Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoM2.pl [Dedyk] [Easy]

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwera

RoM -  l.poj słowa Romowie.

CYGANIE!

Nie zagram, cyganie żryj gruz i weź się za robote zamiast kraść !

Rom oznacza wq skrócie Reborn OF Metin2  a nie jakies twoje Gimbusowe domysły  Nie podoba się nie zmuszam    

Słaby serwer. Nie polecam

A zagrałeś że oceniasz ?  :) 

pre_1400711970__sygna.png

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja po odpaleniu pliku patchera mam "nie odnaleziono pliku". Klienta pobrało normalnie, wypakowało. Plik odpalany jako administrator. Jakieś pomysły?

2sbu2dv.png

Opublikowano

Ja po odpaleniu pliku patchera mam "nie odnaleziono pliku". Klienta pobrało normalnie, wypakowało. Plik odpalany jako administrator. Jakieś pomysły?

Pobierz najnowszego clienta ze strony i odpal patcherem zpatchuje ci najnowsze pliczki kilka mb   powinno ci dzialac .

Opublikowano

Szkoda,że na każdych serwerach medium musi dropić truta z ripa lub dungeonów.Ale i tak zagram

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Jakie klasy górują w pvp?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Jakie klasy górują w pvp?

Kazda klasa  jest Zbalansowana poniewaz  bronie nie przekraczaja  maxymalnej  deamage 1000  sa ponizej 600 dzieki czemu kazda klasa jest zbalansowana nawet healer ktorym nikt nigdy na serverach tego typu nie gra ;P 

Opublikowano

oplaca sie grac? w ile max lvl ? ceny w sklepach duze? ile ludzi ?jak z ulepkami?

Oplaca  max level wbili w kololo tygodnia  , Sklepow prawie wgl nie ma bo o wszystko altwo 

240 online.. mało troche moim zdaniem

240 ONNLINE MIELISMY MALE PROBLEMY BO MIALEM INNY SYSTEM ULEPSZEN  OD OSTATNIEJ AKTUALIZACJI JEST JUZ NORMALNY PRZEZ TEN WLASNIE SYSTEM STRACILISMY GRACZY STARAM SIE TERAZ ODZYSKAC I ZALATWIAM REKLAME  POLECAM WEJSC ;) 

Opublikowano

Odrzuca mnie to, że pety są jedynie w IS. Patrząc na ich bony pokazane na ss to na 20 lvl dają 20k hp i 20% na ludzi, a to sporo. Ciekawe jaka będzie ich cena w tym is...

Tutaj zaomnialem zmienić że bedzie pet do wyboru na + 100 poziomie postaci z questa fabularnego :)  Juz poprawiłem :)

Powiedz proszę na którym niby poziomie dostaje się tego peta? Obecnie sam mam ponad 110 i wykonane wszystkie misje a peta brak. Poza tym nie widziałem nikogo na 127 lvl z petem. Sądzę, że zrobiłeś ludzi w balona tym wpisem...

PS. Ten dzisiejszy OX to żenada. Admin sam nie zna prawidłowych odpowiedzi. Dla niewtajemniczonych powiem, że ostatnie pytanie brzmiało: czy chakram trzyma się oburącz i odpowiedź "nie". Odpadło przy tym pytaniu z 20 osób, została jedna, która wygrała peta (czyżby pytanie ustawione dla znajomego?).

Jeszcze wczoraj polecałem serwer. Dzisiaj już odradzam. Bugujące się dungi, brak punktów statystyk od 90 poz (przez co nie można wbić w statach 4x 90). Gra sprowadza się jedynie do chodzenia po kilkadziesiąt razy na dungi i dropienia ulepszaczy (przykład: robimy pierwszego epika (broń) na +7 potrzebujemy 15 kopyt minotaura, na +8 10 kopyt, a na +9 5x, robiąc z tej broni kolejnego epika na +0 idzie kolejne 10x kopyt, nie wspomnę już o tym, że może spalić od +1 do +9). Jedna wyprawa na minotaura to około 4-5min i mamy z tego 2 kopyta (+ mogą wylecieć 2 sztuki ze szkaty minotaura, ale jest na to mały %). Jeśli robi się eq pod pvp to wiadomo, że trzeba zrobić sobie 2 bronie. Każdy może sobie policzyć ile kopyt potrzeba na pełny ekwipunek.

Poza tym IS:

Fryzury 10% na ludzi

Kostiumy 2k hp

Pety (na 20poz) 20% na ludzi 20k hp 40% na potwory

Artefakt Innosa 40% na ludzi

Artefakt Addanosa 10k hp

Powyższe itemy są nie do zdobycia w grze. Podsumowując gracz z IS ma o 70% więcej silny na ludzi i o 32k hp więcej od gracza bez IS. System PayToWin. Dziękuję dobranoc

Novum.png

Opublikowano

Powiedz proszę na którym niby poziomie dostaje się tego peta? Obecnie sam mam ponad 110 i wykonane wszystkie misje a peta brak. Poza tym nie widziałem nikogo na 127 lvl z petem. Sądzę, że zrobiłeś ludzi w balona tym wpisem...

PS. Ten dzisiejszy OX to żenada. Admin sam nie zna prawidłowych odpowiedzi. Dla niewtajemniczonych powiem, że ostatnie pytanie brzmiało: czy chakram trzyma się oburącz i odpowiedź "nie". Odpadło przy tym pytaniu z 20 osób, została jedna, która wygrała peta (czyżby pytanie ustawione dla znajomego?).

Jeszcze wczoraj polecałem serwer. Dzisiaj już odradzam. Bugujące się dungi, brak punktów statystyk od 90 poz (przez co nie można wbić w statach 4x 90). Gra sprowadza się jedynie do chodzenia po kilkadziesiąt razy na dungi i dropienia ulepszaczy (przykład: robimy pierwszego epika (broń) na +7 potrzebujemy 15 kopyt minotaura, na +8 10 kopyt, a na +9 5x, robiąc z tej broni kolejnego epika na +0 idzie kolejne 10x kopyt, nie wspomnę już o tym, że może spalić od +1 do +9). Jedna wyprawa na minotaura to około 4-5min i mamy z tego 2 kopyta (+ mogą wylecieć 2 sztuki ze szkaty minotaura, ale jest na to mały %). Jeśli robi się eq pod pvp to wiadomo, że trzeba zrobić sobie 2 bronie. Każdy może sobie policzyć ile kopyt potrzeba na pełny ekwipunek.

Poza tym IS:

Fryzury 10% na ludzi

Kostiumy 2k hp

Pety (na 20poz) 20% na ludzi 20k hp 40% na potwory

Artefakt Innosa 40% na ludzi

Artefakt Addanosa 10k hp

Powyższe itemy są nie do zdobycia w grze. Podsumowując gracz z IS ma o 70% więcej silny na ludzi i o 32k hp więcej od gracza bez IS. System PayToWin. Dziękuję dobranoc

gv-pstumkzbtngzdqzzurst.jpg

jp-czkrzfpcxwuteyozbnwm.jpg

oraz  artefakty

be-tjdlcfqlwdmqdbcfeluz.jpg

Następnym razem jak bedziesz pisal komentarze uzasadnij swoja wypowiedz bądz  sprawdz dokladnie czy  tego nie ma 

Co do pytań ox Pytanie było CZy chakram trzyma się oburącz - chakram ?  w tym pytaniu chodzilo oto czy dwoma rękam i trzymasz chakram a nie ze  chakramy trzyma się oburącz.

Pytania są losowane nie da się ustawć pytania jakiego się chce admin tylko losuje pytania. 

Opublikowano

gv-pstumkzbtngzdqzzurst.jpg

jp-czkrzfpcxwuteyozbnwm.jpg

oraz  artefakty

be-tjdlcfqlwdmqdbcfeluz.jpg

Następnym razem jak bedziesz pisal komentarze uzasadnij swoja wypowiedz bądz  sprawdz dokladnie czy  tego nie ma 

Co do pytań ox Pytanie było CZy chakram trzyma się oburącz - chakram ?  w tym pytaniu chodzilo oto czy dwoma rękam i trzymasz chakram a nie ze  chakramy trzyma się oburącz.

Pytania są losowane nie da się ustawć pytania jakiego się chce admin tylko losuje pytania. 

Co do peta ok zwracam honor, fakt, że misja dosyć żmudna i nudna, bo trzeba wykonać 40x dungeon (do którego na dodatek można wejść w 3 osobowym pt), więc sprawnie się tutaj zabezpieczyłeś. No dodatek ciekawe czy te pieczęcie zwiększające poziom peta faktycznie dropią z któregoś dunga czy po wykonaniu misji gracz zostanie z petem na 1 poz. i będzie zmuszony kupić te pieczęcie w IS :)

Co do artefaktów to sam sprawdź dokładnie co napisałem. Wymieniłem artefakt Addanosa (10k hp) i Innosa (40% na ludzi). Nic nie pisałem o artefakcie Beliara (50% na potwory) bo akurat ten da się zdobyć w grze. Szkoda, że tylko ten nic nie dający w pvp ;)

Co do OX to jakie chakramy drogi adminie? Broń nazywa się chakram a nie chakramy. Wejdź więc sobie do gry, stwórz ten item na ninji i go załóż. Przyjrzyj się uważnie i policz w ilu rękach jest trzymany. Pozdrawiam

Novum.png

Opublikowano

Co do peta ok zwracam honor, fakt, że misja dosyć żmudna i nudna, bo trzeba wykonać 40x dungeon (do którego na dodatek można wejść w 3 osobowym pt), więc sprawnie się tutaj zabezpieczyłeś. No dodatek ciekawe czy te pieczęcie zwiększające poziom peta faktycznie dropią z któregoś dunga czy po wykonaniu misji gracz zostanie z petem na 1 poz. i będzie zmuszony kupić te pieczęcie w IS :)

Co do artefaktów to sam sprawdź dokładnie co napisałem. Wymieniłem artefakt Addanosa (10k hp) i Innosa (40% na ludzi). Nic nie pisałem o artefakcie Beliara (50% na potwory) bo akurat ten da się zdobyć w grze. Szkoda, że tylko ten nic nie dający w pvp ;)

Co do OX to jakie chakramy drogi adminie? Broń nazywa się chakram a nie chakramy. Wejdź więc sobie do gry, stwórz ten item na ninji i go załóż. Przyjrzyj się uważnie i policz w ilu rękach jest trzymany. Pozdrawiam

Wszystkie Arty Dropią kochany  :)   Z bossa nie powiem ktorego jest jeden boss z ktorego dropia jest bardzo mala szansa ale dropia

Opublikowano

Skoro nawet nie chcesz powiedzieć z którego bossa dropią to pewnie wcale nie dropią, a Ty dajesz takie głupie usprawiedliwienie. Z serwera już zrezygnowałem, ale życzę oczywiście powodzenia i wielu ludzi. Pozdrawiam :)

@av kiedy kolejny OX?

Novum.png

Opublikowano

Juz dzis seria eventów : 

Dzisiaj  Event OX 2 Rundy

Konkurs rozpocznie się o  16.00

Nagrody co 5 Pytań  

Miejsce 1 - Kostium do Wyboru

Miejsce 2 - Fryzura do Wyboru

W drugiej rundzie : 

Miejsce 1 - Pet do Wyboru

Miejsce 2 - Wierchowiec Smok

Następnego Dnia o 16 - 17

Event ZUO  CH1 

Na pustyni będa między innymi:

- Bossy z Dungeonów
- Bossy z Map
- Metki od 80 - 150

Oraz z 20 -30 minut po ZUO będzie Event Znajdz GM

Polega on na tym że GM się chowa gdzies na Mapie 
Gracz Musi go znaleść 

Będą 3 Rundy Eventu

Za kazde 1 miejsce: Kostium lub Fryzura dostępna w IS
2 miejsce : Fryzura dostępna w IS
3 Miejsce: 3 Bryłki Złota

Opublikowano

sasori jedne gowno prubowałeś otworzyc co ci nie wyszlo teraz znowu gowno otwierasz i znowu bedzie klapa bo cos znowu bedziecie mieli z maszyna apo 2 pod isa zrobiłes serwer  nie polecam tego serwera

Opublikowano

sasori jedne gowno prubowałeś otworzyc co ci nie wyszlo teraz znowu gowno otwierasz i znowu bedzie klapa bo cos znowu bedziecie mieli z maszyna apo 2 pod isa zrobiłes serwer  nie polecam tego serwera

Przy gownie pomagalem a nie robilem  dalem pliki oni meili ogarnac a  to ze nie umeili ogarnac maszyny to jzu ich problem teraz mam zaufanego i dobrego " sponsora" jak nie wiesz jak naprawde bylo nie  dodajwaj tego typu komentarzy bo to zbędne

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer Wylączony  narazie niestety nie ma się kto nimz ając internetu nie mam aby zajmowac sie reklama i ogarnaic serwer

Opublikowano

Ach te zasyfiałe bronie i zbroje ;c No nic pobiore i zawitam pewnie bedzie masa bugów .

Jak z reklamą ?

mr76n6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...