Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są autorskie skrypty , nie wszystkie pluginy są nasze ale niektóre jednak są . Jak nie wiesz to nie komnetuj

Niektóre pluginy wasze? O to przynajmniej mpc sie z was posmieje:

ay-waxrijlndgxhrgkxmmbi.jpgOraz rd-rlonepzrouibplixvxxq.jpg

Grałem na poprzednich edycjach serwer wydawal sie fajny, ale wbiłem na rekrutacje oni zamiast pytac z komend pytają: ile dajesz sobie oceny z komend 0/10 ,_, Dobra nie ważne administrator główny MrAnglov ma 11/12 lat A teraz + Duży drop, teamspeak i to moja opinia

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up
Serwer, zawsze był dnem. Pierwszym pełnoprawnym właścicielem był pan 'lukin145' pod pseudonimem 'SSIJ MI PIENTY'. Lecz MrAnglov go oszukał. Administracja 11/9 lat. D N O. Jutro kupuje dedyka pod mój serwer. Ciekawe po ilu wywali wasz super serwerek ;-).

Opublikowano

@up
Dostał perma haha. Ciekawe za co.. skoro tu nic nie widzę, żeby ON pisał że wywali im serwer.

Opublikowano

Wczoraj, grałem pod pseudonimem 'cmxdev.' i co? Na respie, rzucali bedrocka, jajka creeperow, beacony. POLECAM!..

OCENA:

NEGATYWNA

Opublikowano

Wczoraj, grałem pod pseudonimem 'cmxdev.' i co? Na respie, rzucali bedrocka, jajka creeperow, beacony. POLECAM!..

OCENA:

NEGATYWNA

Ponieważ [Helper] Link333334 Oszukał nas i właśnie jak piszesz rozdawał te itemy na spawnie... Został oczywiście zbanowany. 

Nadal staramy się w miarę ustabilizować sytuacje z itemami... Czyli zabieramy takie itemy jak bedrock czy też jajka spawnujące creepery

Opublikowano

Niektóre pluginy wasze? O to przynajmniej mpc sie z was posmieje:

ay-waxrijlndgxhrgkxmmbi.jpgOraz rd-rlonepzrouibplixvxxq.jpg

Grałem na poprzednich edycjach serwer wydawal sie fajny, ale wbiłem na rekrutacje oni zamiast pytac z komend pytają: ile dajesz sobie oceny z komend 0/10 ,_, Dobra nie ważne administrator główny MrAnglov ma 11/12 lat A teraz + Duży drop, teamspeak i to moja opinia

Mamy zablokowaną komendę /? więc to nie na naszym serwerze !

Opublikowano

powiem 1. nic autorskiego od siebie .. 2. Spawn z internetu zywcem przerobiony (wiem bo widzialem ten spawn juz na 7-8 serwerach) 3. "/?" Wszystkie pluginy ;-) 4. Admini 10-12 lat max. 5. Dzieki za bedrock na spawnie przyda mi sie do gildi 5. Zadnych autorskich pluginow ;) Surowa krytyka ale jak chcecie miec dobry serwer blokujcie komende /? i /plugins lub /pl . A i budujcie spawn od siebie a nie edit z internetu.

mc.x-hardcore.eu!
OTWARCIE SOBOTA o 17:00! (29.08.15)r)

Opublikowano

powiem 1. nic autorskiego od siebie .. 2. Spawn z internetu zywcem przerobiony (wiem bo widzialem ten spawn juz na 7-8 serwerach) 3. "/?" Wszystkie pluginy ;-) 4. Admini 10-12 lat max. 5. Dzieki za bedrock na spawnie przyda mi sie do gildi 5. Zadnych autorskich pluginow ;) Surowa krytyka ale jak chcecie miec dobry serwer blokujcie komende /? i /plugins lub /pl . A i budujcie spawn od siebie a nie edit z internetu

1. Nie mieliśmy czasu na budowe ponieważ już od jakiegoś czasu atakuje nas pewien konkurencyjny serwer (z zazdrości)... Poprzednią mape właśnie oni nam zniszczyli :/

2. Admini 14-16 lat 

3. Bedrock na spawnie wyjaśniłem już ....

4. Dzięki za rady. xD

Zapraszam na Serwer 

Opublikowano

Ostatnio zauważyłem małe lagi serwera, lecz gra się dobrze. Musicie tylko ogarnąć te cofki sprzed 3 minut i będzie wszystko ok! :D

87876659328820301036.png 

Opublikowano

Ostatnio zauważyłem małe lagi serwera, lecz gra się dobrze. Musicie tylko ogarnąć te cofki sprzed 3 minut i będzie wszystko ok! :D

Lagi są wywołane ciągłymi atakami przez konkurencje ...

Opublikowano

I znowu są lagi, ale dobrze, że dodaliście top 10 ! Polecam wam, abyście dodali jeszcze system rankingu nad głową! :D

87876659328820301036.png 

Opublikowano

I znowu są lagi, ale dobrze, że dodaliście top 10 ! Polecam wam, abyście dodali jeszcze system rankingu nad głową! :D

Lagi zostaną "ogarnięte" do końca tygodnia :3

A co do rankingu nad głową... Będzie :3

Ogarnęliśmy komendę /logaut i ciągle pracujemy nad lagami które się stopniowo zmniejszają!

Opublikowano

Mam pytanie do administracjii, kiedy będzie kolejny event?

Kolejny event będzie w Sobotę :3 Godzinę jeszcze ustalimy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...