Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrazySF.tk - Prywatny serwer Shakes & Fidget

Twistekxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny tylko ludzie co mają 15k podstaw stat kują w oczy ;]

Spokojnie biorę się za skrypt i i tak samo Ci co używają bot'a do expa też będą szybko usuwani.

Póki co pisać w grze do [GA]Twistek i zgłaszać tych co mają zbyt wysokie staty ;)

XPA9.png

Opublikowano

Co to za admin co na moje pytanie nie chce odpowiedziec dotyvzacego tej apki na androida? Pisze do niego na.priv, odczytuje wiadomosc i mi nie odpisuje...

Widac, ze interesuje sie tylko wybiurczymi sprawami. Wystarczy napisac, ze nie zrobi apki, bo np nie umie. Proste

Opublikowano

Co to za admin co na moje pytanie nie chce odpowiedziec dotyvzacego tej apki na androida? Pisze do niego na.priv, odczytuje wiadomosc i mi nie odpisuje...

Widac, ze interesuje sie tylko wybiurczymi sprawami. Wystarczy napisac, ze nie zrobi apki, bo np nie umie. Proste

Nie zrobię apki bo nie umiem bo mi się nie chce, jutro jak mi się zechce to zobaczy się ;d

XPA9.png

Opublikowano

Poczytaj o edycji apk

Skorzystaj z tego:

http://pdaclub.pl/forum/android/(tutorial)-edycja-plikow-apk-w-prosty-sposob/

Po rozpakowaniu znajdź plik/pliki odpowiadające za wybór serwera. I spakuj potem to wdług instrukcji

Niestety, ja chyba zle zedytowalem config i mi sie apka nie instaluje.

Jak to zrobisz to bede wdzieczny.

Opublikowano

wie kotś czemu nie idzie sie zalogować ??  wyłączyli czy jak ?? 

zrobiłem  nowe konto i co  sie okazało ? 

yyy konto  skasowali ??  czemu mój nick Ciacho  miałem + 350 lvl a nie 1 :D 

Opublikowano

Co jakiśczas skryptem usuwam konta które używały bot'a :)

Ps. Resetuj wieże dziś 2x, ponieważ otrzymuje wiadomości z prośbą:)

XPA9.png

Opublikowano

Lepiej nie mydl oczu bajerami tylko zajmij się w końcu profesjami, jestem najsilniejszym magiem na serwie a w topce 76, tylko woje i łucznicy, i jeszcze 50% bloku u woja -.-

No albo wzmocnij maga, na globalnych serwach ,mag uderza na 340 lv 4kk, ja na 370 niecałe 1,8

Opublikowano

Lepiej nie mydl oczu bajerami tylko zajmij się w końcu profesjami, jestem najsilniejszym magiem na serwie a w topce 76, tylko woje i łucznicy, i jeszcze 50% bloku u woja -.-

No albo wzmocnij maga, na globalnych serwach ,mag uderza na 340 lv 4kk, ja na 370 niecałe 1,8

100% Racja :)

Dałbyś wszystkim all lochy otworzone od 1 lvl , zlikwidowało by to bug z 5 kluczami i ciągłym otwieraniem lochów 1-9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...