Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoM2.pl [Dedyk] [Easy]

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radzę Wam usunąć ten przymus udostępnienia na fejsie, żeby się zarejestrować, bo graczy tylko stracicie.... Jak ktoś będzie chciał to udostępni, poza tym prosto jest to ominąć, bo wystarczy chwilę zaczekać lub zaznaczyć opcje, by wyświetlało: "Tylko Ja" i później usunąć post...

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aSieNayebaem grał na WH dostał na chwile bana a po jakiś 5 minutach został odbanowany :)

Nie polecam dopóki nie dostane wyjaśnienia 

sygna.png

Opublikowano

aSieNayebaem grał na WH dostał na chwile bana a po jakiś 5 minutach został odbanowany :)

Nie polecam dopóki nie dostane wyjaśnienia 

Dałem mu szanse  obiecal ze 2 raz tego nie zrobi  dalem szanse  4 osobom pote napisalem ze sie skonczylo  od teraz kogo zobacze na wh perm bez odwolania 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Dałem mu szanse  obiecal ze 2 raz tego nie zrobi  dalem szanse  4 osobom pote napisalem ze sie skonczylo  od teraz kogo zobacze na wh perm bez odwolania 

Kurwa rozumiem ,ale to jest gildia która na każdym serwerze gra z wh.As i jego przydupasy tak juz mają.Nie chce mi sie tu grać przez właśnie o to tę gildię.Pozdrowienia w utrzymaniu serwera i sukcesów :)

@Edit

Specjlanie wbiłem teraz na WH i nie Wair tylko Wait :)

sygna.png

Opublikowano

Aktualnie pobieram klienta, server mi się spodobał, dam wam szansę. :)  Mam nadzieję że będzie się dobrze grało. ;) Pozdrawiam

qolJA1e.png

Opublikowano

Więc tak bramy itd podpier dolone od 1 serwa wgl miasta z angielskiego serwera wiec nie polecam ;) ktogral na angielskich to wie o jakim mówie ( dalej stoi)

Opublikowano

Poprawcie drop pamiątek bo z jednego spota 1 pamiątka.... 

Opublikowano

Nie rozumiem tych napinek z rejestracją jako założyciele moją mi obciągnąć , założyłem konto fake na FB i po rejestracji od razu ich wyjebałem a konto do skasowania 

Opublikowano

Nie rozumiem tych napinek z rejestracją jako założyciele moją mi obciągnąć , założyłem konto fake na FB i po rejestracji od razu ich wyjebałem a konto do skasowania 

No bo nie potrafisz używać mózgu - po co aż tyle roboty? Setki razy pisałem jak to zrobić. Czemu wy nie czytacie?!

Opublikowano

Prezentacja super , wszystko ładnie opisane oraz zaprezentowane co znajduje się na serverze .

Server zapowiada się fajnie , wpadnę i zobaczę :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ta piecz. smoka to jak sie na tego smoczka wejdzie, to zasłania cały ekran, po za tym 55% na potwory i 500ataku, niedosc ze ciezko wydropic to jeszcze trzeba miec szczesciee z bonem na potwory ;x

Opublikowano

Hmm coś małe zainteresowanie prezentacją. Proponuję zrobić jakąś większą reklamę gdzieś, bo inaczej nie utrzymacie się zbyt długo, a fajnie się zapowiada ;)

Opublikowano

ja mam coś dziwnego na tym serwie , raz moge sie zalogować a raz nie , wczoraj mogłem sie raz zalogować na około 30 prób .. poprostu wyświetla sie ze channel online , a gdy próbuje zalogować pisze ze błąd podczas łączenia, dla ludzi którzy myślą ze to przez zapore/antyvira (są wyłączone ...)

Opublikowano

ja mam coś dziwnego na tym serwie , raz moge sie zalogować a raz nie , wczoraj mogłem sie raz zalogować na około 30 prób .. poprostu wyświetla sie ze channel online , a gdy próbuje zalogować pisze ze błąd podczas łączenia, dla ludzi którzy myślą ze to przez zapore/antyvira (są wyłączone ...)

Ataki  prawdopodobnie  wtedy byly lub channel byl off ;P 

pre_1400711970__sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...