Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Sponsor/inwestor - VPS + DEDYK + WWW

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odświeżam

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Lepszego sponsora niż ten człowiek jak dla mnie nie ma. :)

Jest w tym najlepszy, chłopak poswieca na to sporo czasu, czasem do stabilnosci serwera wklada wiele pracy, potrafi mocno zabezpiezcyc przez roznymi wlamami/atakami.

Zawsze robi cos zapasowego pod serwer, polecam z calego serca. Lepszego sponsora niz pan Tomek nie znajdziecie :)

Opublikowano

Lepszego sponsora niż ten człowiek jak dla mnie nie ma. :)

Jest w tym najlepszy, chłopak poswieca na to sporo czasu, czasem do stabilnosci serwera wklada wiele pracy, potrafi mocno zabezpiezcyc przez roznymi wlamami/atakami.

Zawsze robi cos zapasowego pod serwer, polecam z calego serca. Lepszego sponsora niz pan Tomek nie znajdziecie :)

Dzięki za miłe słowa, a co do zabezpieczeń to jak to powiedział specjalista w tej dziedzinie - Kevin Mitnick - w kwestii bezpieczeństwa najsłabszym ogniwem jest zawsze człowiek. Po tym czasie jakim zajmuje się sponsoringiem jestem w stanie się pod tym podpisać w 100%

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Dzięki za miłe słowa, a co do zabezpieczeń to jak to powiedział specjalista w tej dziedzinie - Kevin Mitnick - w kwestii bezpieczeństwa najsłabszym ogniwem jest zawsze człowiek. Po tym czasie jakim zajmuje się sponsoringiem jestem w stanie się pod tym podpisać w 100%

Coś o tym wiem xD... Polecam w 100%.Dobrze się pracuję, jak trzeba to opierdoli itd... :P

Opublikowano

Oczywiście polecam.

Osoba odpowiedzialna i całkiem spoko :)

Jeśli coś potrzeba to zawsze udzieli pomocy :D

Lepszego sponsora na prawdę nie ma!

Opublikowano

Małe sprostowanie. Nie on ukradł mi stronę, a inny człowiek który mu dostarczył moje PSD. Tak więc wszystko się wyjaśniło i nie ma chyba problemów z tym człowiekiem. 

Opublikowano

Bardzo serdecznie polecam. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Współpracujemy już z nim od 2 miesięcy i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Szybki kontakt. Szybka reakcja na problemy. Pozdrawiam

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Polecam dobry oraz solidny sponsor, współpracuję z nim już jakiś czas i problemów co do wypłat innych spraw nie mam.

Opublikowano

Nie testowałem tego, ale polecam ze względu na młodych ludzi z wizją serwera, którzy nie mają środków na utrzymanie go i dzięki takim osobom mogą realizować swoje projekty.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Otwieram na prośbę autora(PW).

Dzięki!

A więc oferta wciąż aktualna, proszę przeczytać pierwszy post.

Opublikowano

Odświeżam.

Opublikowano

Polecam. Jeden z lepszych sponsorów, da się dogadać, załatwia wszystko to, co jest potrzebne do startu. Z serwerami też problemów nie ma. Nic tylko polecić. 

Opublikowano

Odświeżam.

Opublikowano

bump

Opublikowano

Refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...