Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alcatra.pl

Keizon

Alcatra.pl  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ci dwaj GM'i dobrze postąpili ??

• Tak
      5
    • Nie
      14
    • Niewiem
      4
  2. 2. Czy wy wydalibyście 465 zł na item shop na serwerze prywatnym?

• Zdecydowanie tak
      6
    • Napewno nie
      12
    • Jeśli mama by pozwoliła xD
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoje wypowiedzi są bez sensu panie " Keizon" czy jak Ty tam masz . Oskarżasz Snickersa o to , że pisze w ten sposób do Ciebie , bądź też do innych graczy . Masz screenshoty by to udowodnić ? Zapewne nie . Więc skończ pierdzielić głupoty . Poza tym ta dziewczyna gra też w nocy . Tak wtedy kiedy Ty śpisz żeby rano wstać do szkoły . Kostiumami da się handlować . Sprawa jest prosta . Zarobiła na kostiumy w grze i je kupiła od graczy lub też kupiła od graczy kupony sm albo wygrała owe kupony / kostiumy na konkursach OX gdzie kostiumy czy też kupony SM są nagrodami . 

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepsze to to że ten krystiano1 i  muffaso to same przydupasy batona patrząc na to jak go bronią albo to sam Baton we własnej osobie :)

A czytając to jak się spinają to mi sie przypomina sytuacja z forum Alcatra jak [GM]Murzyn spinał dupe chociaż nie był wtajemniczony w sytuacje :D

P.S sorry za dupe ale sie wkurzylem juz xD

Opublikowano

To moze napisze jak Batonik mial Prywatna postac :) hmm nick to chyba byl Alcatrowicz jak dobrze pamietam. Shift pisal ze niby nie ma navi swiadkowie sa ;) To ze Shift napisal ze niby nie mial navi bo chcial ratowac dobre imie batona to nie znaczy ze go nie mial :) przed wojna stojac sobie w m1 Snickers (Alcatrowicz) wyzywal mnie na pvp o dziwo padlem na skilla Skowyt(100k) do dzis mam ss jak (nwm czy to gm ) ale szamanka walnela mi 400k jak chcecie to moge pokazac :)

Panie to to samo było na ch3 m1 chunjo o 6:00 gosciu nick "Evena666" wbija i klepie patrze 1kk z kryta patrze wtf??!! po chwili okazuje broń miecz na 200 lvl w bonach 30 um 40 sr mówie ch** o co chodzi gosciu po chwili sie wylogował więc screena nie zdążyłem zrobić po chwili pisze z [GM]Charlotte mówi że perma dostał -.- a snickers potem że mi bana za to da że "nie winnego gracza oskarżam"

Opublikowano

No nic nie zrobisz :P Św pamięci CSYT2 chociaż chinolem był to można było robić co się chce i to nawet nie było tego że ci wbije jakiś gm i eq sypnie ...

Opublikowano

Jak dla mnie po prostu płaczesz...

Mówisz o kim że kto sobie inwetuje nie wiadomo ile kasy

A Dejan powiedz ile ty miałes strójów, fryzur klasowych i z PZ, Błogosławiensta Zycia... ?

Miałes wszystko nie obchodzi mnie to ile zainwestowałes...

ale jak dla mnie to jest zwykły płacz dziecka który stracil swoje kieszonkowe przez niewyparzony język i brak kultury...

A co do Multikont to jest jakas brednia ;)

Sam osobiscie gadałem z nimi na TS.

Nie wiem po co próbujesz zniszczyc opinie o serwerze....

Zemsta ? za co ?

Za to że nie jesteś nie wychowanym dzieckiem ?

Za to że prubowałes wykorzystać SAM znajomość z Administracja ?

Za to że nie dali ci się wykorzystać ?

Nie musiałeś przy kolegach z gildi Hiyoshi pokazywać jaki ty to jesteś '' Fajny '' i pisać teksty typu

''Snickers robił pałe Shiftowi''

I powiedz gdzie ma być dla ciebie szacunek na tym serwerze, hymm?

Dziwisz się że masz Perma ?

Puknij się w tej pusty łep dziecko i zastanów sie nad tym co robisz.

Pozdrawiam RCxDizeLx.

Opublikowano

Ci którzy na bana nie zasłuzyli bana nie dostali. Zdarzy mi się czasem przeklnać nawet i przy adminach, ale jakos nie dostalem bana od razu. Zawsze 1 idzie upomnienie ,a dopiero później blokada na czat. Dejan a co do Cb to widziałem Twoje popisy w m1 i mówisz ze ktoś jest dupolizem Snickersa a jak widac zapomniałes o tym ze sam nie byłes lepszy w stosunku do Adoba. I nie zgrywaj jakiegos kozaka bo zamiast przyznac sie do błedu i przeprosić Ty na siłe próbujesz udowaodnic jaki z Cb "kozak". A po co? Zeby kogoś pograżyc? Zemścić sie? Czy opinie wszystkim nowym graczom o serwie wyrobic.Jeżeli tak to POWODZENIA, dla mnie jestes zwykłym idiota. Nie pozdrawiam ( MrAmc ).

Opublikowano

Widzę ból dupy największych lizusów GM'a którzy boją się że jeśli zmienią sztab administracji to przegrają wszystko i z top 10 będą gdzieś na szarym końcu :)

Opublikowano

''Widzę ból dupy największych lizusów GM'a którzy boją się że jeśli zmienią sztab administracji to przegrają wszystko i z top 10 będą gdzieś na szarym końcu :)''

Heheh, leze ze śmiechu hehe xD nie moge... hehe heheh

Zmienią sztab administracji i co ? Dostane Bana za to że lubie [GM]Snickersa ? HEHE

Przgram wszystko czyli co ?

Topke ?

Eq?

Stroje z IS itp ?

Naprawdę jesteś tak głupi czy tylko udajesz ?.

RCxDizeLx

PS co ma administracja do Topki ? Postaci na której grasz ?

Opublikowano

Koles nie ustawiaj mi życia nie wypowiadaj się na temat czy ankiete ustawiłem czy dyskusje a widzę największym lizusem to ty jestes skoro tak dupki pucujesz Murzynowi i Snickersowi bo każdy kto na alcatrze gra dłużej niż 50 godzin wie jakim lizusem jesteś ;) i a 50% ludzi na serwerze ma dosyć ciebie i tego jak wykorzystujesz administracje multikontami ;)

O tym powiedz i pochwal się ile masz kont a wtedy się wypowiadaj :)

tak P.S. to dla ciebie może i fajnie jak administracja daje ci eq za frajer a ty grasz se jak by nigdy nic i dla tego polecasz ten serwer.

Pochwal się lepiej ile dostajesz za reklamowanie serwera to wtedy mogę z tobą w dyskusje uderzyć

Opublikowano

Człowieku ogarnij się. Nie wiesz co piszesz i próbujesz popsuć renomę naprawdę dobrego serwera. Nie chcesz? Nie graj! Nikt Cię nie zmusza. Ale nie wypowiadaj się na tematy, na które tak naprawdę nie masz pojęcia bo to jest śmieszne. Nie masz ŻADNYCH dowodów, żeby na serwerze coś było nie tak więc nie udzielaj się więcej w tej sprawie. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Koles nie ustawiaj mi życia nie wypowiadaj się na temat czy ankiete ustawiłem czy dyskusje a widzę największym lizusem to ty jestes skoro tak dupki pucujesz Murzynowi i Snickersowi bo każdy kto na alcatrze gra dłużej niż 50 godzin wie jakim lizusem jesteś ;) i a 50% ludzi na serwerze ma dosyć ciebie i tego jak wykorzystujesz administracje multikontami ;)

tak P.S. to dla ciebie może i fajnie jak administracja daje ci eq za frajer a ty grasz se jak by nigdy nic i dla tego polecasz ten serwer.

Pochwal się lepiej ile dostajesz za reklamowanie serwera to wtedy mogę z tobą w dyskusje uderzyć

Pucowac to jak narazie Ty pucujesz dupe komus kto Tobie zaplacil za zepsucie opini serwera. Od samego poczatku rzucasz falszywe oskarzenia, oczerniasz, rzucasz jakies insynuacje nie poparte zadnymi dowodami. Caly czas sie wypowiadasz a nie wstawiles zadnego screena potwierdzajacego Twoje slowa. Samo to swiadczy temu, ze starasz sie za wszelka cene zaszkodzic serwerowi. Ja tam gralem dluzej niz 50 h i jakos nie widzialem zeby wyzej wymieniony gracz komus lizal dupe wiec Twoja teoria jest do dupy. No tak, multikonta -  1 lvl na sklep, 15 do rekordow  i max 2 postacie na buffy, ahh te multikonta xD

Co do reklamy, kazdy kto gra na tym serwie dluzej niz Ty i Twoj 100 lvl ktorym nic nie osiagnales poza kilkoma bajkami na forach, reklamuje serwer znajomym czy innym. I dostaje eq od administarcji? Czlowieku uposledzony jestes czy jak? 10 osob tlumaczylo CI ze eq moze tworzyc tylko HA, i co? Moze zaraz napiszesz ze Shft eq rozdaje? Kazdemu kto chce zobaczyc jaki kolega zaczynajacy ta dyskusje czytaj Zioleczko ma opinie na serwie u graczy:D

Temat do zamkniecia bo robi sie offtop a koledzy wyzej jedyne co beda robic to sie wyzywac.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj Dejan a może już powiem w prost Vorek ;) ( taki zły serwer a grasz dalej )

Nie wiem czemu sadzisz że ktoś mi dał EQ.... bardzo dziwne masz otchyły człowieku...

Może troszkę wiecej Życia prywatnego niż tylko Monitor i klawiatura..

Widać że ludzie trafia w sedno a Cie to po prostu Boli...

Twój post jest tak głupi jak ty.

Próbujesz teraz mnie obrażać i psuć mi reputacje na Alcatrze...nie wiem co Ci to da...

Osobt które mnie znaja wiedzą że całe EQ zrobiłem Sam...

Udowaniać ci tego nie musze.

Chłopcze jaka Reklama ?

To że POLECAM serwer osobą które muszą te głupoty czytać ?

Ja mam Mulikonta ?

Wymien mi Multikonta !

Mam Szamana, Głowna postac i Shopa.

Jesli ty to uwazasz za multikonta to powodzenia ;)

Kazdy kto gra 50h na serwie wie że siedzę cały czas na jedym koniecie o nicku RCxDizeLx

''i a 50% ludzi na serwerze ma dosyć ciebie i tego jak wykorzystujesz administracje multikontami ;)''

50% ludzi ? Bardzo Ciekawe. Niech moze sie pod tym postem Podpisza swoim nickem skoro maja mnie tak dosc ;)

''tak P.S. to dla ciebie może i fajnie jak administracja daje ci eq za frajer a ty grasz se jak by nigdy nic i dla tego polecasz ten serwer.

Pochwal się lepiej ile dostajesz za reklamowanie serwera to wtedy mogę z tobą w dyskusje uderzyć''

Próbujesz teraz tylko zwalic winne na kogos innego bo nie masz mocnego Argumentu do swoich oskarzen.

Powiadasz że jestem lizusem Vorek ? (Dejan)

Opowiedz może jak teraz układasz sobie Relacje z Team ?:P

Opublikowano

Zaraz napiszą że ja to Evena DarkArrow czy ktoś tam jeszcze :) a tak poreszte to ja nie pisze tutaj na zlecenie tylko opisuję sytuacje która mnie spotkała :) i 12 lat kolego to ty masz skoro nie umiesz postawić argumentu logicznego tylko bronisz się administracją bądź jakimiś graczami co mają dobry kontakt z administracją a wszystko po to by utrzymać się w top 10 :)

Upieraj się dalej przy swoim panie RCxBenzyna a daleko nie zajdziesz kiedyś skończy się faworyzacja administracji i topki eq darmowe się skończą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...