Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoM2.pl [Dedyk] [Easy]

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ataki  prawdopodobnie  wtedy byly lub channel byl off ;P 

channel pisało iż ON , ataków nie było bo brat grał , i drugą postać miałem na tym channelu zalogowanym, teraz nie moge sie  w ogóle zalogować , a pisze ze online i zaktualizowany client , ale juz widze ze działa 

Opublikowano

"Udostępnij na facebooku

a pojawi się przycisk rejestracji 

haha, dobre

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na to, że pseudo autorzy tego serwera wzorowali się na gotowcu Avestii :) I niezbyt się popisali kreatywnością. 

^^

Opublikowano

Jakie bony na nowe mapy i dungi? Przeczytałem 2x cały temat i nie znalazłem odpowiedzi

Nieumarłe Diabły , Potwory 

Odbyła sie przerwa techniczna 

Zostało Poprawione

- Stackowanie Autopotek

- Bledy Ortograficzne w questach

- Zmniejszone Spoty w Red Lesie

- Poprawiono Drop z Metków 100

- Usuniecie Blednego Dropu z Metkow (Zwoj powrotu statusu) zmiane skili - ten kto droil juz mu nie dziala dostepna jest tylko w is

-  Możliwość Handlu PD na 30 Minut

-  Wznawianie procesu Channeli - od teraz jak wyłączy sie channel po chwili zostanie on włączony

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Serwer świetny, administracja jak najbardziej przyjemna. Wszystko co powinno być - jest. Mi pozostaje życzyć powodzenia, wielu graczy do których i ja będę się zaliczał :)

Opublikowano

Nieumarłe Diabły , Potwory 

Odbyła sie przerwa techniczna 

Zostało Poprawione

- Stackowanie Autopotek

- Bledy Ortograficzne w questach

- Zmniejszone Spoty w Red Lesie

- Poprawiono Drop z Metków 100

- Usuniecie Blednego Dropu z Metkow (Zwoj powrotu statusu) zmiane skili - ten kto droil juz mu nie dziala dostepna jest tylko w is

-  Możliwość Handlu PD na 30 Minut

-  Wznawianie procesu Channeli - od teraz jak wyłączy sie channel po chwili zostanie on włączony

Jeszcze gdybyście poprawili drop pamiątek to byłby już cud miód i malina :) Na chwilę obecną poleciała 1 pamiątka z całych 5 spotów w DT, aż odechciewa się biologa robić...

Novum.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, bo to niewypał będzie. 

Tak samo nie polecam tego syfu co @up ma na sygnaturze. 

Rozumiem. Zazdrościsz ? Gdyby był to nie wypał by już padł. :) 

CIx1zoG.png

Opublikowano

Z początku super się grało naprawdę lecz troszkę Administracja zaniedbała server po czym zakończyłem grę wraz z gildią.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

W grze pisali, że ktoś ma pomóc adminowi ogarnąć ten system ulepszeń (w sumie na tym serwie powinno to nosić nazwę crafting), ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Chcieli stworzyć coś nowego, co będzie wyróżniało się na tle innych serwerów i plus tutaj dla nich, ale trochę przesadzili i całość nie wypaliła.

Poczekam jeszcze 2 dni i jeśli nic nie zrobią w tym kierunku to też odchodzę ze znajomym.

Novum.png

Opublikowano

Dzisiaj koło godziny  21- 22 odbędzie się przerwa techniczna:

Zostanie Poprawione

- Biolog 100 , 110 , 120  od przerwy czas na oddanie bedzie co 1 sekunde

- Poprawiony Drop z Metków ( Nie testowany)

- Zostanie zmieniony cały system ulepszen nie bedzie się ulepszac u npc tylko normalnie z +9 na +0 

- PD w item Shop bedzie na 7 dni 

- Rękawica Zlodzieja na 7 dni

- Szczesliwa Moneta na 7 dni

- Usuniecie Sztuk Mistrzów ( Ulepszanie Normalne) nie tracą się bonusy wbite np w Bron

- Dodany Drop pd na 1h do metków

- Dodano Drop Błogosławieństw Życia do Szkat SenJutsu

- Dodano Standardowe Fryzury do Gandalfa

Zapraszam Serdecznie NA server . Postanowilismy zrobic Standardowy system ulepszeń żeby zachęcic graczy do gry oraz Oglosilismy pare konkursów na reklamę servera  w nagrode SM

Opublikowano

Dzisiaj koło godziny  21- 22 odbędzie się przerwa techniczna:

Zostanie Poprawione

- Biolog 100 , 110 , 120  od przerwy czas na oddanie bedzie co 1 sekunde

- Poprawiony Drop z Metków ( Nie testowany)

- Zostanie zmieniony cały system ulepszen nie bedzie się ulepszac u npc tylko normalnie z +9 na +0 

- PD w item Shop bedzie na 7 dni 

- Rękawica Zlodzieja na 7 dni

- Szczesliwa Moneta na 7 dni

- Usuniecie Sztuk Mistrzów ( Ulepszanie Normalne) nie tracą się bonusy wbite np w Bron

- Dodany Drop pd na 1h do metków

- Dodano Drop Błogosławieństw Życia do Szkat SenJutsu

- Dodano Standardowe Fryzury do Gandalfa

Zapraszam Serdecznie NA server . Postanowilismy zrobic Standardowy system ulepszeń żeby zachęcic graczy do gry oraz Oglosilismy pare konkursów na reklamę servera  w nagrode SM

Wkońcu ktoś uruchomił z Administracji mózg z tym ulepszaniem  xD  Jeżeli dalej bym tu grał... ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Z początku super się grało naprawdę lecz troszkę Administracja zaniedbała server po czym zakończyłem grę wraz z gildią.

Rozumiem cię doskonale  troszeczke moja wina bo brakowalo mi neta przez  kilka dni nie mialem jak wejsc i ogarniac. Postaram sie  doprowadzic server do porządku nie ma duzych bugów wiec martwić się o to nie trzeba.

Najwazniejsze teraz znaleść dobra reklame oraz dbac o graczy :) 

Opublikowano

Bardziej bym powiedział, że Easy/Medium, bo exp jest nieco wolniejszy niż na easy + przy niektórych misjach u biologa trzeba się troszeczkę pomęczyć (pamiątki + notatki)

PS. Co do serwera to super, że w końcu zmieniliście ten system ulepszeń. Moim zdaniem powinniście jednak zostawić mistrzów i ustawić u nich możliwość robienia tylko złotego setu (czyli pierwszych epików). Raz, że byłoby troszeczkę trudniej, a dwa że ci co się napocili nad eq wcześniej i tak muszą je wywalić, bo nie idzie wsadzić 2x hp do zbroi czy 2x na ludzi w broni. Długo nie zajmuje zrobienie tych epików od nowa, tylko szkoda mi czasu jaki poświęciłem poprzednio, bo mógłbym go wykorzystać na expienie.

Tak czy siak obecnie jest super, gorąco polecam serwer i zapraszam do gry! :)

Novum.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...