Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W ogóle. serwer gdzie w isie jest boj/militar stoi albo tydzień i pada albo stoi rok ale bez graczy. na żadnym lepszym hardzie nie widziałem w isie boja. psuje to tylko rozgrywkę. jeszcze jakby ten certyfikat był jakoś ograniczony. np. "Można go użyć dopiero od XX lvl'a" już widzę grę na początku. IS> zwykły gracz.

E*alion/As*arial/VI*a.eu/Av*nor stoją juz troche i na kazdym jest boj i miltar w is, wiec nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

W ogóle. serwer gdzie w isie jest boj/militar stoi albo tydzień i pada albo stoi rok ale bez graczy. na żadnym lepszym hardzie nie widziałem w isie boja. psuje to tylko rozgrywkę. jeszcze jakby ten certyfikat był jakoś ograniczony. np. "Można go użyć dopiero od XX lvl'a" już widzę grę na początku. IS> zwykły gracz.

Na start masz wierzchowca na 3h, w te 3h spokojnie wydropisz tyle medali by mieć bojowca, a jak nie masz czasu żeby na minutę wejść i dać medal to nie mój problem.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Czyli kolejny taki sam serwer, tylko dobrze rozreklamowany na potrzeby szybkiego dopływu gotówki, który postoi maksymalnie miesiąc czasu, znając Was.

Nie polecam.

P.S

Tak, czekam na hejt.

"Znając was" miałem 2 serwery (jeden bardzo dawno temu - castia) i jeden który stoi już 7 miesięcy - invoria, więc o co chodzi?

Poza tym jak bym chciał kase to bym dał do is małze, ogony + itd jak niektóre hardy. A is nie ma ani jednego ulepszacza i nie będzie. + na start masz wierzchowca a bojowca można zrobić nawet w pierwszy dzień gry.

I mój post to nie hejt, bo jakoś nie bawią mnie hejty.

sygna1.png

Opublikowano

wbije na pewno :D o której start? i jest już klient ?

Start dzisiaj o 18:00. Tak, klient już jest do pobrania na stronie głównej, nie zapomnij zaktualizować patcher'em przed startem serwera. 

Opublikowano

E*alion/As*arial/VI*a.eu/Av*nor stoją juz troche i na kazdym jest boj i miltar w is, wiec nie wiem o co ci chodzi.

Napisałem "Na żadnym lepszym hardzie" a ty mi podajesz asca*iala gdzie medale dropią z co drugiej małpy. :x

serwer wydaję się być fajny ale ten certyfikat mnie odstrasza. zobaczymy jak to będzie :>

Opublikowano

Mam pytanie na ktorym lvlu najlepiej isc dropic medale, i czy jest sens dropienia bez rekawiczki, dobrze leca? testowal ktos? i jeszcze pytanko jak mam clienta z bety to musze jakis nowy pobierac czy wystarczy zpatchować ?

@DnaloPub podalem ci tylko asc*riala?

Opublikowano

Mam pytanie na ktorym lvlu najlepiej isc dropic medale, i czy jest sens dropienia bez rekawiczki, dobrze leca? testowal ktos? i jeszcze pytanko jak mam clienta z bety to musze jakis nowy pobierac czy wystarczy zpatchować ?

@DnaloPub podalem ci tylko asc*riala?

Patchowac wystarczy

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czyli kolejny taki sam serwer, tylko dobrze rozreklamowany na potrzeby szybkiego dopływu gotówki, który postoi maksymalnie miesiąc czasu, znając Was.

Nie polecam.

P.S

Tak, czekam na hejt.

Żebyś jeszcze ich znał, wróżbito.

Opublikowano

"Znając was" miałem 2 serwery (jeden bardzo dawno temu - castia) i jeden który stoi już 7 miesięcy - invoria, więc o co chodzi?

Poza tym jak bym chciał kase to bym dał do is małze, ogony + itd jak niektóre hardy. A is nie ma ani jednego ulepszacza i nie będzie. + na start masz wierzchowca a bojowca można zrobić nawet w pierwszy dzień gry.

I mój post to nie hejt, bo jakoś nie bawią mnie hejty.

Quarel mam małe pytanie - wiadomo, na start ciężko będzie z rękawiczką, ale czy do tego 18lvl zarobię jakoś 1.5kk na pierścionek anty-expa i dam radę bez rękawiczki wydropić medale przynajmniej na bojowca w jakimś niedługim czasie?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Quarel mam małe pytanie - wiadomo, na start ciężko będzie z rękawiczką, ale czy do tego 18lvl zarobię jakoś 1.5kk na pierścionek expa i dam radę bez rękawiczki wydropić medale przynajmniej na bojowca w jakimś niedługim czasie?

dasz rade (yang robiąc questy), a rękawice można zdobyć z skrzyn co leci z mobów (można sciągać, nie da się nią handlować i jest na 30 minut)

sygna1.png

Opublikowano

W ciągu 30 min ile na oko +- dropnę medali ? ze 3 polecą? ;p

Oczywiście w łatwym lochu.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

w 20 minut jak testowałem za 1 razem były 2, za drugim razem 3, od szczęścia zalezy.

sygna1.png

Opublikowano

Na oko to chłop w szpitalu zmarł  xD. Wejdziesz do gry to zobaczysz sam, po co teraz chcesz to wiedzieć? :)

Opublikowano

Jeszcze takie pytanko. Mam zamiar wysłać sms za 50zł na IS. Czy za tyle starczy mi na podstawowe rzeczy takie jak lizak pet etc do expa ? 

Gdzie można wejść na dungeony typu wioska dzikusów?

Opublikowano

w 20 minut jak testowałem za 1 razem były 2, za drugim razem 3, od szczęścia zalezy.

No to dobrze :) Wystarczy aby móc ciągle oddawać medale ;p 

Myślę, że tak jak to niektórzy wyżej pisali, Astilia będzie jednym z najlepszych serwerów 2014 :)

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

zapomniałeś o Balmorze ma 2 lata czy ile a ma wis boja i militara ;)

Opublikowano

Nawet na starej Tiverii był boj w IS, nie ma co płakać wiadomo jakoś trzeba serwer utrzymać.

Będzie jakiś bonusik na start?

Opublikowano

Nawet na starej Tiverii był boj w IS, nie ma co płakać wiadomo jakoś trzeba serwer utrzymać.

No wiesz takich ludzi nie przegadasz, a jakby dostał SM za FREE pierwsze co by zrobił to kupił Bojowego / Militara w IS i cieszył się jak dziecko.

Opublikowano

Koleś tiveria nadal stai więc nie był boj w is tylko jest nadal ;)

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Gralem na balantii i byl moim naj hardem.

Zagram i tu gorąco polecam i zapraszam na serwer. 

~ Kazdar.

Kazduś.... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...