Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolega mnie chce podac do sadu za itemki z xxx

PLRosekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PrRczytaj sobie kodeks prawny  :)

[18:54:55] xxx: Jade zglosic sprawe na policje. A ten kto mi osratnio zmirnil haslo ma juz sprawe 

Ja pytole, xD Mieć tak marną wiedzę o świecie... Nic ci nie zrobią, to jego sprawa komu  podał login i hasło... To tak jakby kolega dał ci kupon na Cheesburgera, ty byś go wykorzystał a potem on by ciebie oskarżał o naruszenie JEGO mienia... :)

MsWr9Fv.gif

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heiler, to się myslisz. Możesz nawet sprawdzić dostawcę internetu i okolice zamieszkania samemu przez internet. Policja może mieć po ip dokładne dane. 

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Jestem zdenerwowany ;-;

Oszukałem się informacji na ten temat i dałem rzetelną odpowiedź (nawet like nie dostałem...), a ktoś tutaj prowadzi jeszcze jakieś rozmowy na ten temat ;-;

Przyjedzie minecraftowa policja i zamknie Cię w minekraftowym więzieniu ;-;

Wiesz co robi się tam z takimi księżniczkami jak ty?

Będziesz łatany przez minecraftowych murzynów...

I mama będzie próbował scraftować Ci ciasto z pilnikiem w środku ;-;

Ale ty i tak będziesz używał go do piłowania paznokci, bo jesteś za głupi, żeby go wykorzystać ;-;

Wgl. jakbym panował nad internetem to bym Cię z niego wygonił... zajmujesz tylko loginy...

Do tego jest chamem, który nie potrafi uszanować cudzej pracy. 

Nawet nie przeczytałeś tego co Ci napisałem

Nie mówiąc już o tym, że zepsułeś zabawę swojemu koledze, który poświęcił na to czas...

Nikt tutaj nie szanuje mojej pracy...

dziękuję :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

I popsztykało się dwóch małolatów :D   i jeden idzie do sądu a co najlepsze po tygodniu ma się odbyć sprawa :rolleyes:  ,a i jeszcze policja ma się w to mega przestępstwo zaangażować:)

A więc drogie dzieci:)

Policja  czyli dyżurny odeśle go z kwitkiem ,chyba że będzie nalegał to oficer przyjmie zgłoszenie ale nie przekaże tego dalej, jeśli nawet przekaże to dział przestępczości internetowej zamiecie to pod dywan

A czemu tak się stanie? Bo w każdym z podanych przypadków występuje zbyt niska szkodliwość czynu!!!

Co do sądu:

Sądownictwo polskie jest sparaliżowane, czas oczekiwania  na najprostszą sprawę wynosi minimum dwa miesiące, to napisałem jako ciekawostkę.

a więc cała sprawa może zakończyć się wyłącznie na tym: Policja  czyli dyżurny odeśle go z kwitkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...