Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restrykcja czatu na 60 gier?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W końcu coś naszą większość łączy - ban na chat xD

graphic.png

Opublikowano

Nigdy nikogo nie flejmuje, nie pisze gg easy, a jak już to do swojego teamu i nie spamuje, a niespodzianka i mnie spotkała ;)

20 gier.

476691400594028179206.png

Opublikowano

Dostałem na 40 Gier !? :O

Załamka ;3

Teraz jak ja będę feljmić ludzi na poziome bronzów? :C

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Dostałem na 20 dni. W sumie dobra rzecz bo przez 20-80 gier nie spotkamy flamera a ja nie lubię blokować czatu bo słaba komunikacja a 5+ wiadomości na mecz starczy.

Ja tyle co flejmowałem to pisałem, że są gównami i gardzę ich rodzicami bo ich spłodzili Kappa.

Opublikowano

to jest pewnie to pierdolone ulepszenie trybunalu :) Dostaliscie te blokade chatu za te wszystkie zebrane na was reporty ( tak mi sie wydaje )

Opublikowano

Dostałem banik na 20 meczy a nie gram ponad tydzień c:

Albo bug albo było jakieś sumowanie reportów ;_;

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Pewnie sumowanie bo RITO nic nie banował przez 3/4 tygodnie bo Trybunał nie działał (update)

A ja flejmie i nie mam!! hAHaha nooby

Podaj nick napisze do supportu, że jakiś bug i nie dostałeś.

Opublikowano

Gdyby było sumowanie od początku do końca to bym miał perma więc raczej to nie to.

Jak dla mnie mogliby wprowadzić coś w stylu pingów co automatycznie po naciśnięciu  wypisze "gj" "baron : wpisujemy czas" itd. Zero pisania o sprawach innych niż LoL i tyle 0 flame ;]

Opublikowano

Też dostałem na 40 gier

@edit: riot sam zapowiedział, że dostaniemy te restrykcje: cytat ze strony LoLa:

"In the meantime, a new system will hand out restricted chat punishments and game bans rapidly so players will be banned or placed into restricted chat mode within a few hours of their negative behavior."

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Dobrze ze cos takiego wprowadzili. Przynajmniej przez jakis czas nie bede slyszal wyzwisk i klotni w druzynie. W moim przypadku nie dostalem zadnego ostrzezenia :)

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Im się coś musiało pojebać, nagle z 30% graczy dostały takie warny. Na każdym fp o tym piszą, moi znajomi dostali również, chociaż gramy same teamówki i nie używamy czatu -.-

Opublikowano

W sumie to spoko jezeli duzo osob to dostalo. Pewnie bana dostal kazdy kto dostal od kogos reporta po grze.

Teraz mam tylko 5 wiadomosci do swojej druzyny i odnawiaja sie co jakis czas :) Powinni zrobic to od dawna bo w niektorych grach tak mnie ludzie wkurw... ze  nic tylko patrze na chat a nie na gre

u1lc.png
Opublikowano

Ja dostałem na 40 :'(

Biedny kszysz. Dordo Cie szuka zgłoś się w końcu kotku.

a po za tym 90% graczy jak nic dostało tą restrykcję więc nie piszcie, że jestem niewinny bo nie uwierzę, że nigdy nie napisaliście "zamknij morde" co jest traktowane jako flame.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...