Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrazySF.tk - Prywatny serwer Shakes & Fidget

Twistekxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a w sumie jeżeli tak jest jak mówisz z grzybkami to mało co one są potrzebne, lochy za 150 grzybków zrobisz..

a jak z rozwojem gildii bo nie doczytałem.

Procenty robi się samemu.To wiem to ci napiszę. :) Tzn chyba że kilka osób to zawsze łatwiej

Opublikowano

Tylko dokładnie chodzi mi czy na start jest złoto i grzyby czy trzeba samemu wpłacać skoro dziennie tylko 150 grzybów a gdzie jeszcze trzeba robić lochy to nie ma co myśleć o wpłacaniu na gildię grzybów

Opublikowano

Tylko dokładnie chodzi mi czy na start jest złoto i grzyby czy trzeba samemu wpłacać skoro dziennie tylko 150 grzybów a gdzie jeszcze trzeba robić lochy to nie ma co myśleć o wpłacaniu na gildię grzybów

O szczegóły pytaj się właściciela ja tu tylko jestem graczem, ale jak nie zbalansuje wlasciciel postaci to nie ma po co grac. uwazaj na bugi w gildii raz mi zjadlo 100 grzybow a mialo 10 grzybow, nie wiem czy lag czy jakies ustawienie takie.

Opublikowano

1.Będzie odświeżona wieża?

2.Zwiększysz ilość zdobywania grzybów tzn w karczmie z 1 misji z 3-4 grzybki.

1. Tak, co ile jeszcze nie wiem

2. Raczej tak.

Co do nowości jakie wejdą to o 20:00 dodam post co i jak

XPA9.png

Opublikowano

Zrób aby wieża było odświeżana od razu, był już taki serwer i jak wyżej napisałem, zrób aby piwa były nielimitowane

Opublikowano

1. Tak, co ile jeszcze nie wiem

2. Raczej tak.

Co do nowości jakie wejdą to o 20:00 dodam post co i jak

Fajnie że wejdą nowości , ale myślę że zbalansujesz postacie jakoś bo grać magiem w ogóle nie idzie :/

Opublikowano

prosze o usuniecie konta edaron. napisalem w grze rowiez jak nie doszla wiadomosc prosze napisac to wysle jeszcze raz. pozdrawiam, gracz Edaron.

Powód: brak czasu, nie chce mi sie grac. nic nowego.

dziek iz gory.

Opublikowano

Zgłaszam bug, mag robi uniki

Na każdym serwerze prywatnym mag , woj może zrobić unik .

Na Globalu chyba też woj może zrobić unik.

Opublikowano

Na razie dodaje po 150 grzybków, resztę muszę dokończyć.

Wieże zresetuje jutro rano ( każdemu )

I co z dmg łucznika i maga ?

Opublikowano

Na każdym serwerze prywatnym mag , woj może zrobić unik .

Na Globalu chyba też woj może zrobić unik.

Wój robi blok, zwiadowca unik a mag zawsze dostaje i zawsze uderza, proste.

Opublikowano

@edit.

Usunięto 53 konta

Co do tego, dałbyś mi założyciela w gildii HeraKokakasz ? Skasowałeś konto założycielowi i teraz nic nie mogę zrobić, a i np jest w gildii 986 grzybków ale nie mogę rozwijać skarbca, wyskakuje mi że jest za mało grzybków.

Opublikowano

Dodał byś grzybki każdemu bo przydały by się? mi się kończą xD az 500 mam :D

Przed wyzerowaniem wieży dał 150 grzybków :)

Opublikowano

Spokojnie na razie pisze panel admina.

Napisałem już skrypt więc nie muszę się bawić w szukanie botów od teraz jedno kliknięcie i wszystkie konta co używały bota lecą.

@edit.

Jak kupię serwer z cronem, to dodam skrypt i grzybki, wieża i boty będą usuwane o północy

Teraz spróbuje coś zadziałać z DMG

Co do tego, dałbyś mi założyciela w gildii HeraKokakasz ? Skasowałeś konto założycielowi i teraz nic nie mogę zrobić, a i np jest w gildii 986 grzybków ale nie mogę rozwijać skarbca, wyskakuje mi że jest za mało grzybków.

Za kilka min dodam tylko podaj mi swój nick ;d

XPA9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...