Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy chcecie by udostępnić taki plugin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

_

_

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

|

Hej.

Ogólnie napisałem szybko mały plugin, bardzo mały. Ale rzecz jest ciekawa :) (Tak z xCrafters, pomysł był mój).

SS: 41866465605733143076.png

Dodaje zmieniona nazwe na Magic.

Lore(Opis) z nickiem admina, datą wyjecia, typem przedmioty oraz ilosci wyciagnietych.

Co Wy na to ?

10732745374541468291.png

Opublikowano

a do czego służył by ten plugin :? bo z tego co wywnioskowałem chodzi o rozdawanie itemow poprzez creative ?

i jeśli jest to to co piszę to raczej nieprzydatne :/ sory ale lepiej dać eventcancel i zablokować rozdawanie itemow poprzez creative niż robić coś takiego . choć to są moje domysły bo dalej nie wiem do czego plugin :P

no niby cię rozumie bo chcesz się pochwalić swoim tworem ale od tego jest dział media :P a takie pytania (nazwa tematu) są raczej bez sensu bo kto by nie chciał czegokolwiek za free :P

Opublikowano

a do czego służył by ten plugin :? bo z tego co wywnioskowałem chodzi o rozdawanie itemow poprzez creative ?

i jeśli jest to to co piszę to raczej nieprzydatne :/ sory ale lepiej dać eventcancel i zablokować rozdawanie itemow poprzez creative niż robić coś takiego . choć to są moje domysły bo dalej nie wiem do czego plugin :P

no niby cię rozumie bo chcesz się pochwalić swoim tworem ale od tego jest dział media :P a takie pytania (nazwa tematu) są raczej bez sensu bo kto by nie chciał czegokolwiek za free :P

Po co blokowac? Jak blokujesz pokazujesz ze nie masz zaufania do swoich adminow.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Po co blokowac? Jak blokujesz pokazujesz ze nie masz zaufania do swoich adminow.

no raczej nie miał bym zaufania :/ jeśli nie miał by zamiaru rozdawać przedmiotów to raczej nie byl by oburzony , a ja miał bym pewność ze tego nie zrobi. na upartego można pobawić się z tworzeniem log'ow ale po co skoro można w bardzo prosty sposób zablokować :?

mozna jeszcze zablokować podnoszenie przedmiotów przez innych graczy nadając "właściciela przedmiotu" ale nie wiem ja by wtedy zablokować leje i czy by działało po przeniesieniu przedmiotu do skrzyni

Opublikowano

Przyda się, mam taki sam plugin. Ogólnie to sciągnięte z xcrafters ;)

Ja się dowiedziałem i napisalem taki plugin przed postem na FB ich.

Opublikowano

ale po co coś takiego?

Jaki to ma sens? o.O

Admin chyba wie że itemki w jego EQ są jego? nie trzeba dodatkowo tego bezsensownie zaznaczać o.O

nie o to chodzi :D

JAk admin wyciagnie item z creativa, lub jaka kolwiek intreakcje z nim zrobi, to naklada znacznik by bylo wiadomo ze jak ktos je dostanie to mial faworyzacje.

10732745374541468291.png

Opublikowano

nie o to chodzi :D

JAk admin wyciagnie item z creativa, lub jaka kolwiek intreakcje z nim zrobi, to naklada znacznik by bylo wiadomo ze jak ktos je dostanie to mial faworyzacje.

eeem...

Ale żaden admin nie daje itemków dla gracza... a jak daje... to jest adminem tak? ma prawo?

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

eeem...

Ale żaden admin nie daje itemków dla gracza... a jak daje... to jest adminem tak? ma prawo?

Z tego co wiem na serwerach SV  nie rozdaje się itemów, bo to jest troche nie fair w stosunku do innych graczy... Prawda?

Opublikowano

Z tego co wiem na serwerach SV  nie rozdaje się itemów, bo to jest troche nie fair w stosunku do innych graczy... Prawda?

no tak... 

Ale co to ma do tego pluginu?

po prsotu się nie rozdaje, ale co ma do tego ten plugin?

BukkitSmerf

Opublikowano

no tak... 

Ale co to ma do tego pluginu?

po prsotu się nie rozdaje, ale co ma do tego ten plugin?

Wiesz jaki admin kiedy i co komu dał ;-; Wiesz za co możesz go wyrzucić ;d

Opublikowano

Wiesz jaki admin kiedy i co komu dał ;-; Wiesz za co możesz go wyrzucić ;d

o.O

No ale już ustalilismy że admini nie dają itemków...

Wieć skoro nie daja to nie dają.

Chyba że masz jakiś lipny server i robisz "rekrutacje dla adminuf, ukonczone 5 lat i umiejentnoxdz obsógi worldedita takiejak //set i i i //set"

Jak sie przyjmuje kogoś do ekipy... to chyba tych zaufanych?

Dalej uważam to za bezsens....

BukkitSmerf

Opublikowano

@Karolina_666

Karolino, ale nigdy nie jesteśmy na 100% pewni, zaufany czy nie zaufany, każdemu może się zdarzyć komuś coś dać

Plugin naprawdę się przyda ;D

No to jak nie ma się pewności to się nie bierze :P

Nigdy nie bierz na moda ludzi których kocha cały server - oni na 90% dają itemki.

Dlatego otwarta rekrutacja nie ma sensu (gracze wybiorą tego kto im będzie dawał itemki), modów się wybiera samemu, patrzysz kto się nadaje i tyle :P

BukkitSmerf

Opublikowano

No to jak nie ma się pewności to się nie bierze :P

Nigdy nie bierz na moda ludzi których kocha cały server - oni na 90% dają itemki.

Dlatego otwarta rekrutacja nie ma sensu (gracze wybiorą tego kto im będzie dawał itemki), modów się wybiera samemu, patrzysz kto się nadaje i tyle :P

Masz rację Karolinko, lecz popatrz, nie na każdym serwerze administracja jest uczciwa w stosunku do graczy, nawet na tych najbardziej prestiżowych.

Reasumując, tak patrząc ten plugin może być przydatny.

Opublikowano

Masz rację Karolinko, lecz popatrz, nie na każdym serwerze administracja jest uczciwa w stosunku do graczy, nawet na tych najbardziej prestiżowych.

Reasumując, tak patrząc ten plugin może być przydatny.

"prestiżowych" masz na mysli siciówki zrobione pod kase?

myślisz że ich to cokolwiek interesuje? kasa leci? leci, to co ich ma interesować czy ktoś rozdaje itwemy czy nie? :D

BukkitSmerf

Opublikowano

"prestiżowych" masz na mysli siciówki zrobione pod kase?

myślisz że ich to cokolwiek interesuje? kasa leci? leci, to co ich ma interesować czy ktoś rozdaje itwemy czy nie? :D

A zauważyłem że obchodzi :) Konkurencja nie spi :) Mniej graczy = mniej hajsu więc sie pilnują.

10732745374541468291.png

Opublikowano

jak chcesz udostępniaj, ale ja się zgadzam z karoliną jak komuś dajemy dostęp do GM to tylko tym zaufanym :)

936131400425106482086.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...