Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwiezdne wojny: Wojny klonów

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram na 100% choć już nie oglądam gwiezdnych wojen :D przedtem przed telewizorem oglądanie było :D tylko mi na komp został z tego star wars battlefront2 czekam na start ;)

Opublikowano

Już w sobotę (07.06.2014) odbędzie się start serwera :)

Nie może Was tam zabraknąć!

Opublikowano

Sobota (tj. 7-06-14r) startujemy z serwerem! Wszystkich serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy. Kto wie? Może szykujemy dla was jakiś evencik startowy? :D

_LillyPL_

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Polecam serwer, jutro start o 19:00

» Szukam WSPÓŁWŁAŚCICIELA «

Serwer bedzie miał 100 slotów, więcej info na PW

Opublikowano

Serwer startuję dzisiaj, o godzinie 19:00, więc zapraszajcie znajomych, ponieważ przygotowaliśmy dla Was wiele atrakcji. Lista najistotniejszych zmian na serwerze:

- Poprawiliśmy sprawność niektórych pluginów

- Dodaliśmy ciekawsze pluginy

- Dzisiaj został skonfigurowany plugin na gildie

- Resource-pack został poprawiony i wgrany na serwer

- Ukończyliśmy spawn do endu i netheru

Opublikowano

Dzisiaj nastąpi Wielkie Otwarcie serwera FunWorld minecraft. Przewidujemy wiele atrakcji, różnorakie eventy oraz wiele więcej. Przygotowaliśmy dla Was wiele ciekawych rzeczy, zaczynając od resource-packa i modeli, kończąc na pluginach. Ładny spawn umili Wasz pogląd na serwer oraz niecodzienna mapa zagwarantuje wiele ciekawych miejsc na gildie. Na serwer może wejść każdy premium/non-premium. Nie zapomnijcie zaprosić swoich znajomych!

Pozdrawiam Info?!.o.O

Opublikowano

To będzie serwer survival + gildie. Pewnie pomyślisz, że kolejny syf, ale tak nie jest. StarWars to jest dodatek, więc to nie będzie główny tryb. Wgraliśmy nasz resource-pack, dodaliśmy bronie oraz wile więcej ;)

Opublikowano

Cholera zawiodłem się na całej linii... Patrzę nazwa serwera "Gwiezdne wojny" - mówię sobie świetnie. Czytam opis serwera - bomba... No i na tym się mój zachwyt skończył. Wchodzę na serwer (0 graczy), cóż.. zdarza się... Patrzę nie wyskoczyła mi możliwość pobrania resource pack'a.  Dalej już nawet nie było sensu zwiedzać. Szkoda... zmarnowany potencjał.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...