Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwiezdne wojny: Wojny klonów

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Macie może jakieś propozycje dotyczące serwera? Może napisać jakieś pluginy? Wszystkie sugestie piszcie w komentarzach pod tym tematem.

_LillyPL_

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Pracę nad serwerem idą pełną parą. Lilly napisała plugin na fajerwerki, po dołączeniu do gry oraz na piorun po śmierci gracza.

Planujemy:

- Urozmaicić plugin na gildie

- Dodać własne komendy

- Plugin, który wymusza na graczu pobranie resource-packu, bez żadnego akceptowania oraz wiele więcej

Opublikowano

Nad takim serwerem trzeba pracować około kilku miesięcy, aby wszystko odzwierciedlić i ogarnąć fabułe. U nas jest to tylko dodatek do całej rozgrywki.

Opublikowano

Exp z stone ? ;d

Na starcie będzie powiększony trzykrotnie.

Czy zostanie mapa z poprzedniej edycjii ? 

Niestety nie, ponieważ dodaliśmy inny generator mapy ;)

Zapraszamy do wypowiadania się.

Opublikowano

Ok , ostatnie pytanie : Czy eventy na serwerze będą ciekawe i zróżnicowane ( nie chodzi mi tutaj o parkour , spleef itp. ) tylko o np zbudowanie najlepszego statku , konkurs ox , Walki jedi ? 

00831718866390289451.png

Opublikowano

Planujemy dodać zróżnicowane eventy. Będą one robione tak często, jak czas nam na to pozwoli. Obecnie zajmujemy się tylko mapą i pisaniem pluginów.

Opublikowano

Dziękujemy za wszystkie podpowiedzi, propozycje. Postaramy się je wprowadzić na nasz serwer, lecz nic nie obiecujemy. Pracujemy tak ciężko, jak tylko czas nam na to pozwoli. Jeszcze raz gorąco zachęcamy do wypowiadania się.

_LillyPL_

Opublikowano

Ja bym jednak proponował czasy Starej Republiki. Wg. mnie więcej się tam dzieje np. Zniszczenie całego Bractwa Kaana na Russanie przez Lorda Dartha Bane'a za pomocą Bomby Myśli którą odpalił sam Kaan.

Ale dobra, nie wnikajmy. I tak, jestem fanem Star Wars.

I mam pytanie - Czy na serwerze spotkamy NPC z Wojen Klonów? Np. Komandosa Rex'a, Komandósów Republiki (RC) [Np. RC-1136 Darman, który miał dziecko z generał Jedii Etain Tur-Mukan, zołnieży serii Zero szkolonych przez Kala Skiratę?]

To by bardzo urozmaiciło rozgrywkę na serwerze (bynajmniej mi ^^)

Tak więc, pozdrawiam.

I polecam wgrać plugin HoloApi, przydatny do wiadomości na spawnie itp.

Pozdrawiam jeszcze raz, mam nadzieję że serwer wypali, oraz spotkacie mnie pod nickiem "przewoz20011"

Opublikowano

Myśleliśmy nad wprowadzeniem klas na serwer, ale postanowiliśmy jednak zostawić same bronie. Kto wie, może to jeszcze zmienimy.

Modele w resource-packu są zmienione na bardziej ciekawe np. Nie mamy zwykłych mieczy, ale miecze Jedi ;) Są dodane nowe dzwięki itp. Myślę, że to umili Wam rozgrywkę.

Opublikowano

Napisałam już prawie wszystkie pluginy. Jeszcze został jeden :D

Ponownie zachęcam do "podsuwania" nam pomysłów dotyczących serwera!

_LillyPL_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...