Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Sponsor/inwestor - VPS + DEDYK + WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odświeżam!

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam. Sponsorował kilka naszych projektów.

Ja nie chce nic mówić,ale jak można nazwać serwer Jaworznia ?

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Bardzo polecam Pana w 100%, miły,pomocny aktualnie współpracujemy :) Takich osób jak on więcej 100% pozytyw nie ma żadnych zastrzeżen do tego Pana.

Opublikowano

Skrzynka odbiorcza jest przepełniona. Nie mam jak przedstawić swojej oferty. Oczyść skrzynkę lub napisz mi na numer GaduGadu: 20015017

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Mogę w 100% polecić. Oferuje naprawdę wiele, za naprawdę niewiele. Osobiście rozpocząłem współpracę z Tomkiem i nie mogę narzekać, wierzę że nasz projekt ma szansę zaistnieć na scenie Metin2 na naprawdę długo. Polecam każdemu, kto jest pewien swoich umiejętności i ma ambicje.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY O NAPISANIE PRYWATNEJ WIADOMOŚCI, SKRZYNKA ODBIORCZA OCZYSZCZONA :P

edit:

Te osoby co nie mogły napisać PW (pełna skrzynka) a zostawiły w tym temacie nr gg -> napiszę do Was jutro i pogadamy, bo dziś już nie będę miał czasu a chce na spokojnie z każdym pogadać.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam temat, oferta znów aktualna - mam kilka wolnych miejsc dla nowych osób!

Opublikowano

na 50% skorzystam ;) serwer już stoi itp skończony w 99% jeszcze zostało dodać tylko tp na nowe mapy oraz poprawić drop. :) jak coś moje gg: 51113171

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Być może skorzystamy z oferty. ;) Do kiedy Twoje usługi są dostępne?? :)

Do wyczerpania zapasów :) póki co jest jeszcze kilka wolnych miejsc.

Opublikowano

Odśnieżam

Opublikowano

odsniezam

Opublikowano

Kret to jedyny ogarnięty sponsor nie odstawia lipy zawsze się rozlicza w razie problemów jest wstanie pomóc lub załatwić pomoc.

Jeżeli ktoś chce zrobić porządny projekt i nie ma sponsora to nikt inny jak kret..

Polecam !

Opublikowano

Polecam Jak najbardziej  sponsor jak ich mało, wszystko przebiega bez problemu maszyna dostępna w każdej chwili.

Bardzo ogarnięty człowiek idzie się dogadać,zawsze znajdzie jakieś rozwiązanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...