. Takie cos powinno sie otworzyc:

http://i266.photobucket.com/albums/ii257/JoeCurse/tut1-1.jpg

5. Teraz wprowadz swoje dane konta oraz wybierz serwer na ktorym chcesz grac uwzgledniajac duze i male litery, przyklad:

http://i266.photobucket.com/albums/ii257/JoeCurse/tut2.jpg

6. Wcisnij Login i czekaj na napis sucessful Login w dolnym okienku.

7. Po zalogowaniu sie wejdz w zakladke 'Map' w prawej-gornej czesci programu.

8. Teraz na 'Map Set' sposrod listy map wybierz ta na ktorej zostawiles wczesniej postac (patrz ptk 1).

9. Wejdz w zakladke 'ViewMap/SetMoveWay' polozona w lewym-dolnym rogu programu.

10. Pokaze sie mini mapka, kliknij na tej mapie punkt gdzie chcesz aby twoja postac chodzila i w zakladce 'Map' w prawym-gornym rogu programu nacisnij "Add" i powinno do okienka 'Current map waypoints' dodac kordy zaznaczonego przez ciebie punktu na mapie w tabelce i fioletowy punkt na mapce, mozesz dac kilka lokalizacji do ktorych chcesz aby twoja postac chodzila, przyklad:

http://i266.photobucket.com/albums/ii257/JoeCurse/tut3.jpg

11. Teraz idz do okienka 'Current map monsters' w zakladce 'Map' i wcisnij 'Show All"

12. Wybierz z listy nazwy potworow ktore chodza po mapie na ktorej obecnie przebywasz i dodaj ich nazwe do jednej z 3 tabelek "priority" "normal" "abandon"

Priority - Tu dodajesz potwory ktore chcesz aby twoja postac bez przerwy szukala i zabijala

Normal - Tu dodajesz potwory ktore twoja postac ma zabijac kiedy niema w poblizu potworow ktore dodales do tabelki 'priority"

Abandon - Tu dodajesz potwory ktorych twoja postac ma wogole nie atakowac.

13. Po ustawieniu wszystkiego wejdz w zakladke 'General' i w okienku 'Bot operation' kliknij na 'START'

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra wlasnie instaluje Virtual PC , zainstaluje na szybko windowsa tam odpale, przeanalizuje ten plik i powiem czy jest czysty

2006-2010

Opublikowano

przeanalizujesz ten plik ??? co masz na mysli ??? wystarczy ze go wlaczysz i sie zalogoujesz i wybierasz miejsce i juz....

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

bac sie o logowanie to sie nieboje bo moge zalogowac sie na konto bez wpisywania passow na klawiaturze co w wypadku keylogera gowno wychwyci

edit: ok wszystko wydaje sie byc ok, lecz i tak niebede loginu i passow wpisywal recznie hm.. ciekawe czy dziala na dekaronie

2006-2010

Opublikowano

no to dupa bo na 2moons mam ping 400 a na dekaronie mam ping 20, 100ping = 1 sekunda opoznienia a na 2moons 400 ping = 4 sekundy opoznienia = papa gra PvP , na dekaronie 0,20 sekundy opoznienia to prawie zadna roznica.. no coz tylko ciekawe czemu niedziala na dekaronie wkoncu to ta sama gra.. niewiem narazie lece potem sam sprawdze

2006-2010

Opublikowano

zgodze sie z toba ze ta sama gra ale nie wszystko dekaron moze miec innego gameguarda i innego rev.

Opublikowano

juz go wrzucam na rapida i pozniej moze jeszcze na cos link bendzie w 1 poscie

Opublikowano

no i co udalo cie sie sciagnac ?

Opublikowano
edit: ok wszystko wydaje sie byc ok, lecz i tak niebede loginu i passow wpisywal recznie hm.. ciekawe czy dziala na dekaronie

niema sie co bac ja mam na 2moons ak 46 lvl i lvl-uje caly czas, mam na nim prawie 10kk

Opublikowano

jestem zielony w te klocki wiec mam pytanie czy mogę jednocześnie odpalić bota i gre ?

i jak możecie to przetłumaczcie instrukcje xD

fcb95283451bd1a8.jpeg
Opublikowano
"Ostry jesteś tato"

Nie chodzilo mi o ciebie tylko o tamtego trola

<lol2>

Opublikowano

bot hyba niebendzie chodzil na dekaronie jak by co jak macie dekarona i 2moons zainstalowane na 1 kompie to on wykryje 2moons. Hyba ze sprobujecie swojich sil tak jak Energy2000...... .

Opublikowano
----

czepiasz sie szczegulow nie pisze ą,ę,ć,ś itd bo juz jestem przyzwyczajony z gier ze sie nieda a tam male bledy to nic....

jemu uwagi niezwrucisz o ile sie niemyle jest to forum o cheatach a nie o ortografi .....

Opublikowano

Zaczynasz offtopa za to też powinien być worn ja przeprasza ze to piszę ale no cóż.

Nie chodzi mi o ć,ę,ą,ź itp tylko o błąd, który tak kole w oczy że asz nie można na niego patrzeć a dokładniej chodzi mi o "Hyba" OMG człowieku, nie będę jak inni mówić, że masz 10lat i nie umiesz ortografii bo to bez sensu tylko łaskawie cię proszę o to żebyś nie robił takich błędów:)

A posty, które nie wnoszą nic do tematu powinny być "nagradzane" warnem...

Co do tematu, żeby nie było, że nic nie wnoszę bota na dekaronie przetestuję w najbliższym czasie..

I mam pytanie czy jest to prosty bot, tylko z kilkoma opcjami czy może ma jakieś bardziej zaawansowane opcje jak np kupowanie potów itp?

Opublikowano

Nie ten ostatni punk to przegiąłeś...

Z innymi się w kilku procentach zgodze ale ostatni punkt to żeś się nie popisał...

Po pierwsze ja się wręcz brzydze ludźmi którzy nadmiernie poprawiają ortografię na forum, ja się czepiam jak błąd kole w oczy jak już Ci ktoś powiedział, że robisz błędy to zmień na Mozillę ja ją mam i nie robie tak dużo błędów...

Po drugie jak widzę natrafiłeś na niezbyt godne nazwy Rock'owe kawałki, jednak darcie mordy występuje ale jednak nie tylko w muzyce Rockowej, to, że słucham muzyki bardziej ambitnej niż hip-hop i tehcno to nie znaczy, że zapuszczam brodę nosze skórzana kurtkę... to co mam w sygnie to to co myślę i nikt tego nie zmieni. A już przegiąłeś w przypadku mówienia, że się ludzie na wzór Jezusa "stylizują", a satanistyczne znaki to raczej w muzyce typu Dath metal a raczej u fanatyków którzy za dużo się naćpali i zaraz wykitują na scenie... Chcesz mogę Ci przesłać na pm pare kawałków takich naprawde rockowych jak np Metallica albo chociaż Nickelback...

Nie widzę więc słuszności co do mojej sygny... A że ludzi poprawiam to znaczy, że dbam o polski język, nie muszę mieć moda żeby pomóc w poprawnej polszczyźnie, jak uważasz, że tylko mod takie prawa ma to Ty nie powinieneś się wogóle odzywać a twój post jest raczej do kosza :\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...