Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może najpierw ogarnijcie lagi a potem bierzcie się za serwer? maszyna kompletnie nie wytrzymuje zbieranie 1 drewna zajęło mi 5 minut...

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Może najpierw ogarnijcie lagi a potem bierzcie się za serwer? maszyna kompletnie nie wytrzymuje zbieranie 1 drewna zajęło mi 5 minut...

No nie wiem większość nie ma lagów.

Opublikowano

No nie wiem większość nie ma lagów.

pieprzysz głupoty , ciekawe skąd wiesz , że większość nie ma lagów , jak chat cały czas wyłączasz ? Nawet Svipy piszą , że są lagi , więc nie rób z siebie idioty.

sialalalaa

Opublikowano

Ja serwer oczywiście polecam : ) Tylko trochę mnie cofa przy kopaniu cobla i lekko laguję

Dzięki już niedługo zmieniamy maszynę raczej i nie powinno być lagów :)

Opublikowano

Nie polecam ponieważ za duży drop i czy to ma być survival ? Chyba raczej freebuild ;/ . Nie ogarnięty chat . Brak Administracji na serwerze . Spoof ( fake liczba graczy :p ).  Grałem 10min i znudził się bo duży drop i sami diaxowi ;] .

Opublikowano

Nie polecam ponieważ za duży drop i czy to ma być survival ? Chyba raczej freebuild ;/ . Nie ogarnięty chat . Brak Administracji na serwerze . Spoof ( fake liczba graczy :P ).  Grałem 10min i znudził się bo duży drop i sami diaxowi ;] .

No właśnie tym serwer się wyróżnia. Nie każdy lubi easyhard niektórzy lubią coś naprawdę trudnego . Nie musi ci się podobać każdy ma swoje gusta . A co do administracji to ciągle jest chociaż 1 admin  i chat  jest ogarnięty . 

Opublikowano

Grałeś na serwerze 10 minut ! Więc się nie wypowiadać . Jak chat dziennie jest wyłączony 1-2 godziny  a przeważnie podczas eventów tylko ,

Opublikowano

Tak się spytam: Czy to prawda, że dzsiaj o 19:00 rekrutacja na helpera?

Tak dziś o 19:00 mamy rekrutacje na Helpera :3

Nie polecam, straszne lagi.

Cały czas staramy się ogarniać lagi ...

Opublikowano

Tak dziś o 19:00 mamy rekrutacje na Helpera :3

Cały czas staramy się ogarniać lagi ...

Lagi miały być ogarnięte do końca tygodnia i gunwo nic nie robicie w tym kierunku , bo nie potraficie.Chat wyłączony na 1-2h ? Ciekawe , zazwyczaj jak gram to włączony jest na 5 min a potem off , więc nie kłam. Serwer dno :)

sialalalaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...