Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alcatra.pl

Keizon

Alcatra.pl  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ci dwaj GM'i dobrze postąpili ??

• Tak
      5
    • Nie
      14
    • Niewiem
      4
  2. 2. Czy wy wydalibyście 465 zł na item shop na serwerze prywatnym?

• Zdecydowanie tak
      6
    • Napewno nie
      12
    • Jeśli mama by pozwoliła xD
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Piszę jako gracz serwera alcatra.pl mianowicie gry tam nie polecam są ludzie z którymi można grać ale 2ch gmów jest do bani mianowicie [GM]Snickers i [GM]Murzyn.

Poprostu wynikły dwie sytuacje mianowicie opiszę je poniżej

1.Dzisiaj Gosciu pochwalił się że dostał od administracji broń z niemożliwymi tam bonami 30 um 40 śr.

Wysłałem tą wiadomość do Wyżej wymienionego Murzyna i gosciu nic sobie z tego nie zrobił poprostu powiedział że w broni takie bony możliwe są.

No to spoko postanowiłem się popytać ludzi z max lvlami by rozwiać wątpliwości i jakoś nie ma prawa by tam takie bony były.

Teraz druga sprawa

2.Od Evena666(goscia który chwalił się że miał broń od administracji) powiedział że wyżej wymieniony gracz [GM]Snickers jest w związku od tygodnia z pewną szamanką z serwera.

Odraz mnie to zaskoczyło ponieważ przez tydzien ze 120 dobiła do 183 miała wszystkie pary kostiumów wszystkie fryzury pd i pety a wiem że nie możliwe jest wbicie takiego lvla bo znajomego mam co dłużej gra od niej i dopiero 150 wbił a codzien praktycznie po 4 5 godzin expi a ona z 2 3 godziny max...

Postanowiłem postawić post na forum odraz ludzie z top 10 zaczęli się dopisywać z swoimi rozmyśleniami bo to samo zauważyłem kiedy napisałem do Snickersa i poprosiłem o logi on zastraszał mnie uciszeniem i banem po czym dał mi bana i nie mogę się zalogować od tej pory na serwer ...

Nie polecam wam tego serwera byście nie musieli się męczyć tam by wbić lvl i powalczyć se skoro i tak "dziewczyna" i "jej przyjaciele" będą mieli perfy i nie pogracie se długo :)

P.S. stawiam ankiete na ten temat proszę o rozważne rozpatrzenie postu :)

Pozdrawiam team MPC :P

Nadmieniając sądzicie że jest możliwe wydać 465 zł na item shop czy nie ? :D

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na alcatrze? :D w tych tych dodawanych ? :P

Tak P.S. ten snickers musi byc winien czegos bo nawet czat mi zablokował :D

Opublikowano

Ja nie gram od kiedy batonik mi dal bana za: wypi*rdalaj smieciu od tego metka , bo gosc poszedl z ss do niego . serwer git , ale gm snickers -.- brak slow .

Opublikowano

Nie wiem na jakim serwerze wy graliście ale napewno nie na Alcatrze.

Dla mnie ten serwer jest bardzo przyjemny ludzie są spoko i do GM też nic nie mam.

Wręcz przeciwnie.

Grałem na dużej ilości serwerów i rzadko kiedy spotykałem się z takim zainetesowaniem Administracji.

Eventy.exp na weekend,zuo,ox.

Praktycznie cały czas siedzi jakiś Gm i zawsze odpowie na pytanie.

A ze dają bany ?. To chyba normalne jeśli ktoś jest wulgarny i nie umię zrozumieć słowo ,,przestań" no to już jest jego problem.

Ludzie szacunku trochę.

Nikt bez powodu bana nie dostaje.

A co do tych poziomów to chłopie weź sie ogarnij nie trzeba stać w m1 tylko expić.

Ja sam wbiłem na tym serwerze w 3 tygodnie max lv.

Więc nie sugeruj że Gm komuś daje itemki lub lv nabija.

A do was drodzy gracze nie słuchajcie opinii jednego gracza tylko spawdzcie sami.

Na pewno nie pożałujecie.

Pozdrawiam

Opublikowano

To co Wy mówicie o Gm-ach to gówno prawda. Zaden Gm nic nikomu nie daje, a jezeli uwazacie ze owa szamanka wyexpiła dzięki Gm-om to looknijcie na rankingi ile dziewczyna h ma spedzonych w grze. Opowiadacie głupoty niszczac komus reputacje na ktora dłuuugo trzeba pracowac. Dla Was dobre imie nic nie znaczy i myslicie ze jak kogos zgnoicie to bedziecie "fajni". Powiem tylko tyle ze jestescie śmieszni wypisując takie bzdury. A jezeli macie jakies watpliwisci to jakoś zadden nie napisz w PW i nie załatwi swoich spraw w tzw "4 oczy". Łatwiej Wam sie spinac przez neta. Gz. Pozdrówki. nara. 

Opublikowano

Witajcie,

jestem graczem Alcatry.pl nick w grze mam RCxDizeLx

Smieszą mnie tacy ludzie jak ten który opisał daną sytuację...

Nie wypowiadam sie na temat '' hisorii z brona od GM '' bo te tematy są tylko wymyślane nie wiadomo po co.

Jesli chodzi o tą '' przyjaciółkę '' GM.... Po pierwsze owa kobieta nie ma all strójów po drugie peta za 50sm mozna kupic za Yang, po trzecie co sie czepiasz LV ?... Ja też mam duzo itemów z IS to oznacza że jestm w zwiazku z GM ? o.O..

Ja mam 220lv cos tam pisałeś że ona w tydzien wbiła 183... ja w dzien wbiłem od 150 do 180... I co teraz ?

Jesli ktoś lubi expic spędzi kilka godzin nad gra to osiągnie wszystko a nie tak jak ty szczylu gdzie po prostu zazdrosc Cie żera.. i sam nic nie potrafisz osiągnąc.

Cytat:

''odraz ludzie z top 10 zaczęli się dopisywać z swoimi rozmyśleniami bo to samo zauważyłem kiedy napisałem do Snickersa i poprosiłem o logi on zastraszał mnie uciszeniem i banem po czym dał mi bana i nie mogę się zalogować od tej pory na serwer ...''

Tak ? ja nie widzalem żeby kto kolwiek się pod tym podisywał...

Po drugie wiem jak takie rozmowy wygladaja.... zaczynacie ostro i póxniej są płacze że bana dostaliscie...

Przynajmiej teraz jest miej bachorów które nauczyły sie przeklinać i szpanują tym na PW lub na ogólnym.

'' Tyle ile otrzymam szacunku od Ciebie tyle go dostaniesz odemnie ''

POLECAM SERWER JEST ZAJEFAJNY xD

Opublikowano

"1.Dzisiaj Gosciu pochwalił się że dostał od administracji broń z niemożliwymi tam bonami 30 um 40 śr."

Chciałbym zobaczyć screena kolego z ową bronią.

"poprostu powiedział że w broni takie bony możliwe są."

gram na tym serwerze od początku, i jakoś dziwne ale nie ma takich bonów, a widziałem już każdy rodzaj eq.

Odraz mnie to zaskoczyło ponieważ przez tydzien ze 120 dobiła do 183 miała wszystkie pary kostiumów wszystkie fryzury pd i pety a wiem że nie możliwe jest wbicie takiego lvla bo znajomego mam co dłużej gra od niej i dopiero 150 wbił a codzien praktycznie po 4 5 godzin expi a ona z 2 3 godziny max...

To oznacza że Twój kolega nie umie grać, bo tutaj w 2 tygodnie wbijesz 200 a z tego co mi wiadomo, to ja widuje tą dziewczyne expiąca 12 a nie 2 h dziennie. Po drugie, nie ma ona połowy kostiumów, połowy masek i ma jednego peta, a drugiego do pvp. Ja wbiłem w 4 tygodnie postać na 220 lvl, drugą na 189 i trzecią robie już na 145.(Pozdrawiam kolege i jego umiejętności expienia)

Postanowiłem postawić post na forum odraz ludzie z top 10 zaczęli się dopisywać z swoimi rozmyśleniami bo to samo zauważyłem kiedy napisałem do Snickersa i poprosiłem o logi on zastraszał mnie uciszeniem i banem po czym dał mi bana i nie mogę się zalogować od tej pory na serwer ...

ja jestem w top10 i nie przypominam sobie by mój brat z top 10, i dwoje znajomych z Tobą rozmawiali czy wypowiadali się w Twoim temacie na forum. Poza tym co do uciszania, wszyscy gracze widzieli co wypisywałeś na wołąju, ja widziałem screeny jak spamowałes i wyzywałeś tą dziewczyne od dziw... Więc wg mnie pewnie dostałeś bana na jakieś 2 tygodnie:).

Nie polecam wam tego serwera byście nie musieli się męczyć tam by wbić lvl i powalczyć se skoro i tak "dziewczyna" i "jej przyjaciele" będą mieli perfy i nie pogracie se długo

Dowody screeny screeny dowody. Oskarzenie prosze wstac! Czy macie jakieś dowody wskazujące na wine oskarzonego? smiech na sali puste krzesła. I na co komu logi jak Ty własnej teori nie umiesz potwierdzić dowodami.

Nadmieniając sądzicie że jest możliwe wydać 465 zł na item shop czy nie ?

Ja wydałem 892 zł. Zabronisz? A to że Tobie mama nie pozwala no to już dziecko nie nasz problem.

Pragnę nadmienić że ten gość narobił już namieszania na innym serwie, po drugie obrażał wyzywał i poniżał ludzi bez jakichkolwiek powodów czy dowodów.

Nie wiem co chce ośiągnąc ale Alcatra ma jedną z lepszych Administracji z prywatnych serwerów. A odnośnie [GM]Snickers - ten gość jest wszędzie i zawsze.Nie zdażyła się osoba która napisała PW i nie dostała odpowiedzi na problem.  Pozdrawiam bajkopisarza i jego teorie wielkiego... przekrętu xD

Opublikowano

A co do perf eq: Istnieje tak zwany bonus switcher ( skrót F6 ) i kazdy ma go dostępnego i kazdy moze zrobic perf eq ( to kwestia czasu ze raz wejdzie szybciej innym razem wolniej)

Opublikowano

Ja nie gram od kiedy batonik mi dal bana za: wypi*rdalaj smieciu od tego metka , bo gosc poszedl z ss do niego . serwer git , ale gm snickers -.- brak slow .

Jaja sobie robisz? GM nie ma uprawnień do banowania postaci... Takie opowiadania między bajki.

Opublikowano

Witam serdecznie. Może wypowiem się trochę na temat tego serwera bo widzę, że zakładający temat grał chyba gdzieś indziej a nie na Alcatrze. Jest to jedyny jak do tej pory serwer, który potrafił mnie utrzymać przy sobie. Przede wszystkim chodzi o ludzi, atmosfera jest niesamowita. Tak naprawdę nie ma tutaj podziałów na królestwa ponieważ i tak wszyscy spotykają się w jednym miejscu. GM jest zawsze kiedy jest potrzebny, każdy uzyska odpowiedź na swoje pytanie i w żadnym wypadku nie zauważyłam żeby faworyzował kogokolwiek. Dziewczyna o której piszesz, ma na swoim koncie przegrane prawie 150 godzin. Uważasz, że to mało żeby wbić taki poziom?

Może poprę swoje słowa dowodami, bo widzę że Ty nie masz żadnych. Proszę bardzo:

post-1165411-0-74499200-1400134428.png

Ta gra ma być zabawą, a jak już wspominałam zabawa jest tutaj przednia. Serdecznie zapraszam na Alcatrę, długo nie zapomnicie o tym serwerze.

Opublikowano

Witam :)

Piszę jako gracz serwera alcatra.pl mianowicie gry tam nie polecam są ludzie z którymi można grać ale 2ch gmów jest do bani mianowicie [GM]Snickers i [GM]Murzyn.

Poprostu wynikły dwie sytuacje mianowicie opiszę je poniżej

1.Dzisiaj Gosciu pochwalił się że dostał od administracji broń z niemożliwymi tam bonami 30 um 40 śr.

Wysłałem tą wiadomość do Wyżej wymienionego Murzyna i gosciu nic sobie z tego nie zrobił poprostu powiedział że w broni takie bony możliwe są.

No to spoko postanowiłem się popytać ludzi z max lvlami by rozwiać wątpliwości i jakoś nie ma prawa by tam takie bony były.

Teraz druga sprawa

2.Od Evena666(goscia który chwalił się że miał broń od administracji) powiedział że wyżej wymieniony gracz [GM]Snickers jest w związku od tygodnia z pewną szamanką z serwera.

Nie polecam wam tego serwera byście nie musieli się męczyć tam by wbić lvl i powalczyć se skoro i tak "dziewczyna" i "jej przyjaciele" będą mieli perfy i nie pogracie se długo :)

P.S. stawiam ankiete na ten temat proszę o rozważne rozpatrzenie postu :)

Pozdrawiam team MPC :P

Nadmieniając sądzicie że jest możliwe wydać 465 zł na item shop czy nie ? :D

Witam

1. Sprawa była już poruszana na naszym forum, kompletne brednie.

2. Żadna postać nie jest faworyzowana. Dowody zakupu? Osobom trzecim takich rzeczy nie udostępniamy. Bana z pewnością dostałeś za pokazanie swojej kultury na serwerze.

3. 465 zł ? Przedmioty które posiada ta osoba to wydatek rzędu 25-50zł

logo.png

Opublikowano

Okey skoro piszecie że serwer jest taki ''zajebisty'' to zobaczcie sobie na Ranking 220lv w 2h :O czy to mozliwe:O (Napiszecie ze to gm zrobil sobie prywatna postac) okey. Jak juz GM chce sobie zrobic postac to niech zapierdziela z expem a nie wpisze sobie komenda i ma spokoj.. A i jeszcze sa postacie ktorych nie ma w rankingu a sa to  tez pewnie postacie GM'ow... Serwer JEDEN Z LEPSZYCH bardzo fajnie zrobiony ale z Administracji polecam Shifta Adoba Lou reszte powinni wywalic ^^

A nie sądzisz że postacie testowe też mogą posiadać? Nie tylko gracze mogą zgłaszać błędy. A to że taki gm polata sobie 2 tygodnie na 220 i pobawi się z graczami to chyba dobrze co? Kied międzyczasie wyłapie bugi..

Opublikowano

Wszystkie bugi ktore sa na serwie prawdopodobie Administracja zna  :) A raczej na 220lv nie ma zadnego buga ;) i Tak jak pisalem jesli chce sie pobawic to nie idzie expic i niech wbije 220 tak jaki inni gracze EXPIAC ! :P

Skąd możesz wiedzieć czy na 220 lvl nie ma buga skoro nie masz takiego lvl? Zaczynasz robić już niepotrzebny spam i zamęt. Poza tym każdy gracz wie o postaciach testowych GM, która jest czyja. A to że administracja zna bugi nie oznacza że nie może nic testować. Może testują coś do nowego update? Człowieku Ty pewnie wbiłeś z 130 lvl i stoisz w m1 szukając zaczepki żeby tylko mieć wymówkę do tego że Cię biją i obijają. Więc skończ pier... co administracja może testować czy robić a czego nie bo nie Ty jesteś właścicielem.

Opublikowano

Będą testować ile chcą i jak chcą i nic Ci do tego. Dejan tak? Gracz który dostał kilka banów za wyzwiska, obrażanie administracji, korzystanie z bugów, już nie wspomne o 20 tysiacach 1 lvl kont żeby powyzywać ludzi. Jeśli ktoś będzie chciał to zapraszam do gry i wypytać o Dejana. To zobaczycie że jego wypociny tutaj są po prostu buldupowe:) Jak nie masz nic więcej do dodania to papa bo tylko robisz syf gdzie jest czysto.

Opublikowano

RCxDizeLx

Witajcie, jesli to ty Dejan to na prawde mi ciebie szkoda....

Mówisz że jest tu sporo lizusów [GM]Snickersa.... mam ci przypomniec 3 tygodnie twoja sytuacje i relacje z owym [GM] ?

Po prostu jestes fałszywa osoba która szuka tylko zaczepki, a te postacie co robiłes to obrażałes Administracje..

Pisałem z Shiftem [ Administratoem Gry ] sprawdził [GM]Snickersa i nie wykrył eq navi na jego Prywatnej postaci.

PS dlaczego grasz jeszcze na Alcatrze.pl skoro tak cie skrzywdzili ?.

Opublikowano

Witam . Jestem graczem alcatra , kryję się w grze pod nickiem Armatum . Aktualnie jestem top 4 pod względem rankingu . Drogi użytkowniku , który tak oskarżasz Administrację serwera jak i graczy , którzy dochodzą do wszystkiego o WŁASNYCH SIŁACH . Pierwsza sprawa . Jak napisał Muffaso , nie możliwe jest by w grze znajdował się taki ekwipunek jaki rzekomo widziałeś . GM/GA jak i Technik nie mają praw tworzenia ekwipunku jak i banowania z tego co mi wiadomo . Z tego co wiem te prawa posiada tylko i wyłącznie [HA]Shift - właściciel serwera . Więc proszę Cię przestań pieprzyć głupoty i zajmij się czymś pożytecznym jeśli tylko potrafisz . 

Opublikowano

poprostu piszę to co widzę a to że ta "dziewczyna" batona w 2 tygodnie z 82 do 183 by się tak szybko wyexpiła to nie wiem czy albo grała od rana do wieczora albo jak tak szybko zaleciała ale nie możliwe by na 4 postacie ogarnęła 4 kostiumy azraela i wszystkie damskie kostiumy na szamance ;) a nie wierze by był ktoś tak dobry w grze i jak ona się tłumaczyła dał jej 890 SM za frajer ;)

A co do waszych wypowiedzi że alcatra to taki zajebisty serwer no nie powiem serwer spoko ale te osoby które grały na virtualmt2 zanim update'owali go mogli zauważyć jaka administracja tam była (serwer w latach 2011/12) i nie powiecie mi że tutaj podobni nie są :P

Baton za frajer ci bana da buga zgłosisz do niego on oleje to i jeszcze napisze "Weź mi koleś nie spamuj bo ci czat zablokuje i se pogadasz" co do wyjaśnienia tej sprawy poniżej jak chciałem mu przedstawić swoje wątpliwości to po napisaniu do niego na pv odrazu wywaliło mnie z gry 10 min później zobaczyłem iż konto zostało zablokowane :)

Opublikowano

poprostu piszę to co widzę a to że ta "dziewczyna" batona w 2 tygodnie z 82 do 183 by się tak szybko wyexpiła to nie wiem czy albo grała od rana do wieczora albo jak tak szybko zaleciała ale nie możliwe by na 4 postacie ogarnęła 4 kostiumy azraela i wszystkie damskie kostiumy na szamance ;) a nie wierze by był ktoś tak dobry w grze i jak ona się tłumaczyła dał jej 890 SM za frajer ;)

A co do waszych wypowiedzi że alcatra to taki zajebisty serwer no nie powiem serwer spoko ale te osoby które grały na virtualmt2 zanim update'owali go mogli zauważyć jaka administracja tam była (serwer w latach 2011/12) i nie powiecie mi że tutaj podobni nie są :P

Baton za frajer ci bana da buga zgłosisz do niego on oleje to i jeszcze napisze "Weź mi koleś nie spamuj bo ci czat zablokuje i se pogadasz" co do wyjaśnienia tej sprawy poniżej jak chciałem mu przedstawić swoje wątpliwości to po napisaniu do niego na pv odrazu wywaliło mnie z gry 10 min później zobaczyłem iż konto zostało zablokowane :)

Mówisz 4 postacie i all kostiumy? Dziwne bo ma postać na sklep i główną plus ninja która prawie nie gra, a co do kostiumów ale nie wiem czy wiesz ale da się nimi handlować.

Co do expa, tłumaczyłem to wcześniej a jeśli nie umiesz czytać nie wiń za to innych. Tu w 2 tygodnie wbijesz 200 lvl, a zobacz w rankingu ile ma przegranych godzin!! Człowieku popatrz się, sprawdź coś a potem oskarzaj. A nawet jesli ktos dal jej te SM, to czy potrzebujesz masc na bol dupy? Bo dali jej nie Tobie. Co do Batona, wstaw screena gdzie ten GM Ci tak napisal. Zglaszam poraz kolejny Twoje posty bo bez zadnego dowodu szkalujesz dobre imie GMa i serwera.

A i chciałbym przypomnieć że GM nie ma uprawnień do banowania graczy ale jesteś tak tępy że znów o tym zapominasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...