Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Bank Gildii

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie sie zapowiada, może troche wprowadzić do gry

w weekend postaramy się pokazać więcej rzeczy z serwera :)

logo.png

Opublikowano

Pls, nie próbuj zawyżać poziomu głupimi docinkami, bo w wykonaniu kogoś kto nie ma jakiegokolwiek poziomu to nie działa.

Właśnie to mnie u Ciebie wkurwia... o czymkolwiek by była mowa... o cokolwiek by chodziło... z kimkolwiek byś się sprzeczał... zawsze dopieprzysz się do czyjejś inteligencji... Wszyscy wiemy, że jesteś najmądrzejszy ale nie musisz co temat to podkreślać. Całkiem jak kiedyś Santriel.. na szczęście ten miał na tyle rozumu że się ogarnął... przynajmniej pod tym względem. 

A i nie napisałem tutaj, że nie masz racji co do tematu czy też masz, bo nie czytałem tematu tylko dostałem link do Twojego postu. 

Unikając też spam i wykłócanie się co tak bardzo lubisz... odpisze z góry, że link nie przesłał mi nikt z tego tematu... bo ten gość jest na tyle mądry, że wie jak to się skończy, że i tak usłyszy, "jesteś debilem, nie umiesz czytać, nie znasz się" (pomimo, że pracuje w avx) to i tak "specialsi" z mpc którzy w 50% do niczego nie doszli... napiszą swoje i wiedzą lepiej.  <3

PS: (ja nie jestem na tyle mądry, bo nie mogłem się tym razem powstrzymać,  :( Wybacz P :P )

@Topic... ładny button.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Czy istnieje możliwość wyciągnięcia przedmiotu przez jakiegoś gracza/wszystkich graczy ?

Tylko osoba z odpowiednia ranga w gildii bedzie mogla wyciagac itemy z banku.

Srij9JT.png

Opublikowano

Czy istnieje możliwość wyciągnięcia przedmiotu przez jakiegoś gracza/wszystkich graczy ?

dziwne pytanie.. to jest bank gildii i oglądać może go każdy członek gildii lecz wyciągać może osoba z odpowiednią rangą :) 

logo.png

Opublikowano

dziwne pytanie.. to jest bank gildii i oglądać może go każdy członek gildii lecz wyciągać może osoba z odpowiednią rangą :)

Chodziło mi raczej o gracza z gildii. Taka sytuacja jest również z yangami ?

Opublikowano

Chodziło mi raczej o gracza z gildii. Taka sytuacja jest również z yangami ?

yangi prawdopodobnie będą wykorzystywane w inny sposób np. płatność za wojny ;)

logo.png

Opublikowano

@top

Co to jest za interfejs na screenie? Mozecie go udostepnic? :3 

Interface jest wykonany przeze mnie dla serwera Astoria, którego już od roku nie ma. Komu udało się go zdobyć ten ma.

6nivgx.jpg

@topic

Co do pomysłu to chyba nie trudno żeby dwie osoby wpadły na ten sam pomysł? Nawet jeśli to wykonanie jest 100% własne...

Opublikowano

Sprawdzaliscie co się stanie jak 2 osoby będą próbowały w tym samym czasie wziąć jakiś item? Czy się nie skopiuje? :P

tenor.gif

Opublikowano

Sprawdzaliscie co się stanie jak 2 osoby będą próbowały w tym samym czasie wziąć jakiś item? Czy się nie skopiuje?  :P

Istnieje małe prawdopodobieństwo zrobienia czegoś takiego, jeżeli zastosujesz odpowiednie "jeżeli".

Opublikowano

Sprawdzaliscie co się stanie jak 2 osoby będą próbowały w tym samym czasie wziąć jakiś item? Czy się nie skopiuje? :P

tak sprawdzaliśmy i nie będzie takiej możliwości.

logo.png

Opublikowano

Widzę, że technicznie bardzo dobry skład - nie mogę się doczekać serwera, pokażcie coś więcej! :)

ABC

Opublikowano

Nie jestem pewien , ale chyba gdzieś widziałem już taki bank.

Lepiej to zrobić tak.. Dodać nową opcje do rang gildyjnych "Wyjmij" "Włóż" i wtedy dawać wkładanie każdemu a wyjmowanie tylko adminom np. Bo tak to bezsens ktoś sobie coś dobrego schowa do depo i jakiś szczur mu ukradnie.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Nie jestem pewien , ale chyba gdzieś widziałem już taki bank.

Lepiej to zrobić tak.. Dodać nową opcje do rang gildyjnych "Wyjmij" "Włóż" i wtedy dawać wkładanie każdemu a wyjmowanie tylko adminom np. Bo tak to bezsens ktoś sobie coś dobrego schowa do depo i jakiś szczur mu ukradnie.

Dlatego od trzymania dobrych itemków masz własne depo, natomiast "bank gildii" jest do podzielenia się itemkami z resztą społeczności w danej gildii :D

Opublikowano

Dlatego od trzymania dobrych itemków masz własne depo, natomiast "bank gildii" jest do podzielenia się itemkami z resztą społeczności w danej gildii :D

Są logi więc wiesz kto co zajebał zgłaszasz administracji i koleś wypierdala xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...