Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest klimak jest impreza! POlecam server w 100% admonistracja swietna ppluiny skonfigurowane wszystko jest piekne! :D 

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest klimak jest impreza! POlecam server w 100% admonistracja swietna ppluiny skonfigurowane wszystko jest piekne! :D

hłopie nie wiem czy to na tej edycji czy pobrzedniej ale były wgrane aż 2 pluginy na gildie, po co?

Pluginy masakra, faktycznie nie dziwie się lagów.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

hłopie nie wiem czy to na tej edycji czy pobrzedniej ale były wgrane aż 2 pluginy na gildie, po co?

Staramy się ciągle zmniejszać lagi .

Opublikowano

Co do tych pluginow na gildie nic nie wiem na ten temat, Ja tylko polecam server bo jest swietny :P

MQpg.png

Opublikowano

Co do tych pluginow na gildie nic nie wiem na ten temat, Ja tylko polecam server bo jest swietny  :P

Co do serwera naprawde fajny :) A ty masz jakiś serwer??

Opublikowano

Co do serwera naprawde fajny :) A ty masz jakiś serwer??

tak na moim profilu minehard...

MQpg.png

Opublikowano

Kto tam jest właścicielem ? 

ZenezPL1 oraz FusHErkA wlasciciel ja jestem youtuberem. Ale nie na ten temat ta rozmowa

MQpg.png

Opublikowano

ZenezPL1 oraz FusHErkA wlasciciel ja jestem youtuberem. Ale nie na ten temat ta rozmowa

No właśnie nie na temat :) Zapraszam na serwer TopCraft.

Opublikowano

Serwer mi się podoba.Nie muszę siedzieć 4 dni żeby wykopać kilkanaście diamentów :>

Dropy fajne,ale dobrze by było dać komendę która by blokowała podnoszenie tych itemów 

bo jednak jak się już ma 100 stacków bloków diamentowych,a chcesz tnt pozbierać a tu ci leci

po 5 innych itemów zasyfiających eq to tylko marnuje czas na sprzątanie eq : /

I te nieszczęsne lagi... mam nadzieje że szybko zostaną zredukowane albo wyeliminowane :>

I mam też propozycje żeby te cuboidy zmniejszyć do 50 i wymyślić opłatę za którą byśmy dostawali

5/10 kratek więcej cuboida bo cena jest za mała jak na 100 kratek.

Mimo wszystko serwer oceniam na naciągany +,ale mam nadzieje że będzie się rozwijał w dobrą stronę :>

Opublikowano

Serwer mi się podoba.Nie muszę siedzieć 4 dni żeby wykopać kilkanaście diamentów :>

Dropy fajne,ale dobrze by było dać komendę która by blokowała podnoszenie tych itemów 

bo jednak jak się już ma 100 stacków bloków diamentowych,a chcesz tnt pozbierać a tu ci leci

po 5 innych itemów zasyfiających eq to tylko marnuje czas na sprzątanie eq : /

I te nieszczęsne lagi... mam nadzieje że szybko zostaną zredukowane albo wyeliminowane :>

I mam też propozycje żeby te cuboidy zmniejszyć do 50 i wymyślić opłatę za którą byśmy dostawali

5/10 kratek więcej cuboida bo cena jest za mała jak na 100 kratek.

Mimo wszystko serwer oceniam na naciągany +,ale mam nadzieje że będzie się rozwijał w dobrą stronę :>

Dzięki i Zaprszam na serwer .

Opublikowano

Nie polecam serwera ze wzgledu na jego grupę administratorów.

Administracja jest wulgarna wobec graczy.

Rozdają Itemy dla "kolegów".

Serwer jest słaby ostre lagi, 0 eventów, 0 reakcji administracji na zadawane pytanie.

Opublikowano

Nie polecam serwera ze wzgledu na jego grupę administratorów.

Rozdają Itemy dla "kolegów".

Serwer jest słaby ostre lagi, 0 eventów, 0 reakcji administracji na zadawane pytanie.

Możesz napisać kto rozdaje itemy "kolegom"

Co do reakcji na zadawane pytania to weź pod uwagę że na serwerze nie jesteś sam...

Event w sobotę. Zapraszam ~ klimak

Opublikowano

Jaka wersja?

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Już nie gram na serwie bo są duże cofki

Opublikowano

Skąd wziąć slimeballe niezbędne do tworzenia gildii? helper mi mówił że z stone dropią ale nic nie dropi.

Slimeballe dropią ze Slimów

Opublikowano

Cofek nie ma .

Są cofki jak się kopie :-)

Opublikowano

Byłem na bagnach 0 slimow ;/ jak możecie to dodajcie do dropu slimeballe.

Może dodamy do dropu. Ale jest tyle gildii , więc slimy muszą być. Ale może dodamy.

Opublikowano

Aha.... ja mam slimeballe chociaż nie zabijałem slimów, może tajna opcja że dropią ze stona ? Serwer spoko po za tym że lagi są takie że sie grać nie da.

sygna3.png
Opublikowano

Aha.... ja mam slimeballe chociaż nie zabijałem slimów, może tajna opcja że dropią ze stona ? Serwer spoko po za tym że lagi są takie że sie grać nie da.

Dzięki i zapraszam na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...