Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy chcecie by udostępnić taki plugin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udostępnij ten plugin , przydał by mi się.

mc.x-hardcore.eu!
OTWARCIE SOBOTA o 17:00! (29.08.15)r)

Opublikowano

@Karolina_666 

Jak ci to nie potrzebne to po kiego się udzielasz? On się pyta osób którym się to napewno przyda. Na xKleszczers myślisz że nie rozdawali itemów pomimo dość dorosłego wieku? Jesteś w błędzie bo zawsze jakiś admin coś rozdaje...

Opublikowano

@Karolina_666 

Jak ci to nie potrzebne to po kiego się udzielasz? On się pyta osób którym się to napewno przyda. Na xKleszczers myślisz że nie rozdawali itemów pomimo dość dorosłego wieku? Jesteś w błędzie bo zawsze jakiś admin coś rozdaje...

Wiek to nie poziom dorosłości. Dobra anegdota :) Dodam kilka szczegółów, m.in info dla adminow ktorzy sa online ze ktos taki przedmiot, użyl/zlapal (cokolwiek z nim wykonał).

10732745374541468291.png

Opublikowano

A zauważyłem że obchodzi :) Konkurencja nie spi :) Mniej graczy = mniej hajsu więc sie pilnują.

Gdzie tam, gracze lubią darmowe itemki = reklama = więcej graczy

@Karolina_666 

No to ujowa administracja :>

A udzielam się bo mogę... "Jak się nie podoba to nie pisz, bo opinia może być tylko pozytywna" kocham takie pisanie...

Wracając do pluginu...

To zakładając że mam w ekipie admina debila którego nie powinno tam być... wolała bym plugin który mnie poinformuje o każdym itemki który trafił nie tam gdzie trzeba - ja nie chce zablokować dawania itemków - chce wykryc debila który je daje i go zbanować.

A jak item będzie podpisany to lipa, bo nie da - a wtedy ja dalej mam w ekipie debila, który pewnego dnia może zrobić //set 0 na cała mapę.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Dobra nie pierdol tylko udostępnij ten plugin . Po co robisz Temat jeżeli połowa ludzi chciało by taki plugin? Może go udostępnij wkońcu.

mc.x-hardcore.eu!
OTWARCIE SOBOTA o 17:00! (29.08.15)r)

Opublikowano

Dobra nie pierdol tylko udostępnij ten plugin . Po co robisz Temat jeżeli połowa ludzi chciało by taki plugin? Może go udostępnij wkońcu.

Spokojnie :)

Pisze powoli prezentacje :)

10732745374541468291.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...