Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwiezdne wojny: Wojny klonów

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat chyba został zapomniany przez innych użytkowników ;-; Smutno nam z tego powodu, ale nadal działamy! Nie poddamy się bez walki!

Ponownie zachęcam do podawania pomysłów na serwer.

_LillyPL_

6770714055827651007269.jpeg
  • Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka mam pytanie czy te bronie beda miec jakies ciekawe dzwieki strzelania?

elo here

Opublikowano

Start zostaję przełożony na następną sobotę, czyli 07.06.2014 godzina 19:00. Jest to spowodowane nie wyrobieniem się ze wszystkimi dodatkami oraz poprawieniem obecnych rzeczy. Postaramy się dodać jeszcze więcej ciekawych rzeczy oraz jakieś mini-gry ;)

Siemka mam pytanie czy te bronie beda miec jakies ciekawe dzwieki strzelania?

Tak, będą one dodane w resource-packu. Postaramy się go skończyć do jutra oraz skończyć konfigurować bronie.

Przepraszamy za przełożenie, ale nie skończyliśmy jeszcze wszystkiego.

Opublikowano

Dajcie TXT  w linku do pobrania w temacie ok? Jak ktoś ma bardzo wolny internet (np. ja) nie da rady go ściągnąć z serwera zanim go wywali bo się nie zalogował..

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Dajcie TXT  w linku do pobrania w temacie ok? Jak ktoś ma bardzo wolny internet (np. ja) nie da rady go ściągnąć z serwera zanim go wywali bo się nie zalogował..

Będzie dopiero jutro, ponieważ musimy jeszcze wprowadzić kilka zmian, czyli dodać dźwięki itp.

Opublikowano

Na serwerze na pewno zagram, ponieważ jestem fanem Star Wars :) Mam nadzieję, że kiedyś pomyślicie nad wprowadzeniem klas. Np. Sith Warrior, Bounty Hunter itp. Pozdrawiam i już nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Prezentacja nie przypadła  mi ;/ Nie widać na nich mieczy świetlnych , oczojebnych budowli itp. ;/

Co do budowli, wszystko będzie pokazane na starcie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...