Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiecie może czy idzie zaakceptować wymianę przez telefon? Google Chrom zrobił mnie w c***a i muszę czkać 7 dni. xD

@Edit.  Da się. :>

Jak jest blokada na przeglądarce, to możesz odpalić przeglądarkę w grze, np w CS.

Obstawiać virtusów? Kompletnie nie śledzę meczy, są w formie? Jak z fnatic? Co obstawić?

To zależy, jak masz duży ekwipunek, to low na VP, jak mały to skip, bo nie ma sensu stawiać na Fnatic przy takim ryzyku.

I teraz przykład, jak mecze BO1 w fazie grupowej zniszczyły turniej - w półfinałach powinny być 4 zespoły - TSM, Envy, Fnatic i VP, a nie dwa z Americany, bardzo ciekawy finał - BO5 - NA vs EU, przecież to będzie nudne. 

­

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jest blokada na przeglądarce, to możesz odpalić przeglądarkę w grze, np w CS.

To zależy, jak masz duży ekwipunek, to low na VP, jak mały to skip, bo nie ma sensu stawiać na Fnatic przy takim ryzyku.

I teraz przykład, jak mecze BO1 w fazie grupowej zniszczyły turniej - w półfinałach powinny być 4 zespoły - TSM, Envy, Fnatic i VP, a nie dwa z Americany, bardzo ciekawy finał - BO5 - NA vs EU, przecież to będzie nudne.

Moim zdaniem C9 zasłużyło na ten półfinał, a może i finał. Są dobrze przygotowani a Skadoodle gra chyba turniej życia.
Opublikowano

Moim zdaniem C9 zasłużyło na ten półfinał, a może i finał. Są dobrze przygotowani a Skadoodle gra chyba turniej życia.

Nie porównuj ich do TSM, które powinno być w finale. Zapewniam, że gdyby TSM i Envy byli w półfinale zamiast NA, to mielibyśmy o wiele ciekawsze widowisko.

Przecież Fnatic (szczególnie) czy VP rozniosą NA w BO5. 

­

Opublikowano

Nie porównuj ich do TSM, które powinno być w finale. Zapewniam, że gdyby TSM i Envy byli w półfinale zamiast NA, to mielibyśmy o wiele ciekawsze widowisko.

Przecież Fnatic (szczególnie) czy VP rozniosą NA w BO5.

A czy ja ich porównuję? Mówię tylko że zasłużyli na te półfinały bo m.in. pokonali EnVy 2:0. Europejskie drużyny poprostu zlekceważyły amerykanów, a tu niespodzianka. TSM czy EnVy mają teraz nauczkę żeby w każdym meczu dawać z siebie 100%. Rozumiem że nie chcieli od razu ujawniać taktyk w pierwszych meczach ale powinni gładko wyjść z grup. Teraz najciekawszym meczem będzie VP vs fnatic, finały zapewne będą nudne ale trudno, na widowisko poczekamy do majora.
Opublikowano

A czy ja ich porównuję? Mówię tylko że zasłużyli na te półfinały bo m.in. pokonali EnVy 2:0. Europejskie drużyny poprostu zlekceważyły amerykanów, a tu niespodzianka. TSM czy EnVy mają teraz nauczkę żeby w każdym meczu dawać z siebie 100%. Rozumiem że nie chcieli od razu ujawniać taktyk w pierwszych meczach ale powinni gładko wyjść z grup. Teraz najciekawszym meczem będzie VP vs fnatic, finały zapewne będą nudne ale trudno, na widowisko poczekamy do majora.

Ale zrozum, że EnVy czy TSM ciężko dopasować się pod grę NA, bo to jest całkiem inny styl. TSM bez problemu pokonałoby NA w BO3.

Jeżeli VP pokona Fnatic, to finał będzie ciekawy, o ile C9 wygra z CLG. 

­

Opublikowano

Ale popatrzcie na to również z tej strony że w puli jest więcej skinów amerykańskich sezonowców :)

Hejo

Opublikowano

Nie sugeruj się jakimiś zjebanymi oddsami, wbij na reddita to zmienisz zdanie :)

Oczywiście Fnatic jest faworytem, ale to nie jest 75/25 dla Fnatic. 

Wiesz szanse jak dla mnie 50/50 wiec wole wygrac wiecej niz wygrac mniej ;x

Opublikowano

Wiesz szanse jak dla mnie 50/50 wiec wole wygrac wiecej niz wygrac mniej ;x

Przesadziłeś z tym 50-50. Umiejętności pojedynczych graczy fnatic > zgranie vp pokazali to już nie raz.

% na lounge są przesadzone no ale na pewno nie jest to 50-50...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Przesadziłeś z tym 50-50. Umiejętności pojedynczych graczy fnatic > zgranie vp pokazali to już nie raz.

Co z tego ze pokazali to juz nie raz patrze na terazniejszosc i Fnatic nie jest w formie :)

Opublikowano

Dokładnie, na tym turnieju gra tylko Olof i czasem JW, pronax złapie moment raz na tydzień, flusha zdobywa tylko jakieś niesamowite kille z dupy, a Krimz gra różnie.

VP ma duże szanse na Trainie overpassie, na inferno będzie ciężko. 

­

Opublikowano

imo

% na lounge są takie jak obstawiają gracze

im więcej na jakiś team postawisz tym bardziej zwiększa się jego procent (oczywiście jakiś tam % bazowy jest)

btw.. miałem postawić na VP jakieś grosze ale przyszedłem za późno o kilka min..

Hejo

Opublikowano

imo

% na lounge są takie jak obstawiają gracze

im więcej na jakiś team postawisz tym bardziej zwiększa się jego procent (oczywiście jakiś tam % bazowy jest)

CO TY NIE POWIESZ???????
Opublikowano

Pierwsza mapa dla VP, o dziwo Flusha otwierał, a Olof w cieniu. Nawet nie trzeba patrzeć na mapy, bo Fnatic potrafi grać na każdej, a cache to jedna z ich najlepszych map. Na Overpassie będzie ciężko, na dd2 ciekawie, bo Fnatic także nie gra tam najlepiej. 

­

Opublikowano

i tak to sie zakonczylo 2:1

a mogło być tak pięknie

Mi się jednak wydaję, że Fnatic i tak wiedziało, że wygrają, nawet po Cache, skoro na dd2 wybrali tt. 

­

Opublikowano

http://www.hitbox.tv/navtv-cs tu masz

a tak przy okazji co sądzicie o Fnatic vs Cloud9 według was Cloud9 ma szanse?

Wątpię, bo5 - fnatic nie da sobie wyrwać tych 100000$ jakiejś drużynie z ameryki. Obstawiam 3:0 bądź 3:1 dla szwedów.

A virtusów szkoda, dd2 było do ugrania ale znowu to niesprawdzanie miejscówek... 

Widocznie takie przeznaczenie że w każdym półfinale musimy trafić na fnatic. Już k***a nie wiem czy ich skill>nasz skill, czy po prostu sami nie wierzymy że możemy z nimi wygrać.

Jak na majorze w Kolonii znowu na nich trafimy w półfinale to zacznę wierzyć w klątwy.

Opublikowano

cóż tak jak myślałem fnatic wygrało   :mellow:

nie oglądałem, serio vp takie głupie błędy popełniało?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

cóż tak jak myślałem fnatic wygrało   :mellow:

nie oglądałem, serio vp takie głupie błędy popełniało?

Pewnie jakieś goldowe polaksy tak powiedziały. Proste, Fnatic > VP, zawsze. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...