Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz racje lecz to troszke inaczej wyglada

gracz bez IS wezmie 2/4grupki

Gracz z Is bedzie bil metka 35lv + bedzie bral spota

napewno znajdzie sie z 30-40osob co odrazu zrobi przelew po 100zl

wtedy oni beda miec najlepszy zarobek...

reszta bd sb mogla tylko wyobrazil jak bije wrozki bo oni je pewnie odluruja...

A co Ty chcesz mieć za darmo to samo, co gracz który wyda 100 do 500zł ? Zmień myślenie koleś... :D

Poza tym, to wszystko w IS nie daje aż ak ogromnej przewagi, gdy zrobisz sobie bojowca sam w ciągu pierwszego dnia gry ;)

Powinieneś się tylko cieszyć, że są tacy bogaci gracze jak np. ja, których stać na to aby utrzymać serwer po to, abyś Ty mógł grać zadarmo. Powinieneś być wdzięczny.

@edit

Przy odrobninie umiejętnośći i sporego zaangażowania swojego czasu, możesz spokojnie rywalizować z ludźmi z IS. Tym bardziej, że wszystko można kupić w grze. Wystarczy chcieć :)

Dodam jeszcze, że przecieć ludzie wydający dużo na IS, zazwyczaj mają mało czasu na grę, bo pracują itd, więc Ty, za pewne uczeń, masz kilka razy więcej wolnego czasu...

Hmm to może ja mam protestować teraz, że nikt nie może grać więcej niż 6h dziennie? Bo ja więcej nie mogę? Bez sensu...

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co Ty chcesz mieć za darmo to samo, co gracz który wyda 100 do 500zł ? Zmień myślenie koleś... :D

Poza tym, to wszystko w IS nie daje aż ak ogromnej przewagi, gdy zrobisz sobie bojowca sam w ciągu pierwszego dnia gry ;)

Powinieneś się tylko cieszyć, że są tacy bogaci gracze jak np. ja, których stać na to aby utrzymać serwer po to, abyś Ty mógł grać za darmo. Powinieneś być wdzięczny.

Bogaci gracze ahahahahahahhahahahhahahhaahhhahhahaha, bo co zajeba*es mamie telefon i bedziesz na piksele wydawal? xD XD no napewno mama ci bedzie wdzieczna. xD

@top: Dodacie czcionke taka jak na pl?

Opublikowano

Co to was obchodzi ile ktoś na is wydaje i skąd ma na to pieniądze. To nie jest wasza sprawa. 

Opublikowano

Co to was obchodzi ile ktoś na is wydaje i skąd ma na to pieniądze. To nie jest wasza sprawa. 

Moze i nie moja, ale co to za tekst 'powinienes byc mi wdzieczny, bo jestem bogatym graczem?  xD XD xD XD

@top: Ile kosztuje ppk w is? skad wydropie fmsa?

Opublikowano

Polecam serwer gp na początek zrobię a potem zobaczymy .

post-1016012-0-41983500-1399625833.gif

zxc

Opublikowano

Jeszcze raz pytam się o drop marmurów bo wcześniej nikt nie raczył odpowiedzieć ...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

dokladnie nie wiecie o co mi chodzi .

nie mowie o tym ze to zlie jak ktos wyda na IS ale co zniego dostanie.

Jezu nie placz.. na kazdym serverze masz is .. i kazdy uzywajacy is ma ulatwienie, wiec w czym problem widzisz?

@top: Dodacie taka czcionke jak na pl? Kiedy pierwszy event? Skad wydropie dlugi miecz?

Opublikowano

Bogaci gracze ahahahahahahhahahahhahahhaahhhahhahaha, bo co zajeba*es mamie telefon i bedziesz na piksele wydawal? xD xD no napewno mama ci bedzie wdzieczna. xD

@top: Dodacie czcionke taka jak na pl?

Możesz sobie zmienić czcionke w cliencie.

Jeszcze raz pytam się o drop marmurów bo wcześniej nikt nie raczył odpowiedzieć ...

dropią z troche zwiekszoną szansa + można wymieniać kd na nie.

sygna1.png

Opublikowano

Jezu nie placz.. na kazdym serverze masz is .. i kazdy uzywajacy is ma ulatwienie, wiec w czym problem widzisz?

@top: Dodacie taka czcionke jak na pl? Kiedy pierwszy event? Skad wydropie dlugi miecz?

nadal nie rozumiesz  i mozesz zastopowac ten twoj spam .. 

z dropem i  eventami .

56096062140461666809.png

Opublikowano

Ale to nie jest taka sama czcionka taka jak na pl.

Opublikowano

nadal nie rozumiesz  i mozesz zastopowac ten twoj spam .. 

z dropem i  eventami .

Co zrobisz ? Nic nie zrobisz 

A ty leinad też przystopuj z pisaniem ile to ty nie wydałeś na ItemShop'a wystarczy, że ty wiesz ile, nas to nie obchodzi // ~~ Dla mnie jest to nubskie 

- A ty Nukey jesteś naprawdę ograniczony gdzie wydropię długi miecz ? Fuck logic na początek dostajesz 

# Quarel UB TS3 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Co zrobisz ? Nic nie zrobisz 

A ty leinad też przystopuj z pisaniem ile to ty nie wydałeś na ItemShop'a wystarczy, że ty wiesz ile, nas to nie obchodzi // ~~ Dla mnie jest to nubskie 

- A ty Nukey jesteś naprawdę ograniczony gdzie wydropię długi miecz ? Fuck logic na początek dostajesz 

# Quarel UB TS3 

Dlugiego miecza nie dostaje na start. :)

wiesz co to wgl antywarn?

i raczej ty jestes ograniczony, bo nie rozumiesz ze nie dostaniesz tego UB?

Opublikowano

Dlugiego miecza nie dostaje na start. :)

wiesz co to wgl antywarn?

Gdybyś wiedział to dany miecz zastępuje go ; ( 

Zadaj jeszcze pytania czy jak zaatakuję Czerw. Dzika na 2 lvl to padnę ; ( 

Weź skończ z tą błazenadą 

Polecam serwer jeszcze trochę i start ~~ Niedoczekanie 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Ale wiecie, że teraz żaden moderator nie patrzy na 'antywarn'? :D

Czyli rzeczy wciśnięte na siłę, by nie dostać warna.

Proszę się zachowywać i argumentować swoje wypowiedzi, to NIGDY nikt warna nie dostanie..

Opublikowano

u koga i + ile kd ?

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Co do tego nowego dunga na 30lvl. ten elit.best. kapitan to jakiś przypakowany skurwiel co zajebie mnie na strzała czy dmg ma jak best tylko z inną nazwą?

Opublikowano

u koga i + ile kd ?

Czytajcie prezentacje, a nie zadajecie 1000 pytań. KD od +0 do +2 wymienia się na PKT u NPC, a PKT wymienia się na losowy Marmur. Wejdziecie do gry to wszystko sami zobaczycie co i jak. 

Opublikowano

Co do tego nowego dunga na 30lvl. ten elit.best. kapitan to jakiś przypakowany skurwiel co zajebie mnie na strzała czy dmg ma jak best tylko z inną nazwą?

Z buffkiem bodym w zwykłem eq, na wierzchowcu ubiłem go w 1minutkę gdzieś, lajtowo;)

Powiem Ci tak: ma 10 razy więcej HP ale dmg zbyt dużego nie zadaje ;)

Opublikowano

Jeśli jednak nie chcesz szkolić konia tym sposobem możesz zdobyć jeden z specjalnych certyfikatów które wyszkolą twojego konia do 11 lub 21 poziomu. Do zdobycia w IS.

Czyli kolejny taki sam serwer, tylko dobrze rozreklamowany na potrzeby szybkiego dopływu gotówki, który postoi maksymalnie miesiąc czasu, znając Was.

Nie polecam.

P.S

Tak, czekam na hejt.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano
Jeśli jednak nie chcesz szkolić konia tym sposobem możesz zdobyć jeden z specjalnych certyfikatów które wyszkolą twojego konia do 11 lub 21 poziomu. Do zdobycia w IS.

o chuj, tego nie zauważyłem :D nie zagram, is soł macz.

Opublikowano

Czyli kolejny taki sam serwer, tylko dobrze rozreklamowany na potrzeby szybkiego dopływu gotówki, który postoi maksymalnie miesiąc czasu, znając Was.

Nie polecam.

P.S

Tak, czekam na hejt.

Na kazdym hardzie boj/militar jest w is wiec o co ci chodzi?

Server tak szybko nie padnie, jakos inv*ria (Server Quarela) stoi 7 miesiecy juz, wiec co mi teraz odpowiesz?

o chuj, tego nie zauważyłem :D nie zagram, is soł macz.

A gdzie ma byc do zdobycia z metinow?..

Opublikowano

A gdzie ma byc do zdobycia z metinow?..

W ogóle. serwer gdzie w isie jest boj/militar stoi albo tydzień i pada albo stoi rok ale bez graczy. na żadnym lepszym hardzie nie widziałem w isie boja. psuje to tylko rozgrywkę. jeszcze jakby ten certyfikat był jakoś ograniczony. np. "Można go użyć dopiero od XX lvl'a" już widzę grę na początku. IS> zwykły gracz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...