Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restrykcja czatu na 60 gier?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem na 60 dni  meczy, wlasnie jestem w queue, 4 osoby napisali ze dostaly bana na czat też, 3x60 1x40 GG WP Riot :D

Down, sorry, meczy xD

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez na 60 gierek dostalem ^^

Mi to tam w sumie pasi bo od nie dawna probuje stac sie lepszym graczem :D

Ale dziwne ze tak masowo dali... Interesujace

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

What ? Myslalem, ze tylko ja to dostalem-Ale takie Wtf, przeciez ja nigdy nie Flamie uspokajam ludzi i poprawiam stan psychiczny graczom a tu taki Boom-Ban za flame :D Rito Pls  :ninja:

Mam nadzieje, ze to naprawia, bo czasem trzeba sie odezwac by uspokoic PRAWDZIWYCH flamerow  B)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Te bany to jest najlepsze co mogli zrobić.. grałem sobie rankeda dzisiaj i 0 flame, nikt nikogo nie wyzywał, nikt nikogo nie reportował. Tylko niestety na koniec gry nikt gg też nie napisał :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ciężko wytrzymać nie pisząc nic jak patrzysz co te gówna robią na rankedach <_< . Wytrzyma się, ale troszkę lipa że na /all nie da się pisać.

Opublikowano

Beka ze ja nic nie dostalem, moze flamerem nie jestem ale cichym graczem tez bym sie nie nazwal.

Dobrze ze cos robia, moze zmiany trybunalu wyjda na plus.

Opublikowano

ponoć dzisiaj wszedł ten nowy trybunał i poszły bany za free z autoamtu i to daltego niby cos sie zbugowało

Trybunał zawsze działał na zasadzie maszyny = dużo reportów i dużo ilość głosów na 'ukarz, ukaraj' - czy jak to tam był w trybunale, a masz zapewnionego bana. Niekoniecznie za co dostawałeś reporta możesz dostać bana jeżeli głosują tak jak napisałem wyżej, dlatego nie podoba mi się obecny trybunał. Pisałem kiedyś do Riotu właśnie o zmianie zasad banowania to nawet nie raczyli odpisać.

Opublikowano

napisałem do riotu czy mogą mi dać jakieś dowody na to że flejmuje ale wysłali mi coś takiego
wb88du.jpg
A w ostatnich dniach w ogóle nie pisałem nic na czacie bo stwierdziłem że nie mam ochoty z nimi pisać i dostałem za bycie negatywnym XDD
czekam na jakieś dowody z ich strony

Opublikowano

napisałem do riotu czy mogą mi dać jakieś dowody na to że flejmuje ale wysłali mi coś takiego

wb88du.jpg

A w ostatnich dniach w ogóle nie pisałem nic na czacie bo stwierdziłem że nie mam ochoty z nimi pisać i dostałem za bycie negatywnym XDD

czekam na jakieś dowody z ich strony

Nie dadzą Ci bo jak pisałem za nich banuje maszyna/system, będą Cię ciągle odsyłać do tematów zbiorczych, że masz poczytać itp.

Sam nie raz już przez tych tumanów w supporcie przechodziłem, a po tygodniu zamknęli mi topic. 

Opublikowano

Ja nie dostałem a mi sie zdaża dośc dużo flejmić :D

Jeden kolega 60, drugi 20 xD

btw. zalogowałem się na EUW gdzie cały czas flejmie (bo low lvle) i też nic nie ma :D

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ja dawno dawno temu rzucałem mięsem ;) Chyba od 4 miesięcy nie zdarzyło mi się fjemić a sam dostałem restrykcje na 40 gier. W sumie to dobrze bo bardziej skupiam się na własnej grze x)

Opublikowano

Nie dadzą Ci bo jak pisałem za nich banuje maszyna/system, będą Cię ciągle odsyłać do tematów zbiorczych, że masz poczytać itp.

Sam nie raz już przez tych tumanów w supporcie przechodziłem, a po tygodniu zamknęli mi topic. 

ale jest prosto napisane że teraz oni sami banują bo pracuja nad trybunałem :>

Opublikowano

Pic na wodę, fotomontaż ja do osób które reagują ostrym słownictwem nie należe.Też mam na 40 gier mimo że jestem pewien że nikogo nie wyzwałem, a nawet nie napisałem nic co mogłoby być przyjęte jako obelga.

Opublikowano

dostałem na 40 gier a moja ostatnia gra jest ponad 11 dni temu a ostatnia w historii 21 dni temu. okej.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Śmieszna sprawa. Dało blokady randomowym osobom. Połowa znajomych ma blokady na 60/40/20 dni, a druga połowa nie. Z czego większość z tych co dostała, prawie w ogóle nie używa chatu ;d.. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

3/4 EUNE dostało bloka. Teraz podczas gier jest niesamowita cisza, nawet ja wylapalem bana na 60 meczy, ale nalezalo mi sie. Przynajmniej nauczymy sie wzyscy uzywac opcjii mute ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...