Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrazySF.tk - Prywatny serwer Shakes & Fidget

Twistekxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

phw36303@ssoia, mam to samo wczoraj dobiłem do ostatniego przeciwnika lecz gdy wchodze do wieży trace połączenie + nie zresetowała mi się wieża, a z tego co pisze powinna się resetować ok. 7.00 rano jest 15:25 i nic, proszę o rozpatrzenie tego przez administratora. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błąd został naprawiony ten i kilka innych właśnie robię update i przy okazji zresetuję wszystkim wieże i lochy gildii

XPA9.png

Opublikowano

serwer nawet i fajny ale szkoda ze admin olewa serwa i nie blokuje botow np gracz z top1 leci caly czas na bocie juz 19tys misji od rana zrobil 

Opublikowano

Nie mam zresetowanej wieży i lochów gildii. jest kolejny dzień i z tego co pisze powinno się zresetować. Proszę o zlikwidowanie tych błędów.

Opublikowano

chhhuj ci w dupe :) Zadnego bota nie używałem. Oby ci ten serwer pierdolnął z dna na dzień :) Nie banuje sie za nic 

Szkoda że usunąłem to bym Ci pokazał że miałeś awkę na - 

XPA9.png

Opublikowano

chhhuj ci w dupe :) Zadnego bota nie używałem. Oby ci ten serwer pierdolnął z dna na dzień :) Nie banuje sie za nic 

Po co się tak pienisz , i tak serwer jest cienki , ja tam czekam na serwer Maxiumussa , to będzie coś.

Opublikowano

Co daje Przedziwne Jajo?

Pierwszy raz widzę taki item. Wart tyle co klucz ale po przeciągnięciu na siebie nic się nie dzieje.. Żadnych statystyk czy coś

Opublikowano

Twoje konto zostało zablokowane przez administratora.
Prawdopodobnie nie opłaciłeś swojego konta www. Przejdź do panelu płatności, bądź skontaktuj się z administratorem.
Panel płatności Email: Admin@Blutu.pl. 

Pozdrawiamy, 
Blutu.pl

WTF?

Opublikowano

Witam. Szukam kogoś kto potrafi znajdować bugi w tej grze :D kontakt pod nr gg 999423 Może ktoś chętny pomoże w znalezieniu

Opublikowano

Strona serwera najwidoczniej została zablokowana poprzez albo niedozwolone skrypty, tzn. skrypt gier (nie wiem czy nie można na tym hostingu), albo przez nieopłacenie serwera hostingu. ;< A szkoda, fajnie się grało :)

image.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...