Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alcatra.pl

Keizon

Alcatra.pl  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ci dwaj GM'i dobrze postąpili ??

• Tak
      5
    • Nie
      14
    • Niewiem
      4
  2. 2. Czy wy wydalibyście 465 zł na item shop na serwerze prywatnym?

• Zdecydowanie tak
      6
    • Napewno nie
      12
    • Jeśli mama by pozwoliła xD
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz napiszą że ja to Evena DarkArrow czy ktoś tam jeszcze :) a tak poreszte to ja nie pisze tutaj na zlecenie tylko opisuję sytuacje która mnie spotkała :) i 12 lat kolego to ty masz skoro nie umiesz postawić argumentu logicznego tylko bronisz się administracją bądź jakimiś graczami co mają dobry kontakt z administracją a wszystko po to by utrzymać się w top 10 :)

Upieraj się dalej przy swoim panie RCxBenzyna a daleko nie zajdziesz kiedyś skończy się faworyzacja administracji i topki eq darmowe się skończą :)

Ty jestes kurwa niedorozwinety czy jak?  Ty mowisz o logicznych argumentach? A wez kurwa z chociaz jednego Twojego posta argument ktory masz czyms poparty, screenem, zdjeciem, nagraniem , nie wiem kurwa czymkolwiek. Caly czas pierdolisz bez sensu o tym jak bardzo adinistracja rozdaje itemy, wbija lvl gdzie od 2 stron masz poparte logicznymi argumentami ze kurwa mac GM nie moze dawac itemow czy wbijac komus LVL!! Jedyna osoba ktora moze to zrobic jest SHIFT wiec wez czlowieku zacznij czytac ze zrozumieniem albo naucz sie czytac! Dobry kontakt z administracja by utrzymac sie w TOP 10? Piles? Cpales? O ile pamietam to zeby utrzymac sie w topce wystarczy umiec grac, zrobic dobre eq, zabijac graczy, i wbic lvl.. Chyba ze znow masz jakas bajeczna teorie spiskowa? Poza tym jaka faworyzacja? Bo co? Bo Ty i Dejan dostaliscie bany za spam, wulgaryzmy, nekanie innych graczy i za bycie debilami ktorym sie tlumaczy i tlumaczy a i tak wola oczerniac i oskarzac nie majac ani jednego dowodu.   Dejan... Ty pajacujesz dalej tutaj bo juz w grze pajacowac nie mozesz? Tak strasznie miales miec zmienne IP, wbic na serwer, tak strasznie plakales ze i tak bedziesz tu gral, i co? Dziwne bo po banach nawet nikt o Tobie nie pamieta, sorki, pamietaja Twoje pajacowanie. Dobraly sie dwa 14 letnie dzieci Metina, Zioleczko i dejan i teraz razem pajacuja lizac dupe jeden drugiemu bo im sie wydaje ze oni sa po tej dobrej stronie a snickers czy reszta to ciemna strona mocy..

Niech kurwa ktos z tej administracji MPC zamknie ten temat bo tutaj dyskusja nie ma juz nic wspolnego z tym co bylo w zalozeniu tematem. Wszystko zostalo wyjasnione, dzieci chcialy narobic siary i troche jarzebina postrzelac, gowno im z tego wyszlo i teraz beda plakac czepiajac sie juz wszystkiego:)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muffaso chcesz to moge wbic Ci na Alcatre nie robi mi to problemu :) wczoraj jakos w grze bylem bo pisalem z Dizelem :) piszesz ze mam 14lat no spoookooo to chodz wejdz na Ts i mi to powiesz :) dowodow nie mam ? a ss na ktorym widac ze szaman bije mi 400k to nie jest dowod ? Wojna pomiedzy B.T.F to tez nie jest dowod ? :O . Czy ja komus ''lize dupe'' ? bo jak widze to nie :) ja mam swoje zdanie na temat Snickersa ^^ ''nekanie innych graczy'' haha jebłem haha xDD napisz kogo niby nekalem :D  i jeszcze raz pisze DOWODY MAM wiec nwm po co piszesz ze dowodu nie mam ;/ A i tego Zieloczko to nawet nie znam aa jak to Dizel pisal '' emilian13 i Keizon to jest Dejan'' xDD to na tyle pozdro ziąki ;)

Pisałem że już nie bede tu zerkał...lecz postanowiłem jednak to zrobic ;)

Jesli masz takowy ScerenShot proszę abyś nam go pokazł, słowa to nie dowód...też wiele rzeczy moge napisac ;)

Opublikowano

A Ty wez wstawiaj screeny skoro twierdzisz ze masz dowody. Dwoch dzieciakow sie zebralo, podostawali bany bo mysleli ze jak beda pajacowac to im wszystko bedzie wolno, jeden z drugim z teamu to olewal a trafil sie ten co olewac nie chcial i zrobil porzadek. Teraz Nie ma Dejana, nie ma zioleczko, i kurwa jaka cisza na serwie? Nikt nie stoi nie pajacuje w m1 udajac najlepszego zawodnika na swiecie.

Jeszcze raz przypominam ze jesli chcecie oskarzac kogokolwiek to wstawiac screeny, bo od 3 stron na nie czekam i sie doczekac nie moge xD

Opublikowano

Nie! Wstaw ss tutaj.. Pierdolicie obydwoje o jakis argumentach czy dowodach, oczerniacie jakimis bajeczkami. Wez czlowieku sie jebnij w glowe i wypierdalaj pajacowac w domu bo szkodzisz tylko innym ktorzy nic CI nie zrobili, sory poza zabraniem Ci mozliwosci pajacowania. A co do serwera. Byles nikim, i dalej jestes, to ze sobie tam w rankingu byles na 1 miejscu to sobie badz, kazdy jeden potrafi stac w m1 jak Ty i pisac "dasz pkt" taka prawda a teraz wypierdalaj skoro nie masz Ty, ani Twoj dupoliz dowodow na to co piszecie. I niech kurwa ktorys z modow zamknie ten temat bo naprawde to juz jest dziecinada ze 12 latek razem z 13 latkiem oskarzaja jakiegos GM i serwer o cos czego nawet nie potrafia poprzec dowodami. Zalosne

Opublikowano

No tak, zalozyliscie temat, oskarzaliscie pisaliscie o dowodach i screenach i zadnego nie wstawiliscie:D to dowodzi prawdziwosci waszych slow jak i caleg tego tematu:D

Opublikowano

Dizel Ty idz lepiej do szkoy bo cos masz z ta orto ^^ robic bledy jeszcze na forum haha ''poniewasz''  haha :D dobra nie bede sie smial ^^  ale jednak nie moge hahahaha. :D :D :D Hmm to juz zapomniales walke z B.T.F :( :( Jak znajde ss to Ci chetnie dam. P.S Orto masz zajebista haha ! :D

To własnie tak masz zamiar się ze mną bawić ?

30096064772512548394.jpg

Pokaż dowód bo i tak wyśmiewanie się ze mnie nic Ci nie pomoże ;))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...