Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd pobrać w miarę najnowszego minecrafta?

ShrooMeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, już tyle stron przeszukałem i nigdzie nie mogę znaleźć minecrafta w miarę aktualnego.
Poszukuję również takiego ,żeby grać na jakimś serwerze wraz z kumplem lecz nie wiemy własnie skąd nabyć takiego minecraft cracked non premium gdzie można robić update-y lecz nie koniecznie.
Podajcie ktoś jakąs strone lub coś ,gdzie można to pobrać bo kompletnie nie wiem gdzie szukać.
+Gdzie mogę znaleźć spis jakichś serwerów na nonpremium ?
Konkretnie chodzi mi o około max 100 slotów, survival, miła atmosfera , ogarnięta administracja.

Dodam ,że mam niestety Okna XP więc ten SpeedLauncher który z mpc ktoś ma nie działa eh..

Opublikowano

Polecam Minecraft by Zyczu, można ustawić skina widocznego dla innych którzy też korzystają z tego clienta. Wiele wbudowanych modów które możemy dodać do naszej paczki modów.

Opublikowano

Aż trudno wydać te 85zł? ;P

A wracając do tematu to polecam Mineshaftera. Kiedyś gdy nie miałem premium to używałem i bardzo polecam. (Coś tam słyszałem, że ten minecraft by zyczu podkrada konta na minecraft.net)

Opublikowano

Mpc forum nie popiera piractwa ;)

Opublikowano

Dzięki za info ale minecraft by zyczu jest zawirusowany z tego co pokazuje mi Avira, + cały czas wyskakują śmieci jakieś z tego launchera między innymi jakiś CryptLogger ale już znalazłem odpowiedni dobry launcher.

KN Launcher

Opublikowano

Keyloggery, skrypty...

Ludzie czego wy chcecie od pirackiego oprogramowania? Albo kupujesz cos (ze strony producenta i Ty oraz Twoj komputer jest bezpieczny), albo piracisz i sciagasz razem z tym syfem wirusy i inne gowna.

Osobiscie polecam launcher z Minecraft.net

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...