Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VBot

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktoś, co źle ustawiłem? W ustawieniach na pewno jest dobra prędkość itd., mimo to bot nie chce działać poprawnie - klika po minimapie i lata bez celu, nie bije alienów, nie zbiera boxów...

ift3iu4e7wut.png

Opublikowano

kolejny ... czytaj uwaznie inne tematy to sie dowiesz czemu tobie nie zbiera boxow ...

zrobil Bigpoint aktualizacje i zatrzymal dzialanie pixel botow na jakis czas narazei nic nie dziala bo skrzynki sie ruszaja i bot tego nie wychwytuje

Opublikowano

kolejny ... czytaj uwaznie inne tematy to sie dowiesz czemu tobie nie zbiera boxow ...

zrobil Bigpoint aktualizacje i zatrzymal dzialanie pixel botow na jakis czas narazei nic nie dziala bo skrzynki sie ruszaja i bot tego nie wychwytuje

No dobrze, a alieny? z mini też coś zrobili?

Opublikowano

Lordki mają teksturki pułki w środku :P

Działa...wystarczy pixelmod lub pomysł moda ;P tylko że też trzeba umieć czytać forum i to co pisze bp na "homie" :)

w5cNAHm.png

Opublikowano

bot nie bije mi alienow co zrobic ?

Wyskakuje mi takie cos : please put the darkorbit window in full screen before starting.Note : you must have nothing visible selected before you start, the hp bar above your ship must be the only visible

Opublikowano

Narazie vBot czeka na nową wersję więc wstrzymuję się z pomocą...a i niedawno bp zablokowało działanie pixelbotów, a teraz działanie pixelmodów :|

w5cNAHm.png

Opublikowano

a nie lepiej wam ścisnąć wam pirackiego win 7 ulti? Bo zgaduje ze macie przynajmniej 1 GB ramu.

oiph.png

Opublikowano

a nak sie uruchamia

Polski trudny jezyk być...

@Ed_it

Wow :D

Zaraz 1000 wyświetleń tematu (rekord xD), tutek dość rozpisany, filmy muszę poskładać i wysłać :D

A procenty jak były tak są :C

Zabralibyście mi z 10% :D

w5cNAHm.png

Opublikowano

Ok kolejny update! :>

Nowy link + skan bo był problem z starym ;)

!!! PS.: Do wieczora sprawdzę (możliwe) nową wersje vBot-a :) !!!

Jpr za co mi daliście tutaj % ?!?!?!?!

w5cNAHm.png

Opublikowano

Ja mam taki problem....

Boxy zbiera dobrze lecz za szybko klika po mapie i tak naprawde stoi w miejscu. Da sie to jakos zmienic?

2 problem. :P

Po zrestartowaniu kompa nie pokazuja mi sie te rozowe boxy tylko normalne... Czemu? Robie wszystko jak w instrukcji.

Opublikowano

Użyłeś ccleaner?

Zaznaczyłeś też kryształy (obok prędkosci masz % i tak wybierasz jaki masz boost) :P

w5cNAHm.png

Opublikowano

Uzylem cleanera, nie daje kamieni do generatorow wiec nie zaznaczam.

Naprawilem blad z zaszybkim klikaniem po mapie ale mam problem bo czesto nie zmieniaja mi sie boxy na rozowe kwadraty. Udalo mi sie 2 razy a ze 100 razy probowalem. ;/

Smiechowo. :P Zmieniaja sie na rozowe kwadraty tylko jak zmienie przegladarke. :P Czyli jak uzywalem na google chrome to 2 raz zadziala na mozilli np. :P <--- Polecam sprawdzic ludziom z tym problemem. :P

Opublikowano

Mozilla, tak jak już parę razy pisałem NIE DZIAŁA z swf menager!

Ale google chrome? Działa i to bardzo ładnie :)

w5cNAHm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...