Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Bank Gildii

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahaha-beautiful-o.gif

Skoro ty jestes sponsorem to serwer już jest skreślony cos mi sie widzi, zmieńcie sponsora albo dillera, bo zeby z Ambrozjakiem współpracować to trzeba być na skraju załamania nerwowego.

Co do tego banku, co jeszcze planujecie w nim rozbudować? Jakieś info może, hmm?:)

Widze, ze ktos pracuje na to aby dostac perma na nowe konto :-D oj drogi Multi/harnasiu czy kim tam jestes nie jestem pewny, juz ma bol dupy bo komus sie udaje a Ty dalej tkwisz w swoim gownie :-D jak na osove dorosła jestes bardzo dziecinny.

PS: Jak tam Imagus?

Co do tego magazynu to zobaczymy jak to bd wygladalo na serwie :-P

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zal mi takich debili co kopiują pomysły , co komuś pokażę coś to już inne osoby skopiują

tak samo było np z pż przeciwnika w pvp , kolorowe nazwy sklepów i inne

Warnox ma archiwum na GG jak (chyba) ktoś z waszego teamu chce to kupić, tak więc jeżeli jest to prawdą to jesteście już pogrążeni. xD

sorki ludzie, lecz jeśli coś jest na twoim servie i znajdzie się na innym to od razu "kopiuje pomysł". Nie rozumiem twojej logiki. Thoria zrobił sam ten system (bynajmniej tak sądzę) więc o co spinasz poślady? A co jeśli bank gildii ma powiedzmy WoW i Aion. To oczywiście Aion ukradł pomysł z gry WoW i teraz twórcy Wowa powinni oczerniać Aiona bo podje... pomysł z Wowa, no koleś twoja logika mnie dobija. W rezultacie tego co mówisz, żaden kolejnie tworzony server nie powinien posiadać zwięszkonych % expa oraz dropu, ponieważ ten pomysł jest korzystny od powstania pierwszego prywatnego servera. Można tak wymieniać 505 pomysłów, które na pewno na twoim serverze się znajdują.  Zrobiłeś u siebie to się cieszę ale to ma gówno do rzeczy. Tutaj widać jest to dopracowane i z głową zrobione.  

Opublikowano

sorki ludzie, lecz jeśli coś jest na twoim servie i znajdzie się na innym to od razu "kopiuje pomysł". Nie rozumiem twojej logiki. Thoria zrobił sam ten system (bynajmniej tak sądzę) więc o co spinasz poślady? A co jeśli bank gildii ma powiedzmy WoW i Aion. To oczywiście Aion ukradł pomysł z gry WoW i teraz twórcy Wowa powinni oczerniać Aiona bo podje... pomysł z Wowa, no koleś twoja logika mnie dobija. W rezultacie tego co mówisz, żaden kolejnie tworzony server nie powinien posiadać zwięszkonych % expa oraz dropu, ponieważ ten pomysł jest korzystny od powstania pierwszego prywatnego servera. Można tak wymieniać 505 pomysłów, które na pewno na twoim serverze się znajdują.  Zrobiłeś u siebie to się cieszę ale to ma gówno do rzeczy. Tutaj widać jest to dopracowane i z głową zrobione.  

Wypadałoby chociaż napisać skąd zaczerpnęli pomysł. :)

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Widze, ze ktos pracuje na to aby dostac perma na nowe konto :-D oj drogi Multi/harnasiu czy kim tam jestes nie jestem pewny, juz ma bol dupy bo komus sie udaje a Ty dalej tkwisz w swoim gownie :-D jak na osove dorosła jestes bardzo dziecinny.

Perma?;o jebnij się w łeb

a czo tu ambrozjak na gg pisze nono 

http://scr.hu/1027/h9ev6

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Ty tak na serio czy co? Podobno sponsorem jestes a na bootera Cie łaku nie stać? xDD

t8f15j.jpg

@up

szybszy xDX D xD X D 

@top

Co to jest za interfejs na screenie? Mozecie go udostepnic? :3 

Opublikowano

fajnie, sprzyda się ten magazyn żeby np. dopalacze albo roski do niego włożyć przed wojną, fajne rozwiązanie

Opublikowano

Dla mnie jest to niepotrzebne.

Osobiscie ustawil bym to na haslo jak normalnego dozorce

Lider by ustawial haslo.

+ dodalbym logi gildi . By bylo widac kto co wklada kto bierze.

Aby niebylo tak ze masz jedna szmate w gildii ktora opierdoli reszte.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Ty tak na serio czy co? Podobno sponsorem jestes a na bootera Cie łaku nie stać? xDD

t8f15j.jpg

@up

szybszy xDX D xD X D 

@top

Co to jest za interfejs na screenie? Mozecie go udostepnic? :3 

Dwie/Trzy/Cztery wyrzutki się mnie uczepiły i w kolejnym temacie zaczynają spamić, już po co mi on był nie napisałeś, bo i nie myślisz co widać po Twoim zachowaniu. 

Zobaczymy czy jak serwer będzie startował też będziesz tak cwaniakował, bo dobry to Ty jesteś ale tylko w mordzie. Kłócił się nie będę bo to nie od tego temat, masz problem napisz na pw, gg, ts. Ale nie, Ty wolisz wnosić jakieś gówna do tematu o banku gildyjnym. Jesteś typowym dzieckiem, które po to ma internet w domu, żeby się wyżyć na internecie bo w realu za chwile byś dostał w mordę. Już nawet nie wiem z kim piszę, bo nicki zmieniacie co chwilę. Co do tego ss-a, tak botter był mi potrzebny do tego, żeby coś sprawdzić, co? To już możesz się zapytać w wiadomości prywatnej jak Cię tak bardzo interesuje. 

Opublikowano

Dla mnie jest to niepotrzebne.

Osobiscie ustawil bym to na haslo jak normalnego dozorce

Lider by ustawial haslo.

+ dodalbym logi gildi . By bylo widac kto co wklada kto bierze.

Aby niebylo tak ze masz jedna szmate w gildii ktora opierdoli reszte.

Przecież logi są do tego. Szybciej zmienisz komuś rangę w gildii czy hasło w razie czego?

@Prosiłbym o prowadzenie swoich 'wojen' na pw a nie w tym temacie.

logo.png

Opublikowano

Co do tego kto komu ukradł pomysł, to uważam, że nikt ;) Tak samo ja mógłbym powiedzieć, że obaj wykonawcy ukradli ten pomysł właśnie mi gdyż 2/3 miechy temu myślałem o prywatnej mapie (zamku) gdzie stacjonowałaby najlepsza gildia. W tym zamku między innymi tańsze shopy, tańszy teleport na dungeony oraz właśnie magazyn gildii. Dla tych, którzy myślą, że pomysł ktokolwiek ukradł jebnijcie się w głowę. Na takie coś dziennie bynajmniej jedna osoba na mpcforum wpadnie gdyż nie jest to zbyt trudne do wymyślenia;)

^^

Opublikowano

A co jesli kilka osob w gildii ma ta range,ktos wezmie item i sie nie przyzna.Item wroci z powrotem do banku?

Będzie coś takiego jak logi gildii ;)

logo.png

Opublikowano

Osobiście dodałbym logi gildii widoczne dla członków.

Np. taka opcja w menu gildii obok czatu albo członków

54010287442563618639.png

Opublikowano

Osobiście dodałbym logi gildii widoczne dla członków.

Np. taka opcja w menu gildii obok czatu albo członków

Będzie taka opcja. :)

logo.png

Opublikowano

A ile będzie stron ? :)

Jeśli chodzi o to ile stron można max to ile się chce.To już zależy od Thorii jak będzie wykorzystane :)

Opublikowano

To teraz mam coś fajniego. ;-)

Warnox i te lamusy wszystkie spamią, że Thoria ukradła to z Tyrii (POMYSŁ !!!!!!!!!!!!).

A ja tu mam dla was odpowiedź, na waszym FanPage dodaliście zdjęcie sklepu (ItemShopu) w grze.

I też napisaliście, że POMYSŁ NIE WASZ ALE WYKONANIE W 100% WASZE.

Tak samo może być TU. Nie ich pomysł PODJEBALI OD WAS JAK WY SKLEP ALE ZROBILI TO SAMEMU.

Więc nastepnym razem pierdolnij się w łeb czarna mambo zanim coś napiszesz.

@Bardzo fajne, czekam na więcej nowości od was bo widać, że znacie sie na tym i będzie zajebisty serwerek.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Jak macie płakać, że ktoś zrobił też coś takiego to się po prostu nie chwalcie, kurwa co za idioci. 

Tylko chodzi o to że nie kradliśmy pomysłu bo o tym nie wiedzieliśmy :)

To teraz mam coś fajniego. ;-)

Warnox i te lamusy wszystkie spamią, że Thoria ukradła to z Tyrii (POMYSŁ !!!!!!!!!!!!).

A ja tu mam dla was odpowiedź, na waszym FanPage dodaliście zdjęcie sklepu (ItemShopu) w grze.

I też napisaliście, że POMYSŁ NIE WASZ ALE WYKONANIE W 100% WASZE.

Tak samo może być TU. Nie ich pomysł PODJEBALI OD WAS JAK WY SKLEP ALE ZROBILI TO SAMEMU.

Więc nastepnym razem pierdolnij się w łeb czarna mambo zanim coś napiszesz.

@Bardzo fajne, czekam na więcej nowości od was bo widać, że znacie sie na tym i będzie zajebisty serwerek.

Lajka dam potem bo limit i masz tutaj po części rację.

Można wiedzieć o jaki serwer chodzi? Planujecie cos większego?

Pytasz o typ serwera? Hard/Medium

logo.png

Opublikowano

Tylko chodzi o to że nie kradliśmy pomysłu bo o tym nie wiedzieliśmy :)

Lajka dam potem bo limit i masz tutaj po części rację.

Pytasz o typ serwera? Hard/Medium

Też robiłem coś czym się chwalił, na zasadzie sprawdzenia swoich umiejętności. Skoro 'on/oni' potrafili, czy ja też potrafię? Było się nie chwalić, a nie teraz hurr mieliśmy to pierwsi durr.

Opublikowano

Też robiłem coś czym się chwalił, na zasadzie sprawdzenia swoich umiejętności. Skoro 'on/oni' potrafili, czy ja też potrafię? Było się nie chwalić, a nie teraz hurr mieliśmy to pierwsi durr.

Niech robią swoje i my też będziemy robić swoje.

Pomysł pomysłem a wykonanie wykonaniem bo podanego tego na tacy nie mieliśmy.

logo.png

Opublikowano

Dwie/Trzy/Cztery wyrzutki się mnie uczepiły i w kolejnym temacie zaczynają spamić, już po co mi on był nie napisałeś, bo i nie myślisz co widać po Twoim zachowaniu. 

Zobaczymy czy jak serwer będzie startował też będziesz tak cwaniakował, bo dobry to Ty jesteś ale tylko w mordzie. Kłócił się nie będę bo to nie od tego temat, masz problem napisz na pw, gg, ts. Ale nie, Ty wolisz wnosić jakieś gówna do tematu o banku gildyjnym. Jesteś typowym dzieckiem, które po to ma internet w domu, żeby się wyżyć na internecie bo w realu za chwile byś dostał w mordę. Już nawet nie wiem z kim piszę, bo nicki zmieniacie co chwilę. Co do tego ss-a, tak botter był mi potrzebny do tego, żeby coś sprawdzić, co? To już możesz się zapytać w wiadomości prywatnej jak Cię tak bardzo interesuje. 

Pełna kulturka widzę, z takim podejściem daleko nie zajdziesz.

@t

Możecie wstawić ss jak będą wyglądać te logi banku?

Opublikowano

@t

Możecie wstawić ss jak będą wyglądać te logi banku?

TvawgTo.jpg

to jest beta wyglądu logów.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...