Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział Simcity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chciałbym by został załozony dział poświęcony tylko grze Simcity. Chociarzby żeby znaleźć jakieś osoby do wspólnej gry pomoc z problemami i jakieś tutoriale.

76561198342061369.png

Opublikowano

Gra fajna, można spędzać przy niej fajnie czas, a przy tym są sposoby na zdobywanie większej ilości populacji (można wymieniać się radami). :)

Ja osobiście jestem na TAK

Admin Cienia
Opublikowano

Nie widać zbyt wielkiej ilości tematów dotyczącej tej gry na forum, jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie widać zbyt wielkiej ilości tematów dotyczącej tej gry na forum, jestem neutralny.

Więc można spróbować to zmienić, jeżeli to wypali forum może zyskać większą popularność.

76561198342061369.png

Opublikowano

Tak.

Ile potrzeba ''Tak'' by dział powstał?

Jak GM+ zauważy, że jest potrzeba to odrzuci/przyjmie sugestię.

Nie ma określonej liczby.

Opublikowano

Gra jest ciekawa i popularna ale co macie zamiar pisać w tym dziale ? Kilka tematów o dodatkach, kilka jak rozbudować miasto w różne strony i co dalej ? Ja to widzę tak że w dziale 99% tematów to poradniki ;x

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Tak bardziej neutralny - niby gra popularna, ale jednak mało chętnych na forum.

Myślę że jak dział powstanie a mpc napisze coś o tym na FB to możliwe że forum się nieco powiększy.

76561198342061369.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...