Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VBot

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak? Spoko :>

Pokażesz filmik? Wiesz... mi też działa, ale nie zamienia boxów na różowe kwadraciki...

w5cNAHm.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IPlayDO opisał tego vbot-a przede mną. Pod tym linkiem znajedziecie jego temt z dl i opisem jak go uruchomić :D

http://www.mpcforum.pl/topic/1230831-nowy-vbotpelna-funkconajlonosc-boxy-i-palladium/

Zapraszam do lajkowania jego tematu bo warto mu sie odwdzięczyć za te 15min pisania tutka i wrzucania zdjęcia :D

UDOBot przyjacielu :3

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Ok mam wakacje wiec możecie juz spamować mi na pw i td o pomoc z vBot-em...

A filmik powinien być do wtorku :P

Film będzie pod starą wersję vBot-a 1.3.1 i będzie zawierał pomoc z ustawieniem swf menager-a!

w5cNAHm.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można prosić admina o zmiane tytułu tego tematu na np. Tutorial do vBota lub jak poradzić sobie z vBotem :D ?

w5cNAHm.png

Opublikowano

Można prosić admina o zmiane tytułu tego tematu na np. Tutorial do vBota lub jak poradzić sobie z vBotem :D ?

Według mnie brzmi lepiej "Jak poradzić sobie z VBotem" niż ta 1 opcja.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem co inni.

DOBRZE podałem swoją prędkość statku, kamienie w napędach również, a dalej to samo - lata i gdy kliknie na skrzyneczkę, to zdąży już kliknąć w inne miejsce na mapie, przez co "lata jak głupi i nic nie zbierze" :/

Plisss pomóżcie bo Bocik naprawdę fajny ;d

Pozdrawiam i liczę na pomoc ;d

Chcesz działający oraz darmowy skrypt do league of legends (BoL)? Masz z nim problem?

Napisz do mnie na pw! Na pewno odpowiem ;)

Pomogłem? Nie dawaj mi łapki w górę, jest mi to niepotrzebne :D

Pomagam bo lubię!

Serdeczne POZDRO! https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9L5u8BRqrfat1B_y7jAvN9xNd8U9Uq8YENJMpkVP-SoEp70lN

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam czy vbot jest do darkorbit i działa jak prawdziwy bot że nie trzeba latac tylko on sam lata i ile kosztuje na miesiac i gdzie mozna go kupic

Tak, jest do DarkOrbit

Ale czy działa? Jak mi - nie.

Lata koło boxów, klika w nie, ale zanim statek podleci, by zebrać te boxy, ale zanim je zbierze już klika w inne miejsce, i koniec końców - nic nie zbierze :)

Pozdrawiam i odradzam instalowania vBot'a :)

Chcesz działający oraz darmowy skrypt do league of legends (BoL)? Masz z nim problem?

Napisz do mnie na pw! Na pewno odpowiem ;)

Pomogłem? Nie dawaj mi łapki w górę, jest mi to niepotrzebne :D

Pomagam bo lubię!

Serdeczne POZDRO! https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9L5u8BRqrfat1B_y7jAvN9xNd8U9Uq8YENJMpkVP-SoEp70lN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...