Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Bank Gildii

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zal mi takich debili co kopiują pomysły , co komuś pokażę coś to już inne osoby skopiują

tak samo było np z pż przeciwnika w pvp , kolorowe nazwy sklepów i inne

Nie rozumiem Twojego zachowania ponieważ nawet nie wiem kim jesteś a obrażasz i rzucasz we mnie mięsem.

Pomysł realizowaliśmy według siebie oraz nie widzieliśmy niczego podobnego w dziale 'Media' ani na żadnym innym serwerze.

logo.png

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie fajnie, ale jestem przeciwko jakiemukolwiek kopiowaniu pomysłów. W dodatku późniejsze chwalenie się tym na MPC. Nie wiem jak było tutaj, więc nie będę oceniał.

Powodzenia  ^_^

Opublikowano

fajnie fajnie, ale jestem przeciwko jakiemukolwiek kopiowaniu pomysłów. W dodatku późniejsze chwalenie się tym na MPC. Nie wiem jak było tutaj, więc nie będę oceniał.

Powodzenia  ^_^

Ale ja nawet nie wiem kim Ty jesteś i z pełną szczerością mogę Ci powiedzieć że nigdzie nie widziałem Twojej pracy i ten pomysł wyszedł z mojej wyobraźni.

logo.png

Opublikowano

Nie rozumiem Twojego zachowania ponieważ nawet nie wiem kim jesteś a obrażasz i rzucasz we mnie mięsem.

Pomysł realizowaliśmy według siebie oraz nie widzieliśmy niczego podobnego w dziale 'Media' ani na żadnym innym serwerze.

Warnox ma archiwum na GG jak (chyba) ktoś z waszego teamu chce to kupić, tak więc jeżeli jest to prawdą to jesteście już pogrążeni. xD

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Dostęp do banku gildii będzie miała osoba z odpowiednią rangą w gildii ;)

Oraz gildia dostaje bank od 5tego poziomu.

Nie lepiej dać go na hasło i żeby hasło znały wybrane osoby?:) Ale w sumie ranga to też dobre rozwiązanie. 

Działanie od strony technicznej nie jest tutaj raczej ważne - co jest do wykonania nie jest problemem.

Chodzi mi bardziej o pomysł. ;)

Ale po co Wam bank, na serwerze który i tak pewnie padnie po paru minutach. Przeciez to jest logiczne, że lepiej wykorzystać taki pomysł na serwerze który będzie stał niż takim który przepadnie a pomysł pójdzie w niepamięć, nie sądzisz? 

Opublikowano

Nie lepiej dać go na hasło i żeby hasło znały wybrane osoby? :) Ale w sumie ranga to też dobre rozwiązanie. 

Ale po co Wam bank, na serwerze który i tak pewnie padnie po paru minutach. Przeciez to jest logiczne, że lepiej wykorzystać taki pomysł na serwerze który będzie stał niż takim który przepadnie a pomysł pójdzie w niepamięć, nie sądzisz? 

Kurwa... Czy nikt na tym forum nie potrafi czytać ze zrozumieniem..?

Opublikowano

Nie, a co?

Pls, nie próbuj zawyżać poziomu głupimi docinkami, bo w wykonaniu kogoś kto nie ma jakiegokolwiek poziomu to nie działa.

Opublikowano

Ale ja nawet nie wiem kim Ty jesteś i z pełną szczerością mogę Ci powiedzieć że nigdzie nie widziałem Twojej pracy i ten pomysł wyszedł z mojej wyobraźni.

Odnosiłem się do zarzutów wyżej. Ja nie zajmuje się tworzeniem serwerów. Tak jak wspomniałem, nie będę oceniał bo nie wiem czy pomysł był wasz, czy może jednak nie. Magazyn jako nowość bardzo mi się mimo wszystko spodobal ;) W szczególności logi, w których z tego co zrozumiałem będzie można odczytać kto do depozytu cokolwiek wsadził, a kto wyjął.

Opublikowano

Wygląda bardzo efektownie.

Bardzo mi się podoba tylko czy nie będzie związanych z tym bugów ?

Leci +'sik :)

Nima bugów #potwierdzone_info

Opublikowano

Wygląda bardzo efektownie.

Bardzo mi się podoba tylko czy nie będzie związanych z tym bugów ?

Leci +'sik :)

żadnych bugów nie ma ponieważ każda rzecz którą robimy jest testowana pod każdym względem.

logo.png

Opublikowano

Hm. Team Tyrii ma to w opisie od ponad dwóch tygodni?

Magazyn gildijny, em no okej.

Ps. @warnox i @teodorakaelorth

Wszystko co zostanie pokazane przez kogokolwiek będzie skrupulatnie kopiowane (albo zlecone komuś, żeby zrobił dokładnie to samo.) - Witamy w Polsce, tutaj nawet nikt nie wpadnie na coś samodzielnie, woli kopiować gotowe rozwiązania.

@harnasiek

A Ty co odrazu skreślasz Serwer? ;v Chłopaki z Tyrii wiedzą co robią, życzę im jak najlepiej.

Opublikowano

Wszystko co zostanie pokazane przez kogokolwiek będzie skrupulatnie kopiowane (albo zlecone komuś, żeby zrobił dokładnie to samo.) - Witamy w Polsce, tutaj nawet nikt nie wpadnie na coś samodzielnie, woli kopiować gotowe rozwiązania.

@harnasiek

A Ty co odrazu skreślasz Serwer? ;v Chłopaki z Tyrii wiedzą co robią, życzę im jak najlepiej.

Zawsze, wszędzie i wszystko jest kopiowane :p

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@harnasiek

Ale chodzi tutaj o to że nawet nie znałem (i nadal nie znam) Warnoxa który zrobił coś takiego jak my tylko wcześniej i z tego co widzę jego bank ma inne ułożenie, jakieś dwie zakładki i monety w banku (nie wiem czy to itemy czy jakaś zagadka z tymi monetami jak przedmioty gildii).

@Oraz życzę im jak najlepiej z serwerem ponieważ żadnymi naszymi wrogami nie są i rozumiem ich zbulwersowanie lecz to nie była żadna kopia tylko moja inicjatywa. 

logo.png

Opublikowano

Potwierdzam to, że Warnox zrobił go dużo szybciej i będzie na serwerze TyriaMT2, nie jest to na pewno kopiowanie od Was... więc nie wiem o co się kłócić ;) to nie jedyny autorski dodatek tyrii tylko jeden z wielu więc nie ma co to przeżywać :D 

Sponsor TyriaMT2 

Pozdrawiam. ^ ^

Opublikowano

kopiowane czy nie kopiowane to graczy nie interesuje chyba. Ja widzę dużo różnic między bankami Thoria i Warnoxa.

pracujecie na source?

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

kopiowane czy nie kopiowane to graczy nie interesuje chyba. Ja widzę dużo różnic między bankami Thoria i Warnoxa.

pracujecie na source?

Nie pracujemy na source.

logo.png

Opublikowano

No no, robi wrażenie. Chętnie sprawdzę w praktyce, mam nadzieję że serwer wystartuję :)

Opublikowano

Potwierdzam to, że Warnox zrobił go dużo szybciej i będzie na serwerze TyriaMT2, nie jest to na pewno kopiowanie od Was... więc nie wiem o co się kłócić ;) to nie jedyny autorski dodatek tyrii tylko jeden z wielu więc nie ma co to przeżywać :D

Sponsor TyriaMT2 

Pozdrawiam. ^ ^

hahaha-beautiful-o.gif

Skoro ty jestes sponsorem to serwer już jest skreślony cos mi sie widzi, zmieńcie sponsora albo dillera, bo zeby z Ambrozjakiem współpracować to trzeba być na skraju załamania nerwowego.

Co do tego banku, co jeszcze planujecie w nim rozbudować? Jakieś info może, hmm?:) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...