Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fibernus

humannus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Humannus Metro srednio wypaliil;( mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej;]

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Nie lubię, bardzo nie lubię Hostingu fiberhost, lecz jeżeli robi to @humannus, to projekt będzie porządny, zobaczymy jak porządny.

Prezentacja czysta, przejrzysta. 

Jak oficjalny z hostingu, to dobra strefa techniczna.

Może wypali.

Opublikowano

Moim zdaniem nawet 300 slotów to jest za dużo w tak krótkim czasie po starcie. Szkoda tyle pustego miejsca utrzymywać.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

START SERWERA 16 MAJA 2014

GODZINA 18:00

Moim zdaniem nawet 300 slotów to jest za dużo w tak krótkim czasie po starcie. Szkoda tyle pustego miejsca utrzymywać.

Zobaczymy, zostaniemy przy 300.

Opublikowano

No, to tak:

Na pewno, serwer ode mnie ma bardzo wielki plus, ponieważ wymyśliliście noś nowego, coś co budzi bardzo duże zainteresowanie..

Projekt fibernus, oceniam bardzo dobrze, jest on tworzony z bardzo dużym zaangażowaniem, mam nadzieje że nie zabraknie autorskich wtyczek, serwer powinien duży wytrzymać pod względem technicznym, w końcu jest prowadzony przez administracje fibera ;)

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Hum jako hejter i Twój wielki przeciwnik mam takie pytanie. Co w tym takiego nowego? Miasta tworzyć może każdy, tu jedynie słowo "cuboid" zostało zastąpione słowem "miasto" i chyba tyle. Większej różnicy nie widzę. Na cuboidzie też mogę postawić miasto, rozbudować je i jak zbiorę więcej osób to powiększyć teren.  

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Hum jako hejter i Twój wielki przeciwnik mam takie pytanie. Co w tym takiego nowego? Miasta tworzyć może każdy, tu jedynie słowo "cuboid" zostało zastąpione słowem "miasto" i chyba tyle. Większej różnicy nie widzę. Na cuboidzie też mogę postawić miasto, rozbudować je i jak zbiorę więcej osób to powiększyć teren.  

^^

Więc tak: 

Miasto dostaje się za specjalne itemy, które zbiera gracz. Wtedy dostaje cuboida, gracz może formalnie dodawać, wyrzucać i zarządzać graczami. Wszystko to jest zautomatyzowane i wprowadza większy klimat do gry. Więc miasto nie równa się cuboidowi, cuboid to część tego miasta, który powiększa się wraz ze zwiększaniem poziomu miasta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...