Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mógł stracić, skoro c8 wygrało? 

0aec8526e67734501c1de20a7e644bb8.png

Co powiecie ? =)

Nie widziałem aby gdzieś pisał, że zmienia beta na c9

1378747514-U216092.jpg

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacytowałem swój bo moje wcześniejsze przypuszczenia się potwierdziły :)

osobiście postawiłem na C9

@1373230489-U611928.pngKokoszka. wcześniej pisałem do zander12344 że tam gdzie obstawił klucze może je stracić :)

Hejo

Opublikowano

Postawiłem 1 ojro na HR z returnsów, wchodzę w my bets a tam tylko 20 centów obstawione.

Miał ktoś tak? 

Btw. To KeyD grało tak dobrze czy fnatic tak słabo, że doszło do dogrywki na trainie? Nie oglądałem meczu.

Opublikowano

Postawiłem 1 ojro na HR z returnsów, wchodzę w my bets a tam tylko 20 centów obstawione.

Miał ktoś tak? 

Btw. To KeyD grało tak dobrze czy fnatic tak słabo, że doszło do dogrywki na trainie? Nie oglądałem meczu.

A ile miałeś do wygrania? 

­

Opublikowano

A ile miałeś do wygrania? 

No wybrałem itemki o wartości ~1euro, value 1,07 więc miałem do zgarnięcia też coś koło tego. Chodzi o to że ostatecznie jakimś cudem obstawiłem tylko jednym itemkiem za 20centów. Mecz wciąż trwa (HR vs. F3)

Opublikowano

attachicon.gifTitan PLZ.png

Titan PLz

Niestety, nie weszlo Ci, 

+Mouz są na BootCampie

Miał ktoś tak? 

Fnatic ostro rozwalalo =D

Opublikowano

Ostatnie 3 dni - zaczynałem od 0,60$

8qgybfiu.png

Dobry początek czerwca.

Powoli do przodu :)

/Jeszcze może wpadnie icb na HR vs F3 - miało być 1 euro a wyszła 1/5 :/

Opublikowano

Ja bym powiedział, że VP jutro ma wyjątkowo duże szanse wygrać z fnatic. Ładnie zaczęli turniej, a fnatic nie gra na swoim poziomie, TSM zagrał lepiej :(

Opublikowano

No dam jakieś icb na VP, ale nic więcej. Mam nadzieję że pasha nie wypadł z formy, do tego główki byaliego, taktyki Snaxa i jazda z bandą rudego xD

Grunt żeby psychicznie byli dobrze nastawieni, muszą wyłączyć tę blokadę i podejść do tego jak do meczu z LG czy C9, mając oczywiście na uwadze że tutaj gra będzie toczyć się o większą stawkę. Full focus to podstawa.

Opublikowano

Na engaming nie daja duzo szans fnatic za wygrana fnaticu dostaje sie 1,20$ a za wygrana VP wczoraj jeszcze 4$ ale wierze ze VP wygra i postawilem na nich  :rolleyes:

Opublikowano

Na engaming nie daja duzo szans fnatic za wygrana fnaticu dostaje sie 1,20$ a za wygrana VP wczoraj jeszcze 4$ ale wierze ze VP wygra i postawilem na nich  :rolleyes:

Nie sugeruj się jakimiś zjebanymi oddsami, wbij na reddita to zmienisz zdanie :)

Oczywiście Fnatic jest faworytem, ale to nie jest 75/25 dla Fnatic. 

­

Opublikowano

Siemka. Co sądzicie o Virtus.Pro? Mają szansę z Fnatic? Chciałbym tego kluczyka postawić, ale nie jestem pewny, bo Virtusi mogą pokonać najlepszych i przegrać z najgorszymi. Jak z ich formą? I przeciwników?

Opublikowano

Nie wiecie może czy idzie zaakceptować wymianę przez telefon? Google Chrom zrobił mnie w c***a i muszę czkać 7 dni. xD

@Edit.  Da się. :>

Opublikowano

Obstawiać virtusów? Kompletnie nie śledzę meczy, są w formie? Jak z fnatic? Co obstawić?

ten mecz to 55-45 dla fn, rób jak uważasz

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

A wczoraj DTN vs MyRev to myslałem że na lajcie obstawie i zanim wstanę to już pomnożę skiny a tu wyrównana gra jak cholera

dust2 (16:12)
overpass (29:31)
inferno (12:16)

ale udało się kilka groszy do przodu :)

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...